Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
12 Mar 2013

Spots

De spots van Lampentoppers

Deze zijn praktisch en tegelijk ook een verfraaiing van uw interieur. De spots van LAMPENTOPPERS.NL geven het juist licht op de juiste plek. Uw interieur krijgt hierdoor een volledig eigen gezicht en maakt uw interieur hiermee helemaal compleet. LAMPENTOPPER.NL heeft een grote collectie spots die zich onderscheiden door design, perfecte afwerking en scherpe prijzen. Al onze spots zijn met zorg geselecteerd en passen in vrijwel elk interieur.

Lampentoppers heeftt spots van veel gerenommeerde merken, door onze jaren lange ervaring weten we welke merken betrouwbaar, stevig en kwalitatief goed zijn. De spots van Lampentoppers hebben een prachtig design en een hoogwaardige afgewerking.


Inbouwspots zorgen voor de juiste sfeer.


Inbouwspots zijn zeer geschikt voor zowel in huis als op kantoor. De spots kunnen functioneren als gericht licht om iets uit te lichten bijvoorbeeld, maar ook als sfeerverlichting zijn deze uitermate geschikt.

 

Plafond inbouwspots.

Gaat u inbouwspots gebruiken in uw huis of kantoor dan moet u op een aantal factoren letten zodat u het juiste lichteffect creëert. Voor direct en functioneel licht kunt u het beste spots gebruiken die zowel draai als kantelbaar zijn zodat het licht altijd op de juiste plek is. Dus voor het specifiek verlichten van een bepaald onderdeel van de ruimte zijn inbouwspots zeer geschikt en wordt daarom ook vaak toegepast.

Ook voor het egaal uitlichten van uw woning of kantoorruimte kunt u de inbouwspot prima toepassen, hierin zijn ook vele inbouwspots toepasbaar.


De juiste lichtbron voor uw inbouwspot.
 

Inbouwspots zijn er in vele maten en vormen maar het meeste belangrijke welke lichtbron pas je toe.

Led inbouwspots zijn zeer energiezuinig, hebben weinig warmte ontwikkeling en een levensverwachting van z’n 25000 uur. Led inbouwspots zijn qua prijs nog wel stukken duurder dan als van halogeen. Ook is het licht minder goed dimbaar als dat van halogeen.

Inbouwspots met spaarlampen worden het meeste toegepast voor algemene ruimtes en kantoor. Deze geven meestal algemene verlichting, zijn energiezuinig maar qua licht minder geschikt voor in de woning.

Halogeen inbouwspots geven nog steeds zeer mooi licht en zijn prachtig dimbaar. Bij halogeen inbouwspots kunt u kiezen uit 230Volt of 12Volt.

In deze categorie van de shop vindt u uitsluitend onze opbouwspots die met zorg voor u zijn geselecteerd. Opbouwspots zijn ideaal als design basisverlichting of om bepaalde groepen of objecten uit te lichten. U kunt in uw huis of kantoor op uw vaste 230V aansluitpunten deze opbouwspots toepassen. 

Opbouwspots

U kunt kiezen voor een enkelvoudige opbouwspot of juist voor een meervoudige opbouwspot. De meeste opbouwspots uit ons assortiment zijn opbouwspots met halogeen lampen, maar uiteraard hebben wij  ook opbouwspots met energiezuinige lampen. De opbouwspots van LAMPENTOPPERS.NL zijn er voor ieder interieur, zowel moderne als design opbouwspots zijn bij ons altijd voordelig geprijst.
 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies