Wijnrekken koop je op Lampentoppers!

Wijnrek kopen? Wijnrekken koop je op Lampentoppers!

Filters
Geen producten gevonden...
Wijnrekken koop je op Lampentoppers!

Wijnrek bestellen?

Een echte wijnliefhebber kan natuurlijk niet zonder een wijnrek in zijn huis! Onze wijnrekken zijn niet enkel goed voor het opslaan van je favoriete flessen wijn, ,maar het behoudt ook nog eens de kwaliteit van de wijn beter doordat ze liggend worden bewaard. Doordat de flessen liggen blijft de kurk in de fles constant vochtig en oxideert je wijn niet. Wij hebben een selectie van stijlvolle designs hierdoor geeft het wijnrek je interieur een extra luxe uitstraling. In ons trendy aanbod vind je vele verschillende soorten wijnrekken.

Zo kun je kiezen voor een wijnrek waarin je 6 flessen in kunt bewaren, maar ook voor een wijnrek waarin je maar wel 20 flessen kunt bewaren. Hierdoor is de kans groot dat je bij ons het juiste wijnrek vindt.

Houten wijnrekken

Onze wijnrekken gemaakt van hout voegen in elk interieur een tijdloze uitstraling toe! De wijnrekken zijn vervaardigd van verschillende soorten hout en hebben verschillende kleuren. De houten wijnrekken zijn verkrijgbaar in verschillende hout tinten. 

Wijnrek zwart

Met een zwart kleurig wijnrek geef jij je interieur een extra luxe uitstraling. Dankzij de zwarte kleur raak je nooit uitgekeken op je trendy wijnrek. Het geeft tevens een industriële uitstraling aan je interieur.

De kans is dus groot dat je bij ons het geschikte wijnrek zal vinden! 

Waar kun je jouw wijnrek bestellen?

Bij Lampentoppers.nl bestel je eenvoudig en snel het wijnrek die perfect bij jou past!  Bij Lampentoppers krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en is het retourneren van je bestelling makkelijk en kosteloos!