Spots

Het kopen van spots doet u eenvoudig via Lampentoppers.nl. In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende spots voor woonkamers, voor badkamers en zelfs spots die geschikt zijn om buiten te plaatsen.

Spots

LED Spotjes

LED spotjes hebben een enorme positieve groei meegemaakt. Led spots zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Bij Lampentoppers worden er zeer hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en duurzaamheid van de LED spots. Naar originele en design spots is ook steeds meer vraag trouwens.

Heb je zelf al eens nagedacht over energiezuinige LED verlichting in of aan het plafond in plaats van gloeilampen of halogeenlampen, deze lampen worden nog steeds door veel mensen gebruikt. LED spots zijn niet alleen veel duurzamer en beter voor het milieu, LED spots verbruiken veel minder energie, vaak zelfs tot 80% van de gloeilampen en tot wel 90% minder ten opzichte van de halogeenlampen.

Halogeen spots worden hierdoor ook steeds minder populair en vaak vervangen voor Led verlichting. Daarom adviseren wij zeker om LED spots te kiezen. Door het zeer lagere energieverbruik van LED spots bespaar je ook nog eens behoorlijk veel op je energiekosten. Ook zijn LED spots veel duurzamer dan de traditionele verlichting waardoor ze een veel langere levensduur hebben. Met een gemiddelde levensduur van 30.000 uur hoef je zelden nieuwe lampen te plaatsen.

Juiste richting van het licht

Richtbare spots bieden extra mogelijkheden en meer flexibiliteit dan gewone lampen. Met spot verlichting kan het nodig zijn dat je de lichtstraal qua richting wilt veranderen dit gaat makkelijk en eenvoudig met onze spot verlichting. Je weet namelijk nooit altijd vooraf hoe de inrichting van een kamer zal worden en welke veranderingen en in de toekomst komen.

De levensduur van een LED lamp

Het is inmiddels wel duidelijk dat LED verlichting een stuk langer meegaan dan gloeilampen en halogeenlampen. Tussen LED lampen zelf zit soms ook nog wel een verschil. De goedkopere led spot zullen een kortere levensduur hebben dan spot die iets hoger in prijs zitten. Gemiddeld gaat een LED lamp 25.000 branduren mee, maar er zijn LED's  die al vrij snel veel minder licht geven dan toen ze nieuw waren. Dit is iets waar je zeker goed naar moet kijken voordat je LED spots besteld. 

Juiste kleur en lichttint

We spreken meestal over 2 soorten lichttinten namelijk koele of warme lichttinten van de lichtstraal. Bij LED spots maken we eigenlijk zelden gebruik van koude lichttinten. Warme lichttinten zijn perfect voor in huis, zoals de woonkamer of slaapkamer. Ruimtes die zijn ingericht om te werken, zoals een kantoor of een keuken, kunnen eventueel een koelere lichttint gebruiken. Deze keuzes zijn dus zeer bepalend voor de sfeer in de ruimtes. Lampentoppers verkoopt enkel warm witte LED spots. Deze spots zorgen voor een gemoedelijke sfeer en zijn uitermate geschikt voor jouw interieur.

Creëer sfeer met LED spots

LED spots zijn hele flexibele lampen waarmee je altijd de juiste sfeer kunt creëren. Doordat deze zo veelzijdig zijn, zijn deze op vele plekken in het huis toepasbaar.

De flexibiliteit van spots wordt mede bepaald door de vele verschillende soorten en maten waarin de spots verkrijgbaar zijn. Naast dat LED spots in vele ruimtes en inrichting kan toepassen, kunnen deze ook in iedere inrichting en ruimte gebruikt worden om de gewenste sfeer te creëren. Dit komt doordat bijna al onze LED spots dimbaar zijn.

Dimbare LED spots

Onze LED spots worden meestal door onze klanten bediend met een dimmer in plaats van een schakelaar. Met een dimmer zijn de spots niet alleen aan en uit te zetten, maar ook de lichtsterkte is dan aan te passen. Op deze manier is er in iedere ruimte de juiste sfeer creëren, dim de LED's bijvoorbeeld in de slaapkamer of badkamer voor een romantische sfeer. In de werkkamer of strijkkamer is er juist behoefte aan maximaal licht om het werk goed te kunnen uitvoeren, ook als het buiten donker is. Met LED. Hierin zie je weer dat LED spots zeer veel flexibiliteit bieden.

Bekijk ook: