Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Mar 2017

De veelzijdigheid van een design vloerlamp

Het grote gemak van een vloerlamp met praktisch design

Sommige plekken in huis laten zich wat lastiger verlichten. Zo is een hanglamp vaak geen praktische oplossing als je een hoog plafond hebt en biedt een tafellamp niet altijd voldoende licht. Een mooie design vloerlamp is in dat geval de ideale oplossing. Niet alleen kun je deze op elke gewenste plek in je woning plaatsen, maar ook ben je altijd verzekerd van voldoende lichtopbrengst.

Vloerlampen onderscheiden zich door een grote veelzijdigheid en zijn voor tal van doeleinden inzetbaar. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal om je woonkamer op stijlvolle wijze te verlichten, maar ook bijzonder handig als je op de bank een goed boek wilt lezen.

Hoeft het licht wat jou betreft niet zo fel te zijn? Veel lampen in het aanbod van Lampentoppers bieden de mogelijkheid om de verlichting te dimmen. Zo kun je het licht precies op de door jou gewenste sterkte afstellen en een gezellige sfeer in huis creëren.

Design vloerlamp: van industrieel tot modern

Vloerlampen zijn in vele verschillende stijlen beschikbaar en dat komt ook tot uiting in het gevarieerde productaanbod van Lampentoppers. Het optimale design voor een vloerlamp is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke smaak. Minstens zo belangrijk is echter dat het ook moet aansluiten op de rest van je interieur.

In een industrieel interieur is een vloerlamp met een industrieel design bijvoorbeeld sterk aan te raden. Net als de rest van je spullen is de lamp dan grof en robuust uitgevoerd, vaak in kleuren zoals zilver, brons, goud en zwart. Deze typisch industriële uitstraling is momenteel erg trendy, maar is door zijn tijdloze karakter ook zeer toekomstbestendig.

Hebben de meubels in je woning juist een modernere uitstraling? Kies dan voor een van de modernere vloerlampen van Lampentoppers. Deze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en stijlen en doen het gegarandeerd goed in een hedendaags interieur. Daarnaast bieden wij ook lampen in andere ontwerpen zoals landelijk, vintage, klassiek en trendy aan.

Welke design vloerlamp kiezen?

Welke design vloerlamp van Lampentoppers ook jouw voorkeur geniet; je bent altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Onze lampen worden gemaakt van de beste materialen en gaan hierdoor vele jaren mee.

Heb je een vraag over een van onze vloerlampen of andere producten? Aarzel dan niet en neem direct contact op via [email protected] of bel naar 020-6901564. We adviseren je graag over de optimale lamp op basis van jouw specifieke wensen.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies