Booglampen Collectie

Een booglamp geeft een rijke uitstraling en is een echte eyecatcher in uw interieur. Lampentoppers heeft een aantal prachtige booglampen in het assortiment waardoor uw altijd de juiste keuze maakt.

-32%
Vloerlamp Booglamp Groot
Vloerlamp Booglamp Groot
249,95 169,95
Booglamp RVS XXL
349,95
-17%
Action Vloerlamp Five Vingers Led
Action
Vloerlamp Five Vingers Led
325,00 269,95
Vloerlamp Boog XXL Led
289,00
-10%
Vloerlamp Bow Sixties 3 Chroom
Vloerlamp Bow Sixties 3 Chroom
209,95 189,95
Vloerlamp Tree Led RVS 180cm
479,00
Vloerlamp Wood
264,50
Vloerlamp Tree Led RVS 135cm
379,00
-14%
Vloerlamp Bow Sixties 5 Chroom
Vloerlamp Bow Sixties 5 Chroom
289,95 249,95
-51%
Vloerlamp Acate Boog Mat Wit
Vloerlamp Acate Boog Mat Wit
179,95 89,00
Booglampen Collectie

Booglampen online bestellen

Wij hebben verschillende booglampen in meerdere uitvoeringen van groot tot heel groot.  Booglampen met metalen kap of juist met een stoffen lampenkap behoren tot onze collectie booglampen. Hierdoor kunt u altijd de juiste keuze maken. Booglampen zijn meestal staande vloerlampen die de ruimte verlichten zonder dat er gebruik wordt gemaakt van een lichtpunt aan het plafond. Elk interieur heeft zo zijn eigen verlichting en stijl en daar hoort dan ook de juiste vloerlamp bij.

Sfeer & Functionele vloerlampen

Een booglamp wordt vaak naast of achter een bank geplaatst, of in een hoek. Deze lamp hangt dan vaak boven de bank of tafel. Onze booglampen hebben vaak als functie om veel licht te creeren en daarom zitten bij veel booglampen ook dimmers op de lamp, hierdoor kunt dan zelf de gewenste licht sterkte bepalen. In onze selectieve collectie booglampen vindt u altijd de juiste, functioneel of juist sfeerlicht het kan allebei bekijk het assortiment en bestel makkelijk, snel en veilig uw booglamp in onze webshop. Mooie booglampen met het juiste licht is vind u bij ons en is een echte aanvulling voor uw interieur. 

De booglamp is weer trendy!

De booglamp is weer helemaal terug van weg geweest! Een booglamp is niet alleen een mooie aanwinst voor uw interieur maar ook nog eens flexibel qua plek. Dus indien de meubels weer eens door het huis worden geschoven zal de booglamp gewoon mee verhuizen naar een juiste plaats zonder te schroeven of te boren. doordat veel van onze booglampen ook nog eens verstelbaar zijn in hoogte en lengte komt het licht altijd op de juiste plaats. Dus voor welke booglamp uw ook gaat wij hebben vele booglampen in verschillende soorten.