Klassieke lampenkappen

Klassieke lampenkappen snel & veilig online bestellen voor de beste prijs met 2 jaar garantie. Hier vindt u de mooiste collectie klassieke lampenkappen.

Klassieke lampenkappen

Klassiek Lampenkappen

Klassieke lampenkappen zijn tijdloos en worden in ons kappenatelier in Nederland nog steeds met de hand gemaakt. De meeste lampenkappen zijn dubbel gevoerd en alleen de beste stoffen worden in onze lampenkappen verwerkt.


Rokkappen echte sfeermakers

Onze rokkappen zijn inmiddels bekend geworden om hun perfecte afwerking en het gebruik van de mooiste stoffen, deze lampenkappen worden in verschillende kleuren en maten geleveverd. Deze klassieke kappen brengen die echte warme sfeer weer terug in uw interieur. Onze rokkappen maken wij van klemkapjes tot vloerlampkappen en alle maten die daar tussen zitten worden per stuk voor de klant gemaakt.

 

Plooikappen klassiek & tijdloos

Plooikappen zijn lampenkappen die rust en warmte geven in huis, doordat deze kappen dubbel gevoerd wordt de lampenkap prachtig verlicht en schijnt mooi warm licht door. Lampentoppers heeft wel vijftien verschillende modellen en al deze modellen in vele maten beschikbaar. Deze plooikappen zijn echt vakwerk en worden met alle zorg per stuk voor de klant gemaakt.

Rimpel lampenkappen

Onze collectie Mozart rimpel lampenkappen is een echte klassieker en is toepastbaar in bijna elk klassiek interieur. Deze gekleurde stof zijde stof is al jaar en dag een topper door zijn eenvoud en sfeervolle kleurtjes. Ook de kap met de Mozart streep is een lampenkap die dubbel is gevoerd, aan de buitenzijde de Mozart streep en aan de binnenkant een rustige zalm kleur. 

Lampenkappen online bestellen

Uw klassieke lampenkap online bestellen? Bij Lampentoppers is dit heel eenvoudig en snel te doen door het makkelijke menu kan een kind de was doen! In een paar stappen is uw bestelling gedaan en ontvangt uw binnen een aantal dagen uw bestelling keurig geleverd op het opgeven adres.

Kortom klassieke lampenkappen besteld u via Lampentoppers.