Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Plafondventilator Airfusion Flusso Wit 18W Led Ø 132cm Incl. Afstandsbediening

Plafondventilator Airfusion Flusso Wit 18W Led Ø 132cm Incl. Afstandsbediening

449,00 346,54
De Airfusion Flusso plafondventilator in de kleur wit van ons designmerk Lucci air is een praktische 2-in-1 oplossing bestaande uit een plafondlamp en ventilator.
Levertijd: 1-3 werkdagen
MasterCard
Visa
Maestro
Online Lampen & Verlichting kopen?.
  • Snel & Veilig Betalen
    Een veilig en betrouwbaar betaalsysteem.
  • 100% Tevredenheidsgarantie
    UItsluitend producten van hoge kwaliteit
  • Gratis Bezorging & Gratis Retour!
    Bij een bestelling boven de €50,-
  • 30 Dagen Retourrecht
    Retourneren is gratis en eenvoudig *muv Lampenkappen
Beschrijving

De Airfusion Flusso plafondventilator van ons designmerk Lucci air is een praktische 2-in-1 oplossing bestaande uit een plafondlamp en ventilator. Met zijn 6 snelheden koel je snel af in de warme maanden en dankzij de stille en zuinige motor zorg je ook in de slaapkamer voor een goede nachtrust.

De plafondlamp kan bovendien comfortabel, onafhankelijk van de werking van de ventilator, via de afstandsbediening worden bediend. De gehele LED-lamp bestaat uit een speciale LED-lamp met een GX53-fitting, die indien nodig eenvoudig kan worden vervangen en als reserveonderdeel kan worden aangeschaft. 

De montagehoogte van plafond tot de bladen bedraagt ​​slechts 23 centimeter, waardoor deze ideaal is voor ruimtehoogtes van 2,3 - 2,5 meter.

DC-motor: efficiënt, kostenbesparend en stil

De meest energiezuinige plafondventilatoren die momenteel op de markt zijn, zijn gelijkstroom- of gelijkstroomventilatoren. De sleutel tot hun verbeterde luchtstroom en laag energieverbruik is hun motor, waarmee u ook geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening.

Omdat de motor klein en licht is, hebben DC-plafondventilatoren een strak ontwerp dat beter in uw interieur past en slechts één cent per uur kost om te draaien. Bovendien zijn ze stil in gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor privéruimtes in uw huis, zoals de slaapkamer. Je hebt veel veelzijdigheid met de snelheidsinstellingen van DC-ventilatoren, die variëren van een licht briesje tot een extreem intense luchtstroom.

Afstandsbediening

Afstandsbediening met 6 snelheden en natuurlijke breedbeeldmodus inbegrepen.

Geïntegreerd licht

Er wordt een lichtset meegeleverd die een GX53-lamp gebruikt.

Beoordeling in de open lucht

Geschikt voor binnen- en buitenruimtes, op voorwaarde dat de ventilator volledig overdekt is, beschermd tegen water, wind, stof en zout, met minimaal 2 muren.

Aanbevolen kamergrootte

Voor ruimtes tussen 3m x 3m en 4m x 4m adviseren wij een ventilator tussen 122cm en 142cm.

 

  • Met een diameter van 132 cm ideaal voor ruimtes tot 25 m², de afstand van het plafond tot de bladen bedraagt ​​23 cm, waardoor hij geschikt is voor kamerhoogtes van 2,4 m - 3 m

 

  • De plafondlamp bestaat uit een LED-lamp met een GX53-fitting en is daardoor zeer eenvoudig te installeren en te dimmen in drie niveaus (1700 lumen, 3000 K, 18W)

 

  • De bladen zijn in 2 verschillende kleuren bedrukt, kies gewoon het ontwerp dat bij je past

 

  • Inclusief praktische afstandsbediening waarmee je de ventilator en het licht afzonderlijk kunt bedienen.

 

  • Met geheugenfunctie, d.w.z. dat de Flusso de laatste instelling onthoudt als je de stroom weer uitschakelt met de wandschakelaar, zodat je het licht net als voorheen kunt in-/uitschakelen