Plafondlamp | Plafondverlichting

Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 36cm Zwart

130,00
-18%
Anne Light & Home Plafondlamp Maze Bruin Ø 40cm +
Anne Light & Home

Plafondlamp Maze Bruin Ø 40cm +

99,95 82,28
Anne Light & Home

Plafondlamp Maze Zwart-Bruin Ø 40cm

80,46
Highlight

Plafondlamp Cambridge Wit Opaal Glans 15cm

65,95
Highlight

Plafondlamp Art-Deco Cambridge 25cm

93,50
Highlight

Plafondlamp Cambio Black & Smoke Glas

144,95
Artdelight

Plafondlamp Preston Smoke Glas 24cm

87,95
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 48cm Zwart

185,00
Steinhauer

Plafondlamp Ringlede Zwart Ø 48cm Led 40Watt

239,95
Artdelight

Plafondlamp Orlando Brons Koper Ø 14cm

132,95
Highlight

Plafondlamp Fantasy Globe Smoke Ø 20cm

66,00
JUST LIGHT

Plafondlamp Iven Zwart Led 60cm

119,95
Highlight

Plafondlamp Art Deco Cambridge 30cm

107,95
JUST LIGHT

Paul Neuhaus Astro Plafondlamp Zwart Ø 40cm

118,95
Paul Neuhaus

Plafondlamp Flat Zwart LED 29.5 x 29.5cm

29,95
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 36cm Naturel

130,00
Blij Design

Blij Design Orb Plafondlamp Ø 36cm Naturel

130,00
-12%
Freelight Vario Plafondlamp Zwart Goud Ø 45cm 3 Lichts
Freelight

Vario Plafondlamp Zwart Goud Ø 45cm 3 Lichts

259,00 229,00
Artdelight

Plafondlamp Paradise Zwart & Smoke Glas 28cm

82,95
Highlight

Plafondlamp Art-Deco Oxford 25cm

93,50

Een plafondlamp is niet alleen een praktische verlichtingsbron, bovendien staat deze er ook nog eens om bekend bijzonder veelzijdig te zijn. Voor deze verlichting geldt dat ze probleemloos in nagenoeg elke ruimte in je woning kan worden geplaatst. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie design plafondlamp in je woonkamer, maar kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een eenvoudige(re) plafonnière in de garage. Overigens is het zo dat plafondverlichting niet alleen geweldig populair is in woningen. Zo zie je ze bijvoorbeeld ook zeer vaak terugkomen in bedrijfspanden en winkels. Ben jij ook van plan om een plafondlamp aan te schaffen? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om even een blik te werpen op het aanbod hier bij Lampentoppers.nl!

Verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen

Elke lamp voor binnen die je wenst aan te schaffen dient uiteraard te passen bij de stijl die je hebt gekozen voor jouw interieur. Zoveel spreekt voor zich. Dat geldt ook voor de situatie waarin je een plafondlamp wenst aan te schaffen. Voor dit type lamp geldt in ieder geval dat deze verkrijgbaar is in heel veel verschillende uitvoeringen. Zo maken we bijvoorbeeld een onderscheid tussen:

Het feit dat een plafondlamp in zoveel verschillende uitvoeringen op de markt verkrijgbaar is zorgt er altijd voor dat ze perfect kan worden geïntegreerd in elke stijl van interieur. Je hoeft er dus nooit voor te vrezen geen geschikt exemplaar op maat van jouw wensen te kunnen vinden.

Waar rekening mee houden bij het aanschaffen van een plafondlamp?

Sta je op het punt om een nieuwe plafondlamp aan te schaffen? Dan zal je het zeer grote aanbod graag op een efficiënte manier willen filteren. Dat is alleen maar mogelijk door op voorhand enkele zaken voor jezelf te gaan bepalen. Het gaat hierbij dan meer concreet om de volgende:

  • Welk type plafondlamp zou je graag willen aanschaffen?
  • Over welke kleur en vorm dient de lamp te beschikken?
  • Welke fitting moet de plafondverlichting van je keuze hebben?
  • Van hoeveel lichtbronnen moet er sprake zijn?
  • Heb je een specifieke voorkeur op vlak van IP waarde of niet?

Dit laatste is ook een allerminst onbelangrijk aandachtspunt. Ben je immers van plan om plafondverlichting aan te schaffen voor in de badkamer? Dan spreekt het voor zich dat je altijd zal willen dat deze over de vereiste IP waarde beschikt.

Plafonnières, een zeer praktische vorm van plafondverlichting

Indien je van plan bent om plafondverlichting aan te schaffen en je er graag zeker van wil zijn dat deze op geen enkel moment in de weg kan zitten zijn zogenaamde plafonnières altijd een interessante keuze. Voor dergelijke verlichting geldt dat ze werkelijk nooit in de weg zit. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor ruimtes die beschikken over een laag plafond. Het kan hierbij dan in de praktijk meer bepaald gaan om:

  • Het toilet;
  • De badkamer;
  • De zolder.

In het verleden kon er vaak vastgesteld worden dat dit type plafondlamp vrij eenvoudig werd gehouden. Het ontwerp was dan ook veelal erg rechttoe rechtaan en moest vooral functioneel zijn. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden heel wat uitgebreider. Dit heeft ervoor gezorgd dat er heel wat meer keuze is ontstaan op vlak van niet alleen kleur, maar ook voor wat de vorm betreft. Ben je vooral op zoek naar een praktische lichtbron? Dan spreekt het voor zich dat een traditionele plafonnière van wit glas nog steeds de meest voor de hand liggende optie is.

Waar rekening mee houden bij het monteren?

Heb je net een nieuwe plafondlamp aangeschaft en moet deze gemonteerd worden? Dan spreekt het voor zich dat je daarbij graag met een aantal zaken rekening zal willen houden. In eerste instantie is het van belang om grondig voor jezelf te bepalen waar je de lamp precies gaat plaatsen. Het spreekt immers voor zich dat plafondverlichting niet zo eenvoudig te verplaatsen valt in vergelijking met bijvoorbeeld een staande lamp (zonder dat dit blijvende schade nalaat). Daarnaast spreekt het voor zich dat je, je ervan zal willen verzekeren dat de elektriciteit moet zijn uitgeschakeld en dat er geen andere bedradingen of leidingen lopen op de plaats waar je wil gaan boren. Buiten pluggen, kroonsteentjes en een striptang spreekt het voor zich dat ook een kwalitatieve boormachine voor het plaatsen van een plafondlamp een absolute vereiste kan zijn. Zorg er dus voor dat je deze hebt.

Waarom jouw plafondlamp bestellen hier bij Lampentoppers.nl?

In zowat elke woning is er wel een plafondlamp terug te vinden. Dat is het gevolg van het feit dat een dergelijke lamp op een efficiënte manier een volledige ruimte kan verlichten. Dit zonder dat ze bovendien op een bepaald moment in de weg komt te hangen. Indien ook jij graag in je woning gebruik wenst te maken van een dergelijke lamp zal je kunnen concluderen dat deze aanschaffen hier bij Lampentoppers.nl best wel wat aantrekkelijke voordelen met zich meebrengt. Enkele van de belangrijkste van deze voordelen hebben we hieronder nog even voor je opgelijst.

1.) Je kan een keuze maken uit een zeer groot assortiment

Voor plafondlampen geldt dat ze in ontzettend veel verschillende uitvoeringen en varianten op de markt zijn terug te vinden. Dat is ook nodig, want het hoeft niet gezegd dat iedereen vandaag de dag vaak over zeer strikte eisen beschikt op vlak van uitstraling waar hun lampen aan dienen te voldoen. Beschik je over een modern interieur? Dan spreekt het voor zich dat je plafondlampen ook over een dergelijke stijl dienen te beschikken.

Voor mensen die hebben gekozen voor een eerder klassiek interieur geldt dat zij eerder zullen kiezen voor een meer traditionele uitstraling, etc. Hoe dan ook, ongeacht de stijl waar jouw interieur ook over mag beschikken, er is in ons aanbod altijd een prachtige lamp voor aan je plafond terug te vinden die alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.

2.) Wij streven naar een optimale klanttevredenheid!

Of je er nu voor kiest om één van onze plafondlampen aan te schaffen of je eerder op zoek bent naar een ander type lamp, in al deze gevallen zal je tot de conclusie komen dat wij er hier bij Lampentoppers.nl alles aan doen om de best mogelijke klanttevredenheid te kunnen garanderen. Dat blijkt niet alleen uit de gratis recht op retour die we aanbieden gedurende 30 dagen, daarnaast kunnen onze klanten ook altijd rekenen op een garantieperiode van 2 jaar. Het spreekt voor zich dat je op deze manier elke lamp die je wenst bij ons kan bestellen tegen de beste voorwaarden!

3.) Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van meer dan 50 euro

De bovenstaande voordelen hebben er door de jaren heen voor gezorgd dat heel wat mensen ervoor gekozen hebben om hun plafondverlichting aan te schaffen hier bij Lampentoppers.nl. Wanneer ook jij van plan bent om dat te doen kan je rekenen op nog een extra interessant voordeel. Ondanks het feit dat wij onze verzendkosten standaard zeer bescheiden houden kan het natuurlijk altijd nog beter. Plaats je een bestelling bij ons voor een bedrag van meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor die bestelling voor onze rekening. Ook dit is natuurlijk een geweldige extra reden om jouw nieuwe plafondlamp aan te schaffen hier bij Lampentoppers.nl!