Decoratie ladders

Onze decoratieve ladders zijn niet alleen een mooi decoratie-item, hij is ook nog eens hartstikke handig. Een decoratieve ladder is de perfecte accessoire om je wand mee aan te kleden zonder gelijk dingen op te hangen!

HSM Collection

Decoratieve Ladder Naturel Teak 150cm

62,50
HSM Collection

Decoratieve Ladder Teak 150cm

49,95
HSM Collection

Decoratieve Ladder Zwart 150 cm

59,99
HSM Collection

Decoratieve Ladder Naturel / Zwart Teak 150cm

57,50
Decoratie ladders

Decoratieve ladders kopen bij Lampentoppers.nl

Plaats de ladder bijvoorbeeld in de woonkamer met een leuk plaid en tijdschriften eroverheen of in de badkamer als rek voor de handdoeken.

Deze ladder is puur gemaakt van natuurlijke materialen en volledig zwart. Het teakhout is niet geschuurd of afgewerkt en dit geeft een extra stoere look aan je interieur!

Decoratieve ladders zijn helemaal trendy! Lampentoppers heeft daarom een mooi aanbod aan leuke decoratie ladders. Voor een trendy deco ladder ben je bij ons aan het juiste adres! Maak jouw woonkamer, slaapkamer of zelfs je badkamer leuker door een decoratieve ladder te kopen. Zo’n ladder neemt weinig ruimte in beslag en je kunt er eenvoudig mee variëren.

Plaats de ladder bijvoorbeeld tegen een kale wand in de slaapkamer met leuke verlichting of gewoon om je kleding aan op te hangen. Ook doen onze ladders het goed in de badkamer, ook daar komt een decoratie ladder goed van pas. Je kunt hem bijvoorbeeld inzetten voor je handdoeken, super handig!

Op zoek naar een decoratieve ladder voor in je woonkamer slaapkamer of je badkamer? Lampentoppers biedt een trendy collectie decoratieve ladders aan zo kan je een decoratie ladder kopen voor een top prijs!