Railverlichting

Railverlichting

Eén van de mogelijkheden waar je bij binnenlampen kopen voor kan kiezen is zogenaamde railverlichting. Voor een railsysteem geldt dat ze bestaat uit een aluminium rail die werkt op 230 Volt. Dit heeft als gevolg dat de rail verlichting die je aan kan schaffen hier bij Lampentoppers.nl geen transformator nodig heeft. Bovendien is het zo dat ze ook nog eens eenvoudig te dimmen is. Voor de lichtrail die je terug kan vinden in ons aanbod geldt verder dat ze zo lang kan worden gemaakt als je zelf wil. Je moet er alleen wel rekening mee te houden dat er maximaal 20 spots op aangesloten kunnen worden. In ieder geval, spreekt dit type van verlichting jou ook wel aan? Dan kunnen we je alleen maar aanbevelen om zeker even een blik te werpen op ons assortiment!

Stel jouw railverlichting volledig zelf samen

Voor de railverlichting die je aantreft hier in het aanbod bij Lampentoppers.nl geldt dat ze er bekend om staat volledig zelf samen te stellen te zijn. Dat is het gevolg van het feit dat alle Trackline parts ook gewoon individueel aangeschaft kunnen worden. Aan de rail is het vervolgens mogelijk om volledig zelf te bepalen waar je de verlichting precies in gaat klikken. Dat is interessant omdat je op deze manier in elke ruimte eigenlijk verlichting op maat van jouw wensen kan creëren. Door gebruik te maken van de rail verlichting die je terug kan vinden in het aanbod hier bij Lampentoppers.nl zorg je er in ieder geval voor dat je kan rekenen op de ultieme combinatie van functionaliteit, sfeer en comfort. Dit maakt ze voor heel wat van onze klanten ongetwijfeld het overwegen waard.

Alle voordelen van rail verlichting op een rijtje

In menig aantal interieurs wordt er vandaag de dag voor gekozen om gebruik te maken van rail verlichting. Dat is voornamelijk het gevolg van het feit dat deze verlichting er bekend om staat geweldig veelzijdig te zijn. De voordelen waar je op kan rekenen zijn dan ook de volgende:

 • De railverlichting en Trackline sets zijn leverbaar in tal van uiteenlopende kleuren;
 • Je brengt op een handige manier concrete accenten aan in je interieur;
 • Voor het aansluiten van deze verlichting is slechts één lichtpunt vereist;
 • Er dient geen gebruik te worden gemaakt van een transformator;
 • De verlichting kan eenvoudig worden gedimd voor nog meer sfeer;
 • De verlichting kan op zeer eenvoudige wijze gemonteerd worden.

De hierboven aangehaalde voordelen hebben er de voorbije jaren voor gezorgd dat heel wat mensen in hun privéwoning hebben gekozen voor het voorzien van railverlichting. Dit gezegd hebbende is het zo dat deze verlichting ook in zakelijke omgevingen zoals kantoorpanden uitstekend tot haar recht kan komen. Ook voor in dergelijke gebouwen is ze dus meer dan het overwegen waard.

Waaruit bestaat een dergelijk systeem precies?

Indien je een systeem voor railverlichting aankoopt zal je kunnen concluderen dat deze uiteraard uit tal van verschillende onderdelen bestaat. De onderdelen waar we op dit vlak een onderscheid tussen maken zijn degene die we hieronder voor jou op een rijtje hebben gezet:

 • De rails voor je railverlichting;
 • De voeding;
 • De connectoren;
 • De licht railspots.

Je dient er bij het aanschaffen van railspots altijd rekening mee te houden dat deze in het merendeel van de gevallen zonder lichtbron worden geleverd. Voor deze lichtbron geldt echter dat ze eenvoudig bij ons mee te bestellen is. Wij garanderen onze klanten voor al hun bestellingen scherpe verzendkosten. Plaats je een bestelling voor een bedrag van meer dan 50 euro? Dan hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Zo wordt jouw order zomaar even nog voordeliger!

Er is slechts één lichtpunt of stroompunt vereist

Zeker een belangrijk voordeel waar je op kan rekenen bij het aanschaffen van railverlichting heeft te maken met het feit dat er slechts één licht- of stroompunt is vereist. Dit heeft uiteraard als gevolg dat je over ontzettend veel verschillende mogelijkheden komt te beschikken om de ruimte in kwestie volledig op maat van jouw wensen te verlichten. Deze manier van verlichten is daardoor heel wat interessanter dan wanneer je ervoor zou kiezen om een enkele plafondlamp op een lichtpunt te monteren. Zoveel spreekt voor zich.

Bestel jouw railverlichting nu hier bij Lampentoppers.nl!

In het bijzonder de veelzijdige eigenschappen waar railverlichting zich door kenmerkt heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat ontzettend veel mensen voor deze oplossing hebben gekozen. Wanneer je ervoor kiest om jouw railverlichting hier bij Lampentoppers.nl aan te schaffen kunnen we je heel wat interessante voordelen aanbieden. Enkele van onze troeven zijn dan ook de volgende:

 • Je maakt een keuze uit een groot aanbod met verlichtingsmogelijkheden;
 • Je geniet van de geweldige kwaliteit waar het merk Trackline zich door kenmerkt;
 • We bieden onze klanten altijd 2 jaar garantie op hun aanschaffen;
 • Je beschikt altijd over 30 dagen recht op retour.

Naast bovenstaande voordelen is het zoals eerder aangehaald ook zo dat je vanaf een bestelbedrag van minstens 50 euro altijd kan rekenen op gratis verzending van je bestelling. Lijkt dit alles jou nu ook zo interessant? Dan is het zeker een aanrader om jouw railverlichting te bestellen hier bij Lampentoppers.nl!