Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Jan 2013

LED informatie

Energie besparen met LED verlichting

LED lampen en verlichting zijn zeer efficiënt in vergelijking met andere verlichting producten. Na verloop van tijd betekent dit dat u geld gaat besparen, mede door de huidige stijgende energiekosten en het helpt ook aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.


Lange levensduur

LED verlichting gaat veel langer mee dan reguliere gloeilampen en spaarlampen. LED producten hebben een gemiddelde levensduur van 20.000 – 50.000 uur. Dit maakt hen een geweldige optie voor moeilijk te bereiken plaatsen en waar lampen veel branden. Hoewel LED lampen in aanschaf iets duurder zijn bespaart u op de lange termijn veel geld, omdat u niet steeds nieuwe gloeilampen hoeft te kopen.

Geen UV-emissies

LED’s produceren geen UV-straling. Dit betekent dat u LED verlichting kan toepassen rond gevoelige antieke of andere items die met ander licht schade aan objecten veroorzaken. LED verlichting wordt in veel musea gebruikt voor het verlichten van kunstwerken en andere historische documenten.


Duurzaamheid


LED verlichting is zeer duurzaam. Gecombineerd met de lange levensduur en vele andere voordelen, maakt LED verlichting ideaal voor vele verschillende situaties. Schokken en trillingen zullen de lampen niet beschadigen.Led verlichting is zeer efficiënt, het verbruik hiervan licht zeer laag en de levensduur zeer hoog. Met LED verlichting en lampen kunt u tot wel 80% op uw energie rekening besparen. LED verlichting heeft vele verschillende voordelen ten opzichte van reguliere verlichting. Als u kijkt naar de flexibiliteit van de verschillende producten die beschikbaar zijn is er altijd iets te vinden dat voor u zal werken. 

Led verlichting is het licht van de toekomst.

LED wordt steeds meer toegepast in verlichting en is volop in ontwikkeling de laatste jaren. LED is momenteel de meest energiezuinige verlichting met de langste levensduur. De betekenis van LED is Light Emitting Diode, een led kan het best omschreven worden als een elektronisch component.

LAMPENTOPPERS.NL heeft een betrouwbaar, mooi en groot assortiment ledverlichting. Onze led verlichting heeft de juiste kleur (warm wit) en is vaak goed dimbaar. De levensduurverwachting van onze ledverlichting ligt tussen de 25.000 en 50.000 uur, dat betekent dat u nooit meer de lamp hoeft te vervangen. Met onze ledverlichting kunt u tot 80% besparen op uw energie verbruik.


KIJK HIER VOOR AL ONZE LED LAMPEN EN VERLICHTING.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter