Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Nov 2019

Frameless inbouwspots

Inbouwspots zonder rand

De nieuwste trend op het gebied van inbouwspots is toch wel de frameless inbouwspots ook wel trimless inbouwspot genoemd. De inbouwspots hebben een super strak design en vormen een prachtig geheel met het plafond. 

Door het strakke design van dit type inbouwspot is deze razend populair geworden. De Frameless inbouwspots zag je eigenlijk alleen in dure design interieurs maar omdat het assortiment in de frameless spots flink is uitgebreid zie je dat de spots steeds vaker worden toegepast.

Frameless inbouwspots als basisverlichting

De beste basisverlichting creëer je met inbouwspotjes. Doordat je vooraf precies kan bepalen waar je de spotjes gaat plaatsen is het creëren van basisverlichting een koud kunstje! Met de frameless inbouwspot heb je niet alleen een prachtige verlichting in je interieur maar ook nog eens een super strak design wat de ruimte een extra luxe uitstraling geeft. 

Onze inbouwspots zijn er in vele maten, kleuren en configuraties. Zeker op het gebied van de frameless inbouwspots hebben wij een ruime collectie zodat je altijd een passende inbouwspot vindt voor jouw interieur.

Montage van de trimless spots

Het monteren van een frameless spot gaat wel anders dan het monteren van de standaard inbouwspotjes. Hier onder zie je stapsgewijs hoe je deze spot het beste kan monteren. Door de spot op deze manier te monteren zal je een prachtig resultaat hebben en komen de spots maximaal tot hun recht.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter