Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
15 Jan 2014

Verlichting tips

Verlichting kiezen

Bij de keuze van verlichting is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, namelijk: stijl, functie en lampensoort. Afhankelijk van de functie kan men inschatten hoe belangrijk de stijl en lampensoort is.

Indien men namelijk puur functionele verlichting nodig heeft om te werken kan men net het meeste belang geven aan de lampensoort, omdat men zo uitspaart op de energierekening en stijl in die context niet de belangrijkste factor is.

Wat gaat de functie zijn van uw verlichting?

Verlichting kan men onderbrengen in 2 categorieën: sfeerverlichting en functionele verlichting. Zoals u wel uit de namen zal kunnen afleiden dient sfeerverlichting om de sfeer te verzorgen en functionele verlichting om puur te verlichten.

Wat is uw smaak van verlichting?

Tegenwoordig is er een zeer uitgebreid gamma verlichting beschikbaar in allerlei stijlen. U kan kiezen uit moderne, klassieke, landelijke, romantische en retro-verlichting. Door de globale economie is de verlichting waar uit u kan kiezen eindeloos. Voor elk budget valt er iets te vinden en ook voor elke smaak.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies