Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 May 2014

Ons kappenatelier

Stoffen lampenkappen

Design uw lampenkap

Ook op zoek naar de perfecte lampenkap, dan moet je vaak behoorlijk zoeken om te slagen. Je gaat winkel in, winkel uit maar vindt hem maar niet. De lampenkap is te groot, de voet te klein, de stof heeft te veel details of de kleur is het toch net niet helemaal. Om je deze lange en druk zoektocht te besparen, heeft Lampentoppers een oplossing bedacht. Lampentoppers biedt namelijk de mogelijkheid uw eigen lampenkap te ontwerpen zodat je altijd slaagt.
 

Handgemaakte lampenkap

Onze lampenkappen worden in ons eigen Nederlandse kappenatelier gemaakt, met inmiddels internationale allure. De collectie lampenkappen worden volledig handgemaakt op bestelling geproduceerd. Bij ons kappenatelier werken allemaal professionele vakmensen die alle zorg dragen voor de vervaardiging al onze stoffen lampenkappen. Of het nu gaat om een mooie grote lampenkap voor boven de eetkamertafel of een klein kapje voor het schemerlampje naast de tv. Lampentoppers levert zo ongeveer honderd verschillende exclusieve stoffen in verschillende kleuren en materialen.  Van schitterend organza tot katoen stoffen, maar ook krokodillenleer behoord tot de mogelijkheid. Zo past de lampenkap van Lampentoppers altijd perfect in uw huis of bedrijf.

Reacties
Goedemiddag Mirjam Neef,

Helaas onze klassieke lampenkappen worden gemaakt in de aangegeven vormen.
Wel is het op aanvraag mogelijk om hiervan een afwijkende maat te bestellen.
Paul - 26 May 2015 - 15:59
Goedenmorgen ik heb op jullie site lampenkapjes gevonden die ik heel graag wil bestellen , mijn vraag is , hebben jullie deze lampenkapjes ook met een open achterkant ( rechthoekig ) het gaat om het model lampenkap Klassiek Plooikap tors creme de maat mag dan maximaal 14 cm diep zijn ik hoor het graag van U vriendelijke groeten Mirjam Neef
Mirjam Neef - 26 May 2015 - 12:09
Ook blenders kunt u bestellen. Bij de groep lampenkappen vindt u ook blenders. Voor de door u gewenste hanglamp heeft u een blender 40cm nodig.
Lisa - 12 Sep 2014 - 16:45
Dag, wij overwegen de aankoop van een hanglamp met lampenkap K7315 T. Is deze voorzien van een blender, of deze te voorzien van een blender.

Groet, Astrid
Astrid - 11 Sep 2014 - 23:02
Wat zijn wij blij dat wij jullie hebben gevonden en nog blijer met de prachtige lampenkappen!
Marijke - 11 May 2014 - 14:31
Laat een reactie achter