Velvet lampenkap stof

Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Champagne Crème 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Champagne Crème 40cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Champagne Crème 45cm

89,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Black 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Green 40cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Velvet Brown 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Black Ø 25cm

39,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Green Ø 25cm

39,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Green 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Green 45cm

89,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Black 40cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Black Ø 30cm

47,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Black 45cm

89,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Velvet Brown 40cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Green Ø 30cm

47,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Wide Croco Velvet Black Ø 50cm

119,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Wide Croco Velvet Black Ø 45cm

89,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Green Ø 40cm

77,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Black Ø 40cm

77,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Velvet Brown 45cm

89,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Velvet Brown Ø 40cm

77,50
Velvet lampenkap stof

In menig aantal interieurs vinden we vandaag de dag een zogenaamde velvet lampenkap terug. Het gaat hierbij om een lampenkap die zoals de naam aangeeft is gemaakt uit de stof velvet. Dit zorgt ervoor dat er een zeer trendy en vooral ook tijdloze lampenkap ontstaat waar je altijd met plezier gebruik van zal maken en naar zal kijken. Voor heel wat mensen geldt echter dat ze niet zeker weten of deze lampenkap in bijvoorbeeld hun interieur wel tot zijn recht zou komen. Ben jij één van deze mensen? Dan is het de moeite waard om je nog wat verder te verdiepen in de informatie die je hieronder aantreft. In ieder geval kan je in ons aanbod zeker de mooiste exemplaren terugvinden!

Wat is velvet precies?

Vooraleer we je meer gaan vertellen over de velvet lampenkap kan het interessant zijn om even dieper in te gaan op wat de stof velvet nu precies is. Voor deze stof geldt dat deze afkomstig is uit Azië waarna ze uiteindelijk rond het jaar 1400 over is gewaaid naar Europa. Voor deze stof geldt dat deze er bekend om staat ontzettend stijlvol te zijn. Ze wordt in de praktijk vaak toegepast in heel wat verschillende zaken. Denk hierbij onder meer aan:

  • Banken;
  • Fauteuils;
  • Barkrukken;
  • Eetkamerstoelen.

In het bijzonder wanneer je over één of meerdere stukken in je woning beschikt die bestaan of zijn afgewerkt met velvet spreekt het voor zich dat dit de keuze voor een velvet lampenkap alleen maar nog interessanter zal maken. Op deze manier zal er immers een prachtig geheel ontstaan welke niet alleen zal zorgen voor meer gezelligheid, maar ook voor meer sfeer in je interieur!

Ontdek ook de andere exemplaren in ons aanbod!

Voor heel wat mensen geldt dat ze in hun interieur maar wat graag gebruik willen maken van een velvet lampenkap. Dit gezegd hebbende is het ook mogelijk dat je voorkeur uitgaat naar een compleet ander exemplaar. In dat geval hebben we mogelijk ook wat interessants voor jou in petto. Enkele van de andere mogelijkheden die deel uitmaken van ons aanbod zijn:

Het aanbod hier bij Lampentoppers.nl is dermate uitgebreid dat ze voor iedereen een perfecte oplossing in petto heeft. Ben jij nog op zoek naar iets anders zoals bijvoorbeeld een diffuser lamp? Ook dan kunnen wij jou daar absoluut mee verder helpen!

Een lampenkap op maat bestellen? Ook dat is bij ons mogelijk!

Hoe mooi een standaard velvet lampenkap in de praktijk ook mag zijn, de kans bestaat dat je toch liever kiest voor het maken van een exemplaar op maat. Ook dat is geen probleem. Hier bij Lampentoppers.nl maken we het voor onze klanten mogelijk om eenvoudig en snel een lampenkap op maat te maken en bestellen. Op deze manier kan je er honderd procent zeker van zijn dat jouw gloednieuwe lampenkap alle vooropgestelde verwachtingen perfect zal weten in te lossen.

Bestel ook jouw velvet lampenkap nu hier bij Lampentoppers.nl!

Indien je op zoek bent naar een stijlvolle, aantrekkelijke lampenkap voor in je interieur mag het duidelijk zijn dat de keuze voor een velvet lampenkap al snel kan zijn gemaakt. Deze bijzondere stof zorgt er immers in de praktijk voor dat je altijd bent verzekerd van een zeer mooie eye-catcher in je interieur waar je met alle plezier gebruik van zal maken.

Ben jij ook van plan om een dergelijke velvet lampenkap aan te schaffen? Dan zal je tot de conclusie komen dat deze kopen hier bij Lampentoppers.nl zeker de moeite waard is. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit lampenkap, daarnaast haal je ze ook nog eens in huis tegen de beste prijs. Stuk voor stuk uitstekende redenen dus om ervoor te kiezen om ook jouw velvet lampenkap aan te schaffen hier bij Lampentoppers.nl!