Schemerlamp

villaflor

Vloerlamp Wangi White Apollo 150cm

239,95
villaflor

Vloerlamp Wangi Gold Apollo 150cm

239,95
villaflor

Vloerlamp Wangi Gold Apollo 70cm

115,00
Freelight

Vloerlamp Calcio Zwart - Smoke Glas 6 Lichts

299,00
Highlight

Vloerlamp Cambio Black & Smoke Glas 3 Lichts

217,95
villaflor

Vloerlamp Madura Rotan 170cm

269,95
-11%
Steinhauer Vloerlamp Noor Zwart - Goud 1564ZW
Steinhauer

Vloerlamp Noor Zwart - Goud 1564ZW

69,95 61,95
Highlight

Vloerlamp Trend Zwart 2 lichts incl. Kap

239,00
Freelight

Vloerlamp Calcio Zwart - Amber Glas 6 Lichts

299,00
JUST LIGHT

Paul Neuhaus Curls Vloerlamp Mat Zwart 22Watt

169,95
JUST LIGHT

Paul Neuhaus Curls Vloerlamp Mat Goud 22Watt

174,95
Paul Neuhaus

Vloerlamp Contura Zwart 140cm Led

229,00
-12%
Steinhauer Vloerlamp Bella 5894ZW Zwart
Steinhauer

Vloerlamp Bella 5894ZW Zwart

79,95 70,43
Paul Neuhaus

Vloerlamp GRETA Roest 6 Lichts

249,00
Mexlite

Vloerlamp Noor Staal - Wit 1564ST

69,95

Vloerlamp Wit Ø 36cm ↕ 160cm E27

83,99
Trio Leuchten

Vloerlamp Tommy Zwart - Goud 1 Lichts

59,95
villaflor

Vloerlamp Wangi White Cilinder 150cm

219,00
-23%
Steinhauer Vloerlamp Bollique Zwart 3325ZW
Steinhauer

Vloerlamp Bollique Zwart 3325ZW

119,95 92,15
Artdelight

Vloerlamp Bolero Zwart 2 Lichts GU-10

129,95
-10%
Freelight Vloerlamp Fumoso Zwart met Smoke Glas 1 Lichts
Freelight

Vloerlamp Fumoso Zwart met Smoke Glas 1 Lichts

120,00 108,00
-14%
Trio Leuchten Vloerlamp Owen Zwart incl. Leesarm 160cm
Trio Leuchten

Vloerlamp Owen Zwart incl. Leesarm 160cm

103,00 89,00
Schemerlamp

Wanneer je graag binnen een bepaalde ruimte van je woning extra sfeer wenst te creëren kan het aanschaffen van een schemerlamp daar absoluut voor zorgen. Voor dit type lamp geldt dat ze te herkennen vallen aan de bijzondere lampenkappen. Deze zorgt voor een zacht licht gecombineerd met een bepaalde vorm van schemering. Het is uiteraard ook hier dat deze lamp haar naam aan te danken heeft. Voor bijvoorbeeld een staande schemerlamp geldt dat ze in tal van uiteenlopende interieurs tot haar recht kan komen. Dit geldt zeker voor landelijke en modern geïnspireerde interieurs. Wil je hier nu graag meer over te weten komen? Dan is verder blijven lezen alvast de boodschap!

Creëer extra sfeer en gezelligheid met een schemerlamp

De ene lamp voor binnen is uiteraard de andere niet. Zoveel mag wel duidelijk zijn wanneer je een blik werpt op de verschillende schemerlampen die op de markt zijn terug te vinden. Voor een dergelijke lamp geldt dan ook in de praktijk dat ze niet zomaar een standaard licht verspreidt doorheen de ruimte. In plaats daarvan creëert ze een zacht licht gecombineerd met een bepaalde schemering. Ook interessant om te weten is dat de lampenkap in het merendeel van de gevallen vervangen kan worden. Dit betekent dat je stelselmatig over de mogelijkheid beschikt om ze te veranderen. Door eenvoudig een nieuwe kap aan te schaffen lijkt het dan ook precies alsof je beschikt over een gloednieuwe lamp. In geen tijd heb je ongetwijfeld een mooie collectie verzameld!

Keuze tussen verschillende soorten exemplaren

Bij het aanschaffen van een schemerlamp is het mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende stijlen. Dit maakt het mogelijk om ze in elk type interieur te integreren. Dit is uiteraard niet alles. Daarnaast zal je kunnen concluderen dat voor dergelijke lampen geldt dat ze ook in menig aantal verschillende formaten en uitvoeringen aangeschaft kunnen worden. Zo maken we bijvoorbeeld een onderscheid tussen:

  • Kleine schemerlampjes die op een kast of tafel geplaatst kunnen worden;
  • Speciale wand schemerlampen die uiteraard aan de wand worden bevestigd;
  • Een staande schemerlamp die gewoon op de vloer kan worden geplaatst.

Bovenstaand overzicht maakt duidelijk dat een schemerlamp op verschillende manieren kan worden uitgevoerd. Zo kan ze bijvoorbeeld perfect als een vloerlamp worden aangeschaft. Het spreekt voor zich dat ook helemaal niets je ervan moet weerhouden om een beetje te spelen met de verschillende exemplaren die er op de markt zijn terug te vinden. Zo creëer je in elke kamer een mooie schemering die met zekerheid kan zorgen voor heel wat extra sfeer en gezelligheid.

Waarom kiezen voor een staande schemerlamp?

In het bijzonder voor de staande schemerlamp geldt dat ze er in de praktijk bekend om staat geweldig populair te zijn. Dat is vooral te wijten aan de ontzettend veelzijdige eigenschappen waarover ze beschikt. Wat deze eigenschappen betreft kan je onder meer denken aan de volgende:

  • Ze kan worden aangeschaft in tal van verschillende stijlen;
  • Het is mogelijk om ze eenvoudig te verplaatsen tijdens het schoonmaken;
  • Je kan zomaar afwisselen tussen verschillende ruimtes waar je de lamp in kan plaatsen.

 Wil je dus graag gebruik kunnen maken van schemerlampen in je woning, maar zou je graag willen kiezen voor één van de meest veelzijdige opties op de markt? Dan is het zonder meer interessant om te kiezen voor een staand exemplaar.

Keuze voor een dimbaar exemplaar of niet?

Bij het aanschaffen van een schemerlamp dien je jezelf altijd de vraag te stellen of deze gedimd moet kunnen worden of niet. Vanwege het feit dat schemerlampen vaak worden aangeschaft om extra sfeer te creëren binnen een bepaalde ruimte wordt het sterk aangeraden om te kiezen voor een dimbare variant. Het spreekt voor zich dat je ook over de mogelijkheid beschikt om een losse dimmer in het stopcontact te plaatsen. Dit gezegd hebbende is het in dat geval wel belangrijk om deze te combineren met de lichtbron. In andere gevallen is het zo dat de dimmer ingebouwd zit in de lamp. Door middel van een touchdimmer is het mogelijk om de lichtsterkte te bepalen enkel en alleen door de lamp aan te raken.

Bestel nu bij Lampentoppers.nl

Wil je graag een staande schemerlamp of een ander exemplaar bestellen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Hier bij Lampentoppers.nl maken we het voor onze klanten immers mogelijk om de mooiste en meest kwalitatieve exemplaren aan te schaffen tegen de scherpst mogelijke prijs. Ben je niet alleen op zoek naar schemerlampen om aan te schaffen, maar wil je ook graag andere verlichting in huis halen? Ook dat is geen probleem. Ons aanbod bestaat verder onder meer uit:

  • Een handige leeslamp voor mensen die graag boeken lezen;
  • Uplighters staand die zorgen voor een indirect licht in de ruimte;
  • Een booglamp staand welke sinds jaar en dag kan rekenen op een geweldige populariteit.

In ieder geval, indien je graag een (nieuwe) schemerlamp of andere verlichting wenst aan te schaffen mag het duidelijk zijn dat je helemaal niet verder meer hoeft te zoeken!