Slimme Lampen

Onze toekomstbestendige smart home-lampen kunnen zeer eenvoudig worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening en met een smartphone of spraakbesturing.

Wandlamp Fisheye Q-LED (Zigbee)
179,95
-31%
Calex GU10 5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit
Calex
GU10 5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit
15,95 10,95
-31%
Calex GU10 5Watt Smart Home Wifi 2200-4000K
Calex
GU10 5Watt Smart Home Wifi 2200-4000K
15,95 10,95
-31%
Calex E27 8.5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit
Calex
E27 8.5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit
15,95 10,95
Slimme Lampen

Gebruik Q om het juiste licht te creëren voor elke stemming en situatie in uw huis. Maak verbinding, schakel in en geniet. De Q-lampen kunnen eenvoudig rechtstreeks worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening. Of u kunt ze integreren in uw slimme thuisomgeving en ze onderweg instellen met de app. Zoals het bij je leven past.

Wat maakt Q-Smart Home verlichting zo speciaal?

Met Q is licht eenvoudig. Dankzij het ongecompliceerde plug & play-principe is het instellen van de Q-lampen bijna vanzelfsprekend.

Bijzonder Slim & Veilig

Met Q-Smart Home Lights is het mogelijk om verschillende lichtscenario's in te stellen . En individueel voor elke kamer - zelfs als niemand thuis is. Met deze aanwezigheidssimulatie wordt het huis beschermd tegen ongenode gasten.

Q-Smart Home Lights is compatibel met ZigBee, de toonaangevende standaard voor smart home-verlichtingssystemen. Deze combinatie maakt het super eenvoudig om meerdere lichten tijd gestuurd in en uit te schakelen.

Geschikt licht in elke atmosfeer

Helder licht om 's ochtends wakker te worden, warm licht om' s avonds te ontspannen: Q-lampen bieden voor elke situatie het juiste licht. Het assortiment omvat vele artikelen, selecteer eenvoudig een favoriet ontwerp en creëer zo individuele verlichtingsscenario's op basis van uw individuele behoeften. Creëer de gewenste sfeer.