Inbouwspots | Inbouwspotjes

Artdelight

Inbouwspot Rexi Wit GU10 Rond 2 Lichts

36,95
Artdelight

Inbouwspot Rexi Wit GU10 Rond 1 Lichts

19,95
Berla Lighting

Inbouwspot Rond Wit Verdiept GU10

39,95
Artdelight

Inbouwspot LED Wit Rond Verdiept IP44

58,95
Artdelight

Inbouwspot Rond Kantelbaar Mat Goud GU-10

22,95
Artdelight

Inbouwspot Rond Gipsy Verdiept GU10

20,95
-23%
Artdelight Inbouwspot Zwart Trimless GU10 2 Lichts
Artdelight

Inbouwspot Zwart Trimless GU10 2 Lichts

59,50 45,95
Berla Lighting

Wand Inbouwspot Ira 1Watt Led Wit

99,00
Berla Lighting

Wand Inbouwspot Imo 1Watt Led Wit

99,00
Berla Lighting

Inbouwspot Rond Mat Zwart Verdiept GU10

39,95
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Wit Verdiept GU10

39,95
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Wit 6.5Watt Led IP44 DTW

123,00
Berla Lighting

Wand Inbouwspot Ira 1Watt Led Zwart

99,00
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Wit 7Watt Led

122,00
Artdelight

Inbouwspot Rexi Zwart GU10 Rond 2 Lichts

36,95
Berla Lighting

Inbouwspot Rond Wit 6.5Watt Led IP44

99,95
Artdelight

Inbouwspot Tavira Wit GU10 2 Lichts

52,95
Berla Lighting

Inbouwspot Banaan Rond Zwart 6.5Watt Led IP40

99,95
Highlight

Inbouwspot Rond Wit GU10 IP44

16,50
Highlight

Inbouwspot Vierkant Wit GU10 IP44

16,50
Inbouwspots | Inbouwspotjes

Inbouwspots mogen zich vele jaren één van de meest populaire vormen van binnenverlichting noemen. Voor deze spots geldt dan ook dat ze in geweldig veel verschillende woningen zijn terug te vinden. Het feit dat ze in een gigantisch aantal verschillende stijlen beschikbaar zijn draagt daar uiteraard ook een aardig steentje aan bij. Wanneer ook jij van plan bent om inbouwspotjes aan te schaffen is het echter ontzettend belangrijk om stil te blijven staan bij een aantal belangrijke aandachtspunten. Wist je bijvoorbeeld dat er heel wat verschillende soorten van deze lampen bestaan? Ongeacht het type waar jouw voorkeur uiteindelijk ook naar uit mag gaan, je zal altijd tot de conclusie komen dat deze zonder probleem besteld kan worden hier bij Lampentoppers.nl!

Wat maakt inbouwspots zo populair?

Dat er in zoveel woningen gebruik wordt gemaakt van inbouwspots hoeft niet te verbazen. De voordelen die eraan verbonden zijn, zijn immers vrij talrijk. Denk hierbij onder meer aan de volgende:

 • Het gebruik van LED heeft deze verlichting extra milieuvriendelijk gemaakt;
 • Deze spots kunnen perfect worden weggewerkt in elk interieur waardoor ze niet opvallen;
 • Ze zijn te plaatsen in alle ruimtes in je woning (zo zijn er ook waterdichte exemplaren);
 • Door te kiezen voor kantelbare inbouwspots kan je de richting van het licht altijd aanpassen.

Bovenstaande voordelen zijn uiteraard nog lang niet alles. Zo geldt voor inbouwspots bijvoorbeeld ook dat ze niet alleen maar in het plafond geplaatst kunnen worden. Vaak is het bijvoorbeeld zo dat ze ook in de traptreden worden verwerkt of in wanden of muren. Voor heel wat mensen vormen de inbouwspotjes een perfecte oplossing, omdat ze in tegenstelling tot opbouwspots geen echt zichtbaar element vormen binnen het interieur dat men heeft gerealiseerd.

Welke inbouwspotjes zijn er bij ons te bestellen?

Indien je van plan bent om inbouwspots aan te schaffen zal je tot de conclusie komen dat er heel wat verschillende soorten bestaan. Binnen ons aanbod maken we dan ook een onderscheid tussen:

Wil je graag dat je LED spots dimbaar zijn? In dat geval is het goed om te weten dat je hier extra aandacht aan dient te besteden. Nog steeds is het zo dat mensen er vaak zomaar vanuit gaan dat dergelijke spots altijd gedimd kunnen worden. Dat is echter niet correct.

Eén van de exemplaren die bij velen misschien vrij onbekend in de oren zullen klinken zijn de trimless inbouwspotjes. Hiervoor geldt dat ze naadloos weggewerkt kunnen worden in het plafond. Dit betekent dat er helemaal geen randjes of verdikkingen zichtbaar zullen zijn rond de spot. Om dit te realiseren geldt voor deze spotjes dat ze samen met het stuc- of verfwerk worden ingebouwd.

Ook kantelbare exemplaren zin het overwegen waard

Eén van de mogelijkheden die tevens in ons aanbod is terug te vinden en die we hierboven nog niet hebben aangehaald is de inbouwspot die kantelbaar is. Het gaat hierbij nog steeds om een spot die in het plafond wordt verwerkt, maar dan wel één waarbij de verlichting nog gedraaid kan worden in de armatuur. Dit kan in verschillende situaties erg handig zijn. Denk hierbij aan:

 • Het moment waarop je de spot wil kunnen draaien om nog een boek te lezen in bed;
 • Wanneer een specifiek punt in de ruimte belicht moet worden;
 • Indien je door een aanpassing in je interieur de verlichting naar een andere hoek wil richten.

Naast bovenstaande is het zo dat kantelbare inbouwspots er ook bekend om staan uitstekend gebruikt te kunnen worden als accentverlichting. Heb je bijvoorbeeld een mooi schilderij hangen in je interieur of heb je ervoor gekozen om een prachtig beeldbouwwerk aan te schaffen? Dan kan daar een kantelbare inbouwspot boven hangen meer dan een absolute aanrader zijn.

Koop ook jouw inbouwspots nu hier bij Lampentoppers.nl!

Sinds jaar en dag kan er worden vastgesteld dat heel wat mensen zweren bij het gebruik van inbouwspots binnen in hun woning. Dat hoeft ook helemaal niet te verbazen. De informatie die je eerder op deze pagina door hebt genomen heeft immers ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat er ontzettend veel interessante voordelen aan verbonden zijn. Ben jij ook van plan om dergelijke spotjes aan te schaffen en ben je hiervoor nog op zoek naar een kwalitatieve webwinkel om dat bij te doen? Dan mag het duidelijk zijn dat wij jou kunnen voorzien van heel wat interessante voordelen, zoals:

 • Je kan een keuze maken uit een groot aanbod met inbouwspotjes;
 • Wij bieden onze klanten gratis levering aan vanaf 50 euro;
 • Je bent altijd verzekerd van de meest interessante prijzen.

Naast bovenstaande voordelen spreekt het voor zich dat wij ook 30 dagen retourrecht aanbieden en is er uiteraard ook onze garantieperiode van 2 jaar. Stuk voor stuk zeer interessante voordelen die ervoor zorgen dat het altijd een goed idee is om jouw inbouwspots aan te schaffen bij Lampentoppers.nl!