Opbouwspots wand

Artdelight

Wandlamp Megano Goud GU10 incl. Schakelaar

69,95
Artdelight

Wandlamp Megano Zwart GU10 incl. Schakelaar

49,95
Artdelight

Spot Megano Goud GU10 1Lichts

59,95
-10%
Freelight Spot Fumoso Zwart met Smoke Glas 1 Lichts
Freelight

Spot Fumoso Zwart met Smoke Glas 1 Lichts

46,00 41,50
-25%
Mexlite Plafondlamp Gearwood 7968W Wit
Mexlite

Plafondlamp Gearwood 7968W Wit

39,95 29,84
-10%
Freelight Spot Valvoled LED Zwart 1 Lichts
Freelight

Spot Valvoled LED Zwart 1 Lichts

75,00 67,50
Artdelight

Spot Bolero Zwart 1 Lichts GU-10

29,95
Berla Lighting

Spot Copinia Led Zwart 1 Lichts

182,00
Highlight

Spot Oliver Mat Wit 1 lichts IP44 8cm Ø

49,50
Berla Lighting

Spot Copinia Led Wit 1 Lichts

182,00
Artdelight

Spot Megano Zwart GU10 1Lichts

41,95
Highlight

Spot Piccolo Wit GU10 mini 35mm 1-Lichts

54,95
Freelight

Spot Solare Zwart - Goud GU10 3 Lichts

99,00
Highlight

Spot Oliver Mat Wit 1 lichts GU10

47,50
-13%
Freelight Spot Razza Mat Zwart 1 lichts  GU10
Freelight

Spot Razza Mat Zwart 1 lichts GU10

46,00 39,95
Highlight

Spot Halo LED Zwart 1 Lichts

47,50
Highlight

Spot Malta Mat Zwart Led 1Lichts

62,50
Highlight

Spot Rain Wit IP44 1Lichts

54,95
Artdelight

Spot Laguna Led Wit 1Lichts

119,95
-17%
Mexlite Plafondlamp Gearwood 7968GR Grijs
Mexlite

Plafondlamp Gearwood 7968GR Grijs

39,95 33,15
Highlight

Spot Piccolo Zwart GU10 mini 35mm 1-Lichts

54,95
Opbouwspots wand

Opbouwspots voor aan de wand zijn spotjes die zoals de naam aangeeft niet op het plafond, maar wel op een muur of wand worden geplaatst. In tal van verschillende situaties kan het aanschaffen van een dergelijke vorm van binnenverlichting een interessante keuze zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor diep lopende ruimtes die deel uitmaken van je woning. Daarnaast is het zo dat deze opbouwspots ook interessant kunnen zijn als accentverlichting. Heb je er bijvoorbeeld voor gekozen om een mooi schilderij aan te schaffen of heb je een prachtig beeld aangeschaft voor in je interieur? Dan kan het plaatsen van opbouwspots voor aan de wand zorgen voor de meest optimale belichting van het meesterwerk!

Waarom gebruikmaken van opbouwspots voor aan de wand?

Indien je op het punt staat om bepaalde spotjes aan te schaffen om in je interieur te gaan implementeren zal je tot de conclusie komen dat je daarbij over de mogelijkheid beschikt om een keuze te maken tussen tal van verschillende exemplaren. Zo maken we een onderscheid tussen:

  • Opbouwspots voor aan de wanden en plafonds;
  • Inbouwspots die geïntegreerd kunnen worden in een bepaald oppervlak;
  • Een opbouwspot met een specifieke fitting zoals een opbouwspot GU10.

Uiteraard zijn de bovenstaande mogelijkheden slechts het puntje van de ijsberg. Door te kiezen voor het gebruik van een opbouwspot wand is het in ieder geval mogelijk om aanspraak te maken op tal van interessante voordelen. Niet alleen beschik je op deze manier over (extra) mooie elementen in je interieur, bovendien zal je tevens kunnen concluderen dat deze lampen perfect gericht kunnen worden. Dat maakt ze voor veel mensen een interessantere keuze ten opzichte van inbouwspots.

Een prachtige keuze voor in elk interieur

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe lampen voor binnen om aan te schaffen zal je kunnen concluderen dat opbouwspots voor aan de wand zeker het overwegen waard kunnen zijn. Het mooie van dergelijke lampen is onder meer dat hun populariteit er door de jaren heen voor heeft gezorgd dat ze in heel veel verschillende uitvoeringen op de markt zijn gelanceerd. Meer concreet betekent dit bijvoorbeeld dat je ze zowel kan aanschaffen voor in een industrieel geïnspireerd interieur als voor in een interieur dat zich bijvoorbeeld kenmerkt door vooral moderne invloeden. Beschik jij eerder over een wat meer traditioneel, klassiek interieur? Ook dan kan de keuze voor dergelijke opbouwspots interessant zijn.

Mogelijk om in elke ruimte van je woning te integreren

Wanneer je het aanbod met opbouwspots voor aan de wand doorneemt hier bij Lampentoppers.nl zal je tot de conclusie komen dat deze zich perfect lenen om in elke ruimte in huis geïmplementeerd te worden. Ondanks het feit dat voor deze spots geldt dat ze vooral in bijvoorbeeld de leefruimte of de slaapkamer worden geplaatst kunnen ze bijvoorbeeld ook prima tot hun recht komen in de badkamer. Indien je de spots daar in wenst te plaatsen is het evenwel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze over een IP44 indicatie dienen te beschikken. Deze indicatie geeft namelijk aan dat deze opbouwspots voor aan de wand over spatwaterdichte eigenschappen beschikken en hierdoor tevens ook buiten gebruikt kunnen worden.

Koop ook jouw opbouwspots voor aan de wand hier bij Lampentoppers.nl!

De voordelen waar je bij opbouwspots voor aan de wand op kan rekenen spreken voor zich. Voor deze verlichting geldt dat deze als ontzettend veelzijdig kan worden bestempeld wat ervoor zorgt dat ze door veel mensen sterk wordt gewaardeerd. Door een LED opbouwspot aan de wand te plaatsen ben je bovendien ook nog eens verzekerd van energiezuinige eigenschappen. De besparing die je op deze manier kan realiseren op je energieverbruik is dan ook aanzienlijk. Tel daar ook nog eens de geweldige levensduur bij op waar dergelijke spotjes over beschikken en het mag duidelijk zijn dat ze meer dan het overwegen waard zijn. In ieder geval, wanneer ook jij opbouwspots voor aan de wand wenst aan te schaffen ben je daarvoor met absolute zekerheid aan het juiste adres hier bij Lampentoppers.nl!