0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

winkelkeurmerk

Licht en lucht – de design hanglamp die verkoeling brengt

Licht en lucht – de design hanglamp die verkoeling brengt

Ze komen voor in Nederland, van die tropische nachten die te warm zijn om fatsoenlijk te slapen. Hoe zorg je dan voor de gewenste verkoeling? Airconditioning is kostbaar en niet voor iedereen weggelegd. Er is een oplossing die wel betaalbaar is: de plafondventilator. En als u de aankoop van een design hanglamp overweegt, kunt u twee vliegen in één klap slaan. Door een plafondventilator met ingebouwde verlichting op te hangen.
In Afrika noemen ze hem liefdevol ‘de dakwaaier’. Daar is de plafondventilator bijna onmisbaar in de slaapruimte. In Nederland zien we hem minder vaak, maar lijkt de plafondventilator in opkomst. Met name de design hanglamp en ventilator in één wint aan populariteit. Hij verlicht uw slaapkamer op de juiste manier én hij brengt natuurlijke verkoeling.

Ook te gebruiken als eettafel hanglamp

De slaapkamer is de meest gebruikelijke bestemming voor de plafondventilator met ingebouwde verlichting. Veel uitvoeringen zijn voorzien van een afstandsbediening, wat het gemak en comfort aanzienlijk vergroot. Maar het is ook zeer goed mogelijk om een plafondventilator te gebruiken als eettafel hanglamp. Tijdens het eten brengt hij niet alleen aangename verkoeling, maar houdt hij ook de vliegen op afstand.

Een design hanglamp met de dubbele functie van verlichting en verkoeling heeft veel voordelen:

- Een aanwinst voor het interieur
- Verlichting én verkoeling van de ruimte op een natuurlijke manier
- U haalt de sfeer van de exotische tropen in huis
- U profiteert voor een goede luchtcirculatie
- U heeft minder last van vliegen en muggen

Design hanglamp met aangenaam briesje

Waar een airco de temperatuur van de gehele ruimte omlaag brengt, zorgt een ventilator voor verkoeling die je rechtstreeks op het lichaam ervaart. Een plafondventilator zorgt voor een aangenaam, goed verspreid briesje en stimuleert ons natuurlijke afkoelsysteem. De combinatie met verlichting op maat maakt het extra aantrekkelijk. En het leuke is: design hanglampen met ventilator zijn er in alle soorten, maten, uitvoeringen en stijlen.

De ventilatoren van Lampentoppers zijn fluisterstil en gemakkelijk aan te sluiten. U hoeft geen nacht meer wakker te liggen. Een design hanglamp in de vorm en met de extra functie van een ventilator heeft nog een voordeel. Doordat u geen staande ventilator hoeft te plaatsen, houdt u ruimte over. Voor een met aandacht vormgegeven staande lamp, bijvoorbeeld.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
winkel-keurmerk
Lampentoppers.nl 8.9 / 10 - 455 beoordelingen