Spotjes | Spots

Highlight

Spot Oliver Mat Wit 2 lichts IP44

99,00
Artdelight

Spot Bolero Zwart 3 Lichts GU-10

94,95
Highlight

Spot Oliver Mat Wit 2 lichts GU10

88,95
Highlight

Spot Rain Wit IP44 1Lichts

54,95
Artdelight

Plafondlamp Costa Ø 10.5cm GU10

54,95
Artdelight

Spot Megano Goud GU10 2Lichts

104,95
Steinhauer

Opbouwspot Pélite Wit Ø 8.5cm - GU10

22,95
Highlight

Spot Oliver Mat Zwart 2 lichts GU10

88,95
-9%
Freelight Spot Razza Wit 2 lichts  GU10
Freelight

Spot Razza Wit 2 lichts GU10

79,00 71,50
Artdelight

Spot Bosco Zwart 2 Lichts GU10

89,95
-19%
Mexlite Plafondlamp Gearwood 2133A Antraciet
Mexlite

Plafondlamp Gearwood 2133A Antraciet

109,95 88,64
-16%
Mexlite Spot Fez Black Led 8Watt
Mexlite

Spot Fez Black Led 8Watt

69,95 59,08
-12%
Freelight Spot Razza Wit 3 lichts  GU10  Balk
Freelight

Spot Razza Wit 3 lichts GU10 Balk

106,00 92,95
Artdelight

Spot Bosco Zwart 3 Lichts GU10

129,95
Artdelight

Spot Bosco Wit Zwart 3 Lichts GU10

129,95
-16%
Mexlite Plafondlamp Gearwood 7969G Groen
Mexlite

Plafondlamp Gearwood 7969G Groen

69,95 59,08
Highlight

Spot Oliver Mat Wit 1 lichts GU10

47,50
-10%
Freelight Spot Razza Mat Zwart Goud 4 lichts  GU10  Balk
Freelight

Spot Razza Mat Zwart Goud 4 lichts GU10 Balk

149,00 134,50
Spotjes | Spots

Spotjes zijn ongetwijfeld één van de populairste lampen voor binnen (en natuurlijk ook voor buiten) die er op de markt zijn terug te vinden. Bij het aanschaffen van een spotje is het van belang om voor jezelf te bepalen over welke uitstraling deze dient te beschikken. Daarbij wordt er vooral een onderscheid gemaakt tussen enerzijds de inbouwspots en anderzijds de zogenaamde opbouwspots. Voor deze laatste spots geldt dat ze zoals de naam aangeeft niet in, maar wel op het plafond worden geplaatst. In ieder geval, speel jij ook met het idee om over te gaan tot het aanschaffen van bepaalde spotjes voor in jouw interieur? Dan moet je zeker even een blik werpen op ons aanbod!

Welke soorten spotjes bestaan er precies?

Zoals hierboven aangehaald maken we op vlak van spotjes een onderscheid tussen enerzijds de inbouw- en anderzijds de opbouwexemplaren. De keuze voor opbouwspots zorgt er niet alleen voor dat ze op in plaats van in het plafond worden geplaatst, daarnaast is het zo dat je hierbij over de mogelijkheid beschikt om de verlichting in elke gewenste richting te plaatsen. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor ruimtes waarin optimale verlichting is vereist. Denk hierbij niet alleen aan de keuken, maar ook aan bijvoorbeeld de badkamer. Voor de spots die je aantreft in het assortiment hier bij Lampentoppers.nl geldt dat ze niet alleen maar verkrijgbaar zijn als binnenverlichting. Zo zijn er ook heel wat verschillende exemplaren voor buiten aan te schaffen.

Bepaal zeer concreet de richting van je verlichting

Indien je kiest voor een LED opbouwspot die je kan richten zal je kunnen rekenen op heel wat meer flexibiliteit ten opzichte van de standaard lampen die op de markt zijn terug te vinden. Dat is vaak ook geen overbodige luxe. Het spreekt immers voor zich dat de indeling van je interieur na verloop van tijd kan veranderen. Dit kan als gevolg hebben dat je, je verlichting op een andere manier zal willen richten. Indien je beschikt over vaste lampen is dat uiteraard vaak een zeer lastige opdracht. Indien je hebt gekozen voor het plaatsen van spotjes op het plafond wordt dat echter wel zeer eenvoudig mogelijk. Op vlak van flexibiliteit zijn dit dan ook zowat de beste binnenlampen op de markt.

Op welke lichttint kan je rekenen?

We maken in de praktijk een onderscheid tussen twee verschillende soorten lichttinten. Het gaat hierbij om een warme en koele lichttint. Indien je kiest voor LED opbouw spots zal je tot de conclusie komen dat er eigenlijk zelden gebruik bij wordt gemaakt van koude lichttinten. Warme lichttinten lenen zich uitstekend voor ruimtes zoals de woonkamer net zoals de slaapkamer.

Wanneer er sprake is van ruimtes waarin wordt gewerkt zoals bijvoorbeeld een kantoor of een keuken worden koude lichttinten geprefereerd. In het aanbod hier bij Lampentoppers.nl zijn uitsluitend warm witte LED spotjes terug te vinden. Voor deze exemplaren geldt dat ze een gemoedelijke sfeer weten te creëren wat ze uitermate geschikt maakt voor in elk interieur.

Waar rekening mee houden bij spots bestellen?

Wanneer je spotjes wenst aan te schaffen voor in je woning zal je altijd met verschillende zaken rekening willen houden. Meer concreet betekent dit bijvoorbeeld dat je in eerste instantie dus een onderscheid moet maken tussen inbouw- en opbouwexemplaren. Dat is echter niet alles. Andere zaken waar je zeker ook de nodige aandacht aan zal willen besteden zijn de volgende:

  • In welke kleur wil je de spotjes graag bestellen?
  • Over welke vorm en fitting dienen ze te beschikken?
  • Hoeveel lichtbronnen zijn er precies vereist?
  • Over welke IP waarde moeten ze beschikken?
  • In welke stijl wil je de spotjes graag aanschaffen?

Ongeacht het soort verlichting waarvoor je kiest spreekt het voor zich dat deze altijd dient te voldoen aan de eisen die je daarvoor voorop hebt gesteld. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een specifieke opbouwspot GU10? Dan is ook dat uiteraard een aandachtspunt om bij stil te blijven staan.

De mooiste spotjes koop je hier bij Lampentoppers.nl!

De voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van spotjes spreken geruime tijd voor zich. Bovendien is het vandaag de dag uiteraard zo dat er in deze verlichting altijd gebruik wordt gemaakt van LED technologie. Deze zorgt ervoor dat de spots niet alleen veel langer meegaan, daarnaast kan je op die manier ook nog eens aardig wat besparen op de energiefactuur.

Indien je over wenst te gaan tot het bestellen van een bepaald spotje is het wel altijd belangrijk om het volledige aanbod even grondig door te nemen. Je kan immers niet alleen maar kiezen voor exemplaren die aan of in het plafond worden geplaatst. Ook opbouwspots wand behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden binnen ons uitgebreide assortiment. In ieder geval, wanneer jij de mooiste spotjes wenst aan te schaffen tegen de meest interessante voorwaarden kan je dat met absolute zekerheid het beste doen hier bij Lampentoppers.nl!