Sollux lighting sp. z oo sp. k

Geen producten gevonden...
Sollux lighting sp. z oo sp. k

BRENG MEER LICHT IN


binnenshuis en in het leven

TIJDLOZE OPLOSSINGEN


Bij Sollux ontwerpen we voor mensen en met mensen in gedachten, zodat iedereen iets voor zichzelf vindt. We geven het licht niet alleen een esthetische, maar ook een functioneel kader in de vorm van pendel-, plafond- en wandlampen. Hun rol is eenvoudig: een bron van bekendheid zijn waarin elke gebruiker zich gesterkt kan voelen.

Bij Sollux volgen we geen korte termijn trends - en onze klanten ook niet. U vindt tijdloze, comfortabele en veelzijdige oplossingen die nu en in de toekomst even goed werken in de keuken als in de slaapkamer.

PRODUCTIE IN POLEN

Onze lampen zijn als de mensen die ze maken: divers, authentiek, interessant. Ze zijn gemaakt in samenwerking met lokale, Poolse ambachtslieden die met veel aandacht voor detail minimalistische en praktische lampvormen ontwikkelen. Sollux is het antwoord op de echte problemen waarmee klanten worden geconfronteerd: moeilijkheden bij het kiezen van de stijl of het type verlichting voor een specifieke ruimte. Alles is makkelijk bij ons, want zo - makkelijk - moet het kopen van de perfecte lamp voor jou zijn.