Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Feb 2018

Trending

Hout en metaal een natuurlijke sijmbiose

Naast de totaal metalen industriële producten, komt er ruimte voor gebruik van organische materialen; touwen hout zijn hierbij erg populair. De combinatie van 'harde en zachte' materialen versterkt het ontwerp en maakt het allemaal wat meer aaibaarder en geeft daarbij een stuk meer warmte in het interieur.

Verlichting & meubels met mango hout

Eén van die nieuwe houtsoorten die hierbij sterk naar voren komt is mango. Met de 'mangoselectie' introduceert Lampentoppers een aantal verschillende modellen waarin deze hout soort in is verwerkt. Ook in onze nieuwste meubels zie je steeds meer mango hout terug komen. Onze mango houten hanglampen Drammen mango wood en Thor mango wood zijn daarom helemaal trending en gaan mee in de laatste trend van dit moment.

In veel van onze nieuwe meubels zie je deze hout soort ook met regelmaat terugkomen. De tafels worden daarom veelal gecombineerd met zwart of donker metaal waardoor de industriële look niet helemaal verloren gaat maar het meubel stoer en warm overkomt.

Mango hout

Zodra de oude bomen geen vruchten meer dragen wordt het hout van de mangoboom voor productiedoeleinden gebruikt. Hierdoor valt mangohout onder de duurzamere houtsoorten.

Mangohout is een houtsoort op zich, 'het kan vergeleken worden qua structuur met andere houtsoorten zoals eiken, teak, of grenen, daardoor is ieder product van mango hout uniek!

 

Reacties
Beste,

Deze lampen zijn inmiddels niet meer leverbaar.

Mvg,

Lisa team Lampentoppers
Lisa - 26 Sep 2019 - 22:29
Wel k e lampen zijn dat die hier boven op de foto staan?
Ik hoor het graag van u

Met vriendelijke groet
Ine jonkers
Ine Jonkers - 26 Sep 2019 - 20:04
Wat een prachtige lampen. Staan mooi in mijn interieur!
B van knoppen - 19 Feb 2018 - 17:27
Prachtige lampen heb ze gelijk besteld
Debby willems - 14 Feb 2018 - 15:13
Laat een reactie achter