Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
12 May 2017

De glamoureuze uitstraling van koperen hanglampen

Hanglampen van koper: tijdloos en trendy

Sommige materialen hebben een tijdloze uitstraling en komen daarom in elke ontwerptrend terug. Koper is hier een uitstekend voorbeeld van. Het materiaal oogt warm, stoer en glamoureus. De robuuste uitstraling past uitstekend binnen de industriële ontwerpstroming en daarom werd dit type hanglamp al tijdens de industriële revolutie in grote fabriekshallen gebruikt.

En net zoals andere producten met een industrieel ontwerp, is ook de koperen hanglamp inmiddels helemaal terug van weggeweest. In ons eerdere artikel over nieuwe verlichtingstrends in 2017 schreven we al hoe shiny materialen zoals koper, messing en goud een uitstekende aanvulling vormen op elk modern interieur. Zeker als uw ruimte overwegend donker van kleur is.

Koperen hanglamp geschikt voor elk interieur

Maar laat er geen misverstand over bestaan: koperen hanglampen zijn niet alleen geschikt voor een donkere of industriële omgeving. Het tegendeel is waar, want ook in een lichte, modern vormgegeven ruimte komt het glanzende koper uitstekend tot zijn recht. Zo zijn witte hoogglans meubelen met koperen lampen in de laatste jaren een populaire combinatie.

Kortom; koper past bij meerdere interieurstijlen en is hierdoor zeer veelzijdig inzetbaar. Een koperen hanglamp is met name aan te bevelen wanneer uw interieur wel een design statement kan gebruiken. Het robuuste en tegelijkertijd glanzende karakter van het materiaal trekt alle aandacht naar zich toe en vormt daarmee een aangename afwisseling in een interieur dat enigszins karakter ontbeert.


Koper: prachtig boven de eettafel

Niet alleen vanuit een designstandpunt zijn hanglampen van koper veelzijdig toepasbaar, ook in de dagelijkse praktijk vormen ze een waardevolle toevoeging op de huisraad. Een hanglamp is met name geschikt voor plaatsing in een gebied waar niet gelopen wordt. Dat betekent vaak boven de bank, het bed of natuurlijk: de eettafel.

Met name de laatstgenoemde combinatie vindt de afgelopen tijd gretig aftrek. Eettafel lampen hebben er te lang hetzelfde uitgezien en de koperen hanglamp geeft nu een geheel nieuwe uitstraling aan de eethoek. Dit type verlichting is bovendien in uiteenlopende vormen en afmetingen verkrijgbaar, waardoor het bruikbaar is boven vrijwel elk type tafel.

Op zoek naar inspiratie? Bezoek dan vrijblijvend de showroom van Troost Verlichting in Diemen of stel uw vraag via 020-6901564. Mailen kan ook: [email protected]. Onze behulpzame medewerkers adviseren u graag over de ideale koperen hanglampen op basis van uw woonsituatie.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies