Lampenkappen Teddy

Teddy lampenkappen zijn de stijlvolle trendy lampenkappen om in het interieur te laten schitteren? De Teddy stof is de woontrend van het moment en dus echt iets voor jou! De Teddy lampenkappen zijn fantastisch te combineren met hout en marmer.

Het Kappenatelier

Lampenkap Koker Teddy Almond Ø 30cm

59,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Teddy Almond 40cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Koker Teddy Almond Ø 25cm

47,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Teddy Almond Ø 25cm

39,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Koker Teddy Almond Ø 35cm

79,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Teddy Almond Ø 30cm

47,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Teddy Almond 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Wide Teddy Almond Ø 60cm

147,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Wide Teddy Almond Ø 50cm

119,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Wide Teddy Almond Ø 45cm

87,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Teddy Almond Ø 40cm

77,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Teddy Almond 45cm

89,95
Lampenkappen Teddy

Teddy lampenkap bestellen?

Ben jij op zoek naar een lampenkap in een teddy stof voor jouw interieur? Dan zijn onze handgemaakte lampenkappen precies wat jij zoekt! De teddy lampenkappen zijn gemaakt van de beste stoffen door echte vakmensen. Hierdoor zijn de lampenkappen stuk voor stuk perfect afgewerkt tot in detail.

Stijlvolle teddy lampenkap

Onze teddy lampenkappen leveren wij momenteel in twee kleuren, die perfect uitkomen in het interieur van dit moment.

Zo hebben wij de kleur beige, deze warme offwhite stof geeft je interieur een sfeervolle touch. De beige teddy stof laat het licht mooi door de kap schijnen. Dit komt doordat de lampenkappen met een licht doorlatende witte binnenkant worden uitgevoerd.  De kleur truffle is een licht bruine teddy stof die iets minder licht doorlatend is dan de beige lampenkappen Deze tijdloze lampenkappen stralen rust en eenvoud uit en zorgen voor een warme sfeer in het interieur.

Handgemaakte teddy lampenkappen

Alle lampenkappen worden met de hand in Nederland gemaakt in ons kappenatelier. Wij gebruiken alleen de meest hoogwaardige materialen en zijn de lampenkappen tot in detail perfect afgewerkt.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is bij ons kappenatelier ook een belangrijk punt. Zo komen de stoffen zo veel mogelijk uit en rondom Europa. Alle lampenkappen die wij versturen worden zeer zorgvuldig verpakt, zodat de kans op transportschade zeer klein is. 

Geeft jouw interieur sfeer met een teddy lampenkap

Wil jij ook een chique teddy lampenkap voor in jouw interieur? Bestel dan snel en eenvoudig je favoriete lampenkap via de webshop. Dit zorgt voor veel warmte, sfeer en gezelligheid in je woonkamer, keuken, hal of slaapkamer.