HerzBlut Leuchten

Geen producten gevonden...
HerzBlut Leuchten

Vakmanschap, Passie & Ervaring

Met de armaturen van Herzblut voelt u dit niet alleen, maar schittert het zelfs. Het Duitse bedrijf Herzblut produceert in het Sauerland kwaliteitslampen voor het moderne leven en biedt alleen geselecteerde dealers het voorrecht deze überhaupt te verkopen. Bent u op zoek naar een zeer speciale armatuur en houdt u van een opvallend, minimalistisch en duurzaam design, dan bent u bij Herzblut armaturen aan het juiste adres.

Meer dan alleen maar lampen

Hout, metaal en licht versmelten hier tot unieke woonelementen en zowel staand als hangend met de juiste armaturen voor elke woonsituatie roept Herzblut in elke ruimte prachtig licht op. In het hart van de Herzblut-lampen staat hout. De geschuurde en geoliede houten armaturen passen perfect in een modern industrieel ontwerp.

Indrukwekkend design

Naast uitstekende afwerkingen zijn Herzblut-lampen dankzij hun moderne design een hoogwaardige verlichtingsproduct. Met heldere vormen en elegante lijnen zijn de lampen van Herzblut echte blikvangers.Herzblut produceert zeer verschillende lampen, zodat u ook grotere huizen probleemloos kunt voorzien van het stijlvolle licht van Hertzblut.

Lichtbundel

Herzblut hanglampen zijn moderne en zwevende verlichtingsoplossingen voor eet- en werkkamer tafels. De elegante vloerlampen zijn complete woonelementen, terwijl de compacte tafellampen vooral op houten tafels een goede combinatie zijn. Het design van de armaturen wordt gecompleteerd door het gebruik van lichttinten en ingebouwde LED-technologie, die het licht zachtjes door de ruimte verspreidt.

Dankzij de ingebouwde LED's zijn de lampen van Herzblut niet alleen bijzonder zuinig, maar schitteren ze ook in indrukwekkende helderheid in grotere ruimtes. De LED lampen zijn duurzaam, intens en dankzij de vele beschikbare lichttemperaturen kunt u met de Herzblut lampen uw eigen persoonlijke lichtstemming creëren.

Licht met hart & ziel

Of het nu boven de eettafel, naast het bed of centraal in de woonkamer is; Herzblut armaturen zijn een lichtend voorbeeld van Duits vakmanschap en meer dan alleen een lamp. De passie en het gelijknamige levenssap zit in alle lampen van het Duitse verlichtingsbedrijf. In het design van de Herzblut armaturen gaan hoogwaardig materialen en een naadloze afwerking samen tot een zeer bijzondere beleving van helderheid.

Een jong nieuw verlichtingsbedrijf met hoge normen voor creativiteit en kwaliteit.