Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Jul 2017

Eettafel lamp kopen? Smaak en functie gaan samen

Een lamp voor uw eettafel is meer dan een kwestie van smaak

Uw persoonlijke smaak geeft de doorslag. De stijl van de lamp moet uw smaak weerspiegelen en passen bij de rest van uw interieur. Als u overwegend modern bent ingericht, ligt het niet voor de hand om een klassieke eettafel lamp te kopen. Of u moet juist op zoek zijn naar een spannend contrast. Een moderne variatie op een kroonluchter kan in een modern interieur verrassend werken.

Maar er is meer dan smaak alleen, hoe belangrijk die ook is. Minstens zo belangrijk is de functie. Wordt er aan de eettafel alleen gegeten? Dan is uw eettafel lamp vooral bedoeld voor de sfeer. Wordt er ook huiswerk aan de eettafel gemaakt, of de krant gelezen? Dan is het belangrijk dat de verlichting optimaal is. Als de eettafel voor meerdere activiteiten wordt gebruikt, is het verstandig om dimbaar licht te overwegen.


Uw eettafel lamp zorgt voor een extra accent

Een eettafel lamp is vrijwel altijd een hanglamp, ook wel een ‘pendelarmatuur’ genoemd. Juist een hanglamp, waarvan u zelf de hoogte bepaalt, geeft uw eettafel dat extra accent. Let bij uw keuze op de vorm van uw tafel. Bij een ronde tafel past een rond armatuur het best, bij een rechthoekige tafel is een langwerpig armatuur met meerdere lichtpunten vaak super functioneel. Let bij uw keus ook op de soort lichtbron waar uw voorkeur naar uitgaat, spaarlampen, halogeen of led, bijvoorbeeld.

Heeft u vastgesteld wat de belangrijkste functies zijn van uw eettafel lamp en welke andere verlichting er rond uw eettafel aanwezig is? Dan kunt u weer helemaal afgaan op uw smaak. Design, romantisch, een industriële look of juist een landelijke uitstraling? Bij Lampentoppers vindt u eettafel lampen voor elke functie, smaak, stijl en portemonnee. En we leveren onze hanglampen met goede montage-instructies. Kijk maar eens in onze webshop.

Heeft u behoefte aan een advies? Schroom dan niet te bellen met 020 690 15 64. Veel kijkplezier.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter