Buitenlamp | Buiten verlichting

Artdelight

Wandlamp Diaz Zwart Led 2 x 3Watt IP65

129,95
Artdelight

Buitenlamp Carre Zwart Led IP54

104,95
Highlight

Inbouwspot Rond Wit GU10 IP44

16,50
Artdelight

Wandlamp LED Cube Zwart IP54

154,95
JUST LIGHT

Oplaadbare Accu Tafellamp Dora Zwart IP44

89,95
-8%
Trio Leuchten Oplaadbare Tafellamp Fernandez Mat Zwart IP54
Trio Leuchten

Oplaadbare Tafellamp Fernandez Mat Zwart IP54

69,99 64,50
Highlight

Inbouwspot Vierkant Wit GU10 IP44

16,50
Artdelight

Inbouwspot Bados Vierkant Zwart IP65

26,95
Artdelight

Wandlamp LED Hudson Antraciet IP54

164,95
-11%
Trio Leuchten Oplaadbare Tafellamp Sanchez Antraciet IP44
Trio Leuchten

Oplaadbare Tafellamp Sanchez Antraciet IP44

69,99 62,50
Trio Leuchten

Oplaadbare Tafellamp Martinez Mat Zwart IP44

47,50
Highlight

Inbouwspot Vierkant Mat Zwart GU10 IP44

16,50
Artdelight

Wandlamp LED Dallas Zwart Goud IP54

169,95
-14%
Steinhauer Wandlamp Muro Zwart Led 10x10cm
Steinhauer

Wandlamp Muro Zwart Led 10x10cm

69,95 59,95
Artdelight

Inbouwspot Bados Vierkant Wit IP65

26,95
Artdelight

Wandlamp LED Cube Zwart IP54 Dim To Warm

169,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Zwart Led 2 x 6Watt IP65

164,00
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Wit 6.5Watt Led IP44 DTW

123,00
Buitenlamp | Buiten verlichting

Wanneer je van plan bent om een buitenlamp te kopen zal je kunnen concluderen dat er uiteraard heel wat uiteenlopende mogelijkheden op de markt zijn terug te vinden. Dat geldt bovendien ook voor het aanbod dat je aantreft hier bij Lampentoppers.nl. Indien je op het punt staat om nieuwe buiten verlichting aan te gaan schaffen zijn er met zekerheid een aantal belangrijke punten om aandacht aan te besteden. In ieder geval spreekt het voor zich dat je altijd zal willen kiezen voor kwalitatieve buitenlampen waardoor je zal kunnen rekenen op een optimale levensduur. In ieder geval, voor het kopen van de beste buitenverlichting ben je hier bij ons zeker aan het juiste adres!

Ruime keuze aan prachtige buitenlampen

Het spreekt voor zich dat mensen er in de praktijk vaak voor kiezen om hun tuin op een zeer concrete manier vorm te geven. De stijl die men in de woning creëert dient dan ook vaak zo goed mogelijk doorgetrokken te worden naar buiten. Wanneer dat ook geldt voor jou zal je daar ook graag rekening mee willen houden bij het kopen van je nieuwe buitenlamp. Dat hoeft in ieder geval helemaal geen probleem te zijn, in tegendeel. Hier bij Lampentoppers.nl hebben we er namelijk voor gezorgd dat onze klanten een keuze kunnen maken uit een zeer omvangrijk aanbod boordevol met de meest uiteenlopende lampen voor buiten. Ongeacht de eisen waarover je beschikt voor wat jouw buiten verlichting betreft, we kunnen er dan ook ongetwijfeld altijd aan tegemoetkomen.

Welk type buitenlamp zou je graag willen kopen?

Bovenstaande informatie geeft het aan, een buitenlamp kan bij ons worden aangeschaft in heel veel verschillende vormen en stijlen. Eén van de eerste zaken die je in de praktijk graag zal willen bepalen heeft te maken met het type buitenlamp waar je gebruik van wenst te maken. Wat dit betreft is het hier bij Lampentoppers.nl mogelijk om een keuze te maken tussen deze bijvoorbeeld:

Uiteraard spreekt het voor zich dat het ene het andere ook absoluut niet hoeft uit te sluiten, in tegendeel. In de praktijk kan er vastgesteld worden dat buiten verlichting doorgaans uit tal van verschillende soorten lampen bestaat. Zo kan je bijvoorbeeld verspreid over je tuin gebruikmaken van wandlampen aan de muren terwijl je verder op de terrastafel een mooie tafellamp kan voorzien. Hoe dan ook, welke verlichting je voor buiten ook wenst te kopen, het is bij ons allemaal mogelijk!

Verlicht je tuinpad met één van onze staande buitenlampen

Eén van de mogelijkheden waar je op vlak van een buitenlamp kopen bij ons voor kan kiezen is een staand exemplaar. Voor deze lampen geldt dat ze uiteraard vele jarenlang kunnen rekenen op een geweldige populariteit. Dat is onder meer het gevolg van het feit dat ze ervoor kunnen zorgen dat je tuinpaden op een prachtige manier verlicht kunnen worden. Bovendien spreekt het voor zich dat voor deze buitenlampen uiteraard ook geldt dat ze verkrijgbaar zijn in ontzettend veel verschillende stijlen. Wil je er dus met andere woorden zeker van kunnen zijn dat jouw staande buitenlampen perfect passen binnen de gekozen stijl voor jouw tuin? Ontdek dan zeker ons geweldige aanbod!

Waar aandacht aan besteden bij buiten verlichting kopen?

Indien je op het punt staat om een nieuwe buitenlamp te kopen zal je kunnen concluderen dat je daarbij eigenlijk met even veel zaken rekening zal willen houden als wanneer je ervoor zou kiezen om nieuwe verlichting binnen aan te schaffen. Enkele belangrijke aandachtspunten zijn alvast:

 • Het type lamp die je wenst te kopen;
 • De kleur waar de buitenlamp over moet beschikken;
 • Of je een voorkeur hebt voor de vorm die ze moet hebben;
 • Het soort fitting waarvan sprake dient te zijn;
 • Het aantal lichtbronnen waarover ze moet beschikken;
 • De IP waarde die is vereist voor de buitenlamp.

Omdat er met toch best een aantal verschillende zaken rekening moet worden gehouden bestaat de kans dat je niet meteen de meest geschikte buiten verlichting voor in jouw tuin zal kunnen vinden. In dat geval is het altijd mogelijk om even de hulp in te roepen van de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen je graag meezoeken naar de voor jou meest interessante buitenlampen!

Bespaar op de energiefactuur met LED buitenverlichting

Het spreekt voor zich dat niet alleen de verlichting in onze woning een bijdrage levert aan de hoogte van onze energiefactuur. Dat geldt zeker ook voor de verlichting buiten. In het bijzonder tijdens de donkere wintermaanden is het namelijk zo dat deze verlichting een stuk vaker brandt dan je zou vermoeden. Gelukkig kan je er op rekenen dat zo goed als elke buitenlamp uit het aanbod hier bij Lampentoppers.nl werkt met LED technologie. Dat is interessant omdat je op deze manier kan rekenen op een aantal zeer belangrijke voordelen, namelijk:

 1. De verlichting gaat aanzienlijk langer mee;
 2. Het energieverbruik ligt bij deze verlichting behoorlijk laag.

Door te kiezen voor een buitenlamp die werkt met LED zorg je er in de praktijk altijd voor dat je aanzienlijk minder vaak de lamp dient te vervangen terwijl je ook nog eens een aantrekkelijke besparing op je energieverbruik weet te realiseren. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Moeten de lampen voorzien zijn van een sensor of niet?

Tevens een belangrijk aandachtspunt om bij stil te blijven staan bij het kopen van een buitenlamp heeft te maken met het feit of deze uitgerust dient te zijn met een sensor of schemerschakelaar of niet. Voor buiten verlichting welke werkt met een schemerschakelaar geldt in de praktijk dat ze ingesteld kan worden op dag- en nachtstand. Deze zorgt ervoor dat de lampen automatisch aan zullen springen wanneer het donker wordt. Op deze manier kan er heel wat worden bespaard op de energiefactuur.

Voor sensor buitenlampen geldt dat ze op hun beurt nog minder energie verbruiken. Voor deze exemplaren geldt namelijk dat ze pas aanspringen op het ogenblik dat er beweging wordt waargenomen. Extra interessant om weten is bovendien dat deze lampen ook nog eens inbrekers afschrikken. Wanneer je van plan bent om nieuwe verlichting voor buiten in je tuin te kopen kan het dan ook zeker de moeite waard zijn om een exemplaar met een sensor te overwegen.

Koop jouw nieuwe buitenlamp hier bij Lampentoppers.nl!

Om er zeker van te kunnen zijn dat je nieuwe buitenlamp perfect aan alle vooropgestelde verwachtingen weet te voldoen mag het duidelijk zijn dat een keuze kunnen maken uit een omvangrijk aanbod niet als een overbodige luxe kan worden bestempeld. Dit is perfect mogelijk hier bij Lampentoppers.nl. Wanneer je de keuze maakt om jouw gloednieuwe buiten verlichting aan te schaffen bij ons ben je bovendien verzekerd van nog een aantal andere interessante voordelen:

 • Het merendeel van onze buitenlampen zijn uit voorraad en dus snel leverbaar;
 • Onze klanten kunnen altijd rekenen op een gratis recht op retour gedurende 30 dagen;
 • Je bent altijd verzekerd van een zeer interessante aankoopprijs voor je buitenlampen;
 • Bij eventuele vragen kan je contact opnemen met onze deskundige klantenservice.

Het kopen van een buitenlamp bij ons zorgt er dus duidelijk voor dat je bent verzekerd van een groot aantal zeer interessante voordelen. Wil jij ook graag van deze voordelen kunnen genieten? Aarzel dan vooral niet langer en koop jouw nieuwe buitenlamp nu hier bij Lampentoppers.nl!