Bijzettafels

Een prachtige uitgebreide collectie bijzettafels, wij hebben bijzettafels in vele maten en modellen die u snel en veilig online kunt bestellen. Wij hebben altijd de nieuwste trendy tafels voor een scherpe prijs.

Bijzettafels

Bijzettafels

Een trendy bijzettafel past altijd je interieur. Pas één of meerdere bijzettafels toe in je interieur zodat je eenvoudig je kopje koffie, tijdschrift of afstandsbediening kwijt kan. Wat belangrijk is bij het uitzoeken van een geschikte bijzettafel is dat deze mag opvallen zonder dat de tafel alle aandacht tot zich neemt. Verder moet deze wel passen in de stijl van de kamer waar de bijzettafel wordt geplaatst.

Let hier dus op dat het tafeltje matched met het interieur de basismaterialen en kleuren moeten naadloos in elkaar overlopen. Als je kiest voor een moderne bijzettafel zorg dan dat het interieur ook van nu is!

Bijzettafels in vele stijlen

Een bijzettafels kan heel goed in een hoek van de kamer worden geplaatst het tafeltje hoeft echt niet altijd in het midden van een kamer te worden geplaatst. Zo kun je dus een leeg hoekje helemaal opfleuren met een leuke tafel en een lampje. De kleinere ruimtes ogen al snel te vol met een robuuste bijzettafel. Hier kan je dan beter kiezen voor een tafeltje met transparant glas dit is perfect als je de aandacht op andere stukken in je interieur wilt vestigen.

Voor een modern interieur kies je een tafel met rechte voet, maar in een speelsere woning kun je ook voor een glazen bijzettafel met een opvallend onderstel kiezen. Bekijk het aanbod van Leen Bakker meteen online en kies de bijzettafel die bij je past of kom eens een kijkje nemen in een van onze winkels!