Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Aug 2014

Plafondventilatoren

Plafondventilatoren

Lampentoppers.nl heeft een prachtig assortiment plafondventilatoren, van decoratieve stijlen te ontwerpen die moeiteloos opgaan in elk interieur. Onze plafondventilatoren brengen dus niet alleen verkoeling maar zijn ook een sieraard voor het oog!  

 

Bespaar energie met uw plafondventilator

 Onze Plafondventilatoren zorgen voor een natuurlijke energiebesparende koeloplossing. De meeste van onze plafondventilatoren gebruiken ongeveer evenveel stroom als een 60 watt gloeilamp die neerkomt op minder dan 2 cent per uur. * Met onze plafondventilatoren bespaart u dus ook nog eens geld op de elektriciteitsrekening, zowel in de winter en de zomer maanden. * De berekeningen van de kosten en besparingen zijn slechts bij benadering en kunnen variëren afhankelijk van de ventilator omvang en het gebruik van de ventilator.

 

Plafondventilator in de wintermaanden gebruiken

In de wintermaanden kunt u de plafondventilator ook gebruiken als u deze in de winterstand zet zal de ventilator in de omgekeerde modus draaien. De plafondventilator zal dan de warme lucht verplaatsen tegen het plafond en vervolgens langs de muren, zachtjes opnieuw circuleert warme lucht door de kamer. Deze techniek is bewezen stookkosten verlagen met wel 10%.

 

Extra ventilator tips:

 

Ventilatoren voor buitenruimtes

Plafondventilatoren die  in de buitenlucht hangen moeten beschermd zijn tegen deze weerselementen, daarom worden alleen onze outdoor ventilatoren aanbevolen voor bijvoorbeeld outdoor kamers of buiten gebieden. Onze outdoor ventilatoren mogen niet worden blootgesteld aan direct water onder alle omstandigheden en moet minstens 2 muren van bescherming hebben tegen de wind. 

De plafondhoogte voor een ventilator

Als u plafond boven de 3 meter is dan heeft u een verlengstuk nodig voor het ideale rendement. Al onze plafondventilatoren kunt u laten uitrusten met een optioneel verlengstuk.  De standaard maat van deze verleng buis is 900 mm, maar u kunt ze gemakkelijk inkorten naar uw wens.

 

Aanbevolen montagehoogte

De plafondventilator dient tenminste 210 cm vanaf de vloer tot de bladen van de ventilator en ten minste 30 cm van het plafond.

 

Ventilator & afstandsbediening

Veel van onze plafondventilatoren bieden het gemak van een afstandbediening. Hiermee kunt u het licht en de actie van uw ventilator simpel bedienen vanuit uw luie stoel. Elke ventilator van Lampentoppers.nl kan worden geïnstalleerd met een ontvanger waardoor het monteren van een ventilator op een bestaand lichtpunt er geen noodzaak is voor een extra draad. De werking van de ventilator kunt u dan regelen op afstand en doet alles voor je. Bij veel van onze plafondventilatoren is de afstandbediening standaard, dit wordt altijd in de omschrijving aangegeven wanneer de ventilator is uitgerust met en afstandbediening. Voor de andere ventilatoren zijn de afstandsbedieningen een optionele extra.

 

Hebt u na het lezen van onze blog nog vragen, u kunt altijd contact met ons opnemen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies