Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 Mar 2017

Design plafondlamp voor een gelijkmatige verlichting

Exclusieve plafondlampen met modern design

Bij Lampentoppers heb je de keuze uit een breed aanbod plafondlampen in alle soorten en maten. In onze categorie moderne plafondlampen vind je bijvoorbeeld lampen met een strak en modern design, die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer of keuken.

Geef je de voorkeur aan een zachtere en warmere uitstraling? Dan bekijk je beter onze plafondlampen met stoffenkap. Deze zijn zeer kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en verspreiden een rustig, egaal licht. Ideaal voor de liefhebbers van tijdloos plafondlamp design.

Een mooi staaltje plafondlamp design zijn ook onze art deco lampen, die anno 2017 weer helemaal trendy zijn. Zo’n lamp is een ware blikvanger in je ruimte en voorziet je interieur van een karakteristieke uitstraling. Zowel geschikt voor een landelijk als een meer eigentijds interieur.
 

Design plafondlamp met LED: meer mogelijkheden

Tegenwoordig is er nog een uitstekende optie die steeds meer mensen kiezen: LED-verlichting. Dit type verlichting is niet alleen een bijzonder duurzame keuze, maar biedt ook aanvullende functionaliteiten ten opzichte van een reguliere lamp. Zo is een design plafondlamp met LED vaak eenvoudig te bedienen met een handige afstandsbediening.

Ook op het gebied van kleurkeuze zijn de mogelijkheden met LED eindeloos. Hoewel niet elke LED lamp de mogelijkheid biedt om kleuren in te stellen, verschijnen er wel steeds meer LED plafondlampen in de markt die dat doen. Hierdoor kun je jouw ruimte elke gewenste kleur geven en hiermee in een handomdraai een sfeervolle ambiance creëren.

Design plafondlamp of plafondspots kopen?

Een design plafondlamp is de ideale keuze als je een lamp zoekt die, in tegenstelling tot een design hanglamp, strak tegen het plafond hangt. Hierdoor hangt de lamp niet in de weg en wordt de ruimte algemeen verlicht. Dit is een verschil met plafondspots, die weliswaar ook niet in de weg hangen, maar met hun lichtbundel vaak een specifieker punt verlichten.

Hierdoor valt het licht bij plafondspots vaak recht naar beneden of naar het object waarop ze gericht staan. Een design plafondlamp daarentegen verspreidt het licht op een rustige en egale manier door de hele ruimte.

We hopen dat dit artikel je meer duidelijkheid verschaft over de specifieke voordelen van een plafondlamp. Ben je daar nog naar op zoek? Bekijk dan op je gemak het ruime aanbod design plafondlampen in onze webshop. Neem in geval van vragen contact op via 020-6901564 of mail ons op [email protected]



Reacties
Leuk stukje Robert, met deze informatie kan ik wel wat.

Groetjes, Jaap
Jaap Walraven - 20 Mar 2017 - 21:18
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies