Opbouwspots GU10

Highlight

Spot Oliver Mat Wit 2 lichts IP44

99,00
Artdelight

Spot Bolero Zwart 3 Lichts GU-10

94,95
Highlight

Spot Oliver Mat Wit 2 lichts GU10

88,95
Artdelight

Plafondlamp Costa Ø 10.5cm GU10

54,95
Artdelight

Spot Megano Goud GU10 2Lichts

104,95
Steinhauer

Opbouwspot Pélite Wit Ø 8.5cm - GU10

22,95
Highlight

Spot Oliver Mat Zwart 2 lichts GU10

88,95
Artdelight

Spot Bosco Zwart 2 Lichts GU10

89,95
-12%
Freelight Spot Razza Wit 3 lichts GU10 Balk
Freelight

Spot Razza Wit 3 lichts GU10 Balk

106,00 92,95
-9%
Freelight Spot Razza Wit 2 lichts GU10
Freelight

Spot Razza Wit 2 lichts GU10

79,00 71,50
Artdelight

Wandlamp Megano Goud GU10 incl. Schakelaar

69,95
Artdelight

Spot Bosco Zwart 3 Lichts GU10

129,95
Artdelight

Spot Bosco Wit Zwart 3 Lichts GU10

129,95
Highlight

Spot Oliver Mat Wit 1 lichts GU10

47,50
-10%
Freelight Spot Razza Mat Zwart Goud 4 lichts GU10 Balk
Freelight

Spot Razza Mat Zwart Goud 4 lichts GU10 Balk

149,00 134,50
Highlight

Spot Halo LED Zwart 3 Lichts Lang

137,00
Opbouwspots GU10

Een opbouwspot GU10 is simpelweg een opbouwspot welke beschikt over een GU10 fitting. Voor dergelijke lampen voor binnen geldt dat ze de ideale vervanger zijn voor spots met halogeenlampen of voor oude gloeilampen. Ook wanneer er geen sprake is van een verlaagd plafond om inbouwspots in te kunnen plaatsen bieden de opbouwspots voorzien van een GU10 fitting een zeer interessante oplossing. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het aanschaffen van een dergelijke spot? Dan is het alvast meer dan de moeite waard om even een blik te gaan werpen op ons uitgebreide assortiment!

Waarom kiezen voor een opbouwspot GU10?

Er zijn tal van uitstekende redenen aan te halen waarom een opbouwspot GU10 in de praktijk de moeite waard kan zijn om te overwegen. Om te beginnen geldt voor dergelijke spotjes namelijk dat ze uitstekend gericht kunnen worden. Wil je graag bepaalde onderdelen van een ruimte (extra) belichten? Dan is dat door gebruik te maken van een dergelijk type verlichting perfect mogelijk. Het spreekt voor zich dat dit bij inbouwspots een stuk lastiger is. Bovendien zal je ook tot de conclusie komen dat voor een opbouwspot geldt dat ze op verschillende plaatsen kan worden aangebracht. Zo kan je ze niet alleen voorzien op het plafond, maar is het ook mogelijk om gebruik te maken van opbouwspots voor aan de wand. In het bijzonder wanneer er sprake is van een zeer grote, diepe ruimte zal je kunnen concluderen dat de keuze voor dergelijke wandexemplaren snel kan zijn gemaakt.

Energiezuinige verlichting met een lange levensduur

Wanneer je vandaag de dag kiest voor het aanschaffen van een opbouwspot GU10 zal je uiteraard tot de conclusie komen dat er gebruik bij wordt gemaakt van LED technologie. Dat zorgt ervoor dat je kan rekenen op nog meer interessante voordelen. Voor een LED opbouwspot geldt immers in de praktijk dat ze niet alleen veel energiezuiniger is in vergelijking met de traditionele exemplaren, daarnaast beschikt ze ook over een aanzienlijk betere levensduur. Op deze manier zal je uiteraard met absolute zekerheid het maximale uit jouw binnenverlichting weten te halen!

Waar rekening mee houden bij het aanschaffen van zo’n opbouwspot?

Indien je het plan hebt opgevat om bepaalde lampen voor binnen aan te gaan schaffen is het vanzelfsprekend dat je graag met een aantal verschillende zaken rekening zal willen houden. In het bijzonder wanneer je kiest voor het aanschaffen van een opbouwspot GU10 spreekt het immers in de praktijk voor zich dat deze een opvallend element kan vormen in je interieur. Vanwege deze reden zal je bij het aanschaffen van één van de exemplaren uit ons aanbod zeker aandacht willen besteden aan:

 • De kleur waarin je de opbouwspot GU10 wenst aan te schaffen;
 • De vorm waarover ze dient te beschikken;
 • Van hoeveel lichtbronnen er precies sprake moet zijn;
 • Hoeveel de IP waarde dient te bedragen van de verlichting;
 • Over welke stijl ze precies dient te beschikken.

Anders dan bij inbouwspots is het zo dat opbouwexemplaren uiteraard wel op een bepaalde manier zichtbaar zullen zijn in het interieur van jouw woning. Vanwege deze reden is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat ze op vlak van uitstraling perfect passen bij de door jou gekozen stijl. Hier bij Lampentoppers.nl beschikken we in ieder geval over een zeer uitgebreid en divers aanbod zodat er altijd voor in elk type interieur een geschikt exemplaar kan worden aangeschaft.

Koop jouw opbouwspot GU10 hier bij Lampentoppers.nl!

Indien je van plan bent om een opbouwspot GU10 aan te schaffen zal je tot de conclusie komen dat je dat het beste kan doen hier bij Lampentoppers.nl. Dat is het gevolg van het feit dat je bij ons bent verzekerd van een groot aantal aanzienlijke voordelen. Denk hierbij aan de onderstaande:

 • We beschikken over een groot aanbod met GU10 opbouwspots;
 • Je kan deze spots bij ons altijd bestellen tegen de meest interessante prijs;
 • Wij bieden onze klanten altijd een aantrekkelijke garantietermijn aan van 2 jaar;
 • Je beschikt altijd over 30 dagen recht op retour;
 • Vanaf een bestelling van meer dan 50 euro kan je rekenen op gratis verzending.

Spreken de hierboven aangehaalde voordelen jou ook wel aan? Dan mag het hoe dan ook duidelijk zijn dat het altijd een aanrader is om ervoor te kiezen om jouw opbouwspot GU10 aan te schaffen hier bij Lampentoppers.nl!