GU10 LED | GU10 Fitting

Philips

GU10 5Watt LED-lamp SceneSwitch

12,95
Highlight

Mini GU10 3.5Watt Warm Glow Ø 35mm

9,95
Philips

GU10 4.9Watt LED-lamp Warm Glow

12,00
Highlight

Mini GU10 3.5Watt 3-Step Dimmer Ø 35mm

11,95
-31%
Calex  GU10 5Watt Smart Home Wifi 2200-4000K
Calex

GU10 5Watt Smart Home Wifi 2200-4000K

15,95 10,95
Philips

GU10 5Watt LED-lamp SceneSwitch 8 Stuks

79,95
Philips

GU10 4.9Watt LED-lamp Warm Glow 6 Stuks

59,95
Philips

GU10 4.8 Watt LED-lamp 6 Stuks

59,95

GU10 50Watt Profi Glass

4,95
-31%
Calex  GU10 5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit
Calex

GU10 5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit

15,95 10,95
Philips

GU10 4.9Watt Dimtone LED-lamp

12,00
Philips

GU10 4.8 Watt LED-lamp 8 Stuks

69,95
Artdelight

GU10 4.9Watt LED-lamp Dimtone 10 Stuks

109,95
Artdelight

GU10 4.9Watt LED-lamp Dimtone 8 Stuks

89,95
Artdelight

GU10 4.9Watt LED-lamp Dimtone 6 Stuks

69,95
GU10 LED | GU10 Fitting

De GU10 LED lamp is één van de vaakst voorkomende spots op de markt. Ze zijn niet alleen terug te vinden in privéwoningen, maar ook in bedrijfsgebouwen. Voor de naam van deze lamp geldt dat ze iets prijsgeeft over de fitting waarvan sprake is. Hier wordt in de praktijk ook wel naar verwezen als de Bi-Pin. Ze bestaat eigenlijk uit twee vrij korte staafjes die aan de onderkant beschikken over een bolletje. Voor beide staafjes geldt dat ze ongeveer 10mm uit elkaar staan. Ben jij ook van plan om een lamp aan te schaffen beschikkende over een GU10 fitting? Neem dan zeker de informatie door op deze pagina of plaats meteen je bestelling hier bij Lampentoppers.nl!

Hoe kies je de beste GU10 LED lamp?

Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee dient te houden wanneer je over wenst te stappen van halogeenverlichting op het gebruik van een GU10 LED lamp. In ieder geval spreekt het voor zich dat het maken van deze overstap vandaag de dag ontzettend interessant is. Dit niet in het minst vanwege de veel langere levensduur waar deze lampen over beschikken, maar ook omdat ze uiteraard over een aanzienlijk beperkter energieverbruik beschikt. De eerste zaken die je moet bepalen zijn de huidige wattage waarvan sprake is net zoals de correcte lichtkleur. Vervolgens is het van belang om na te gaan over welke functie het licht zal beschikken.

Je dient er in ieder geval rekening mee te houden dat niet elke lamp die beschikt over een GU10 fitting beschikt over dezelfde lichtbundel of stralingshoek. Het betreft hier de breedte van de hoek waar het licht naar uitgestraald wordt. Des te kleiner deze hoek is, des te smaller de lichtbundel waarvan sprake is. Voor een smalle lichtbundel geldt dat ze er bekend om staat uitermate geschikt te zijn voor het belichten van bepaalde objecten of producten. Zo worden deze GU10 LED lampen vaak gebruikt voor het belichten van een schilderij. In ieder geval, vergelijk voordat je tot aankoop over gaat zeker even grondig de verschillende soorten GU10 lampen die er bestaan. Dat is erg belangrijk.

Kan je lampen met GU10 fitting dimmen of niet?

Bij het aanschaffen van GU10 LED binnenverlichting is het zo dat veel mensen zich de terechte vraag stellen of deze gedimd kan worden of niet. Dat is niet altijd het geval. Indien je graag wil dat de lampjes die je gaat aanschaffen gedimd kunnen worden is het dan ook zeer belangrijk om hier goed op te letten. Het dimmen van een GU10 LED kan er in de praktijk voor zorgen dat je kan rekenen op verschillende voordelen. Omdat de lichtintensiteit afneemt is het zo dat je nog meer kan besparen op het energieverbruik. De belangrijkste reden waarom mensen er in de praktijk echter voor kiezen om gebruik te maken van een dimfunctie is omdat dit heel wat extra sfeer en gezelligheid creëert.

Toch eerder op zoek naar lampen met een andere fitting?

Hoe populair lampen die beschikken over een GU10 fitting in de praktijk ook mogen zijn, je dient er rekening mee te houden dat er uiteraard ook nog tal van andere exemplaren bestaan. Wanneer je graag één van deze andere exemplaren wenst aan te schaffen kan je een keuze maken tussen:

Wat de exacte eisen waar mensen over beschikken voor wat het aanschaffen van hun nieuwe lampen betreft is uiteraard bekend. Voor heel wat mensen geldt bijvoorbeeld dat ze niet langer genoegen willen nemen met een standaard GU10 LED lamp. Zij kiezen dan ook liever voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een smart wandlamp. Het gaat hierbij om een lamp welke aan de wand wordt bevestigd en welke op verschillende manieren kan worden bediend. Denk hierbij niet alleen aan door middel van een app op je smartphone, maar ook aan door middel van spraaktechnologie. Het spreekt voor zich dat ook een dergelijke lamp kan worden aangeschaft hier bij Lampentoppers.nl.

Bestel jouw GU10 LED lamp nu hier bij Lampentoppers.nl!

Ben jij ook van plan om een GU10 LED lamp aan te schaffen? Dan kan je dat werkelijk nergens anders beter doen dan hier bij Lampentoppers.nl! Wij zorgen er namelijk voor dat al onze klanten kunnen rekenen op een groot aantal interessante voordelen. Denk hierbij concreet aan de volgende:

  • Je bent altijd verzekerd van een snelle levering van de aangeschafte lampen;
  • Een GU10 LED is bij ons verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen;
  • Onze klanten hebben altijd recht op 30 dagen gratis retour;
  • Voor eventuele vragen kan je terecht bij onze zeer deskundige klantenservice;
  • Voor bestelbedragen van boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten.

De bovenstaande voordelen hebben ervoor gezorgd dat heel wat mensen naar volle tevredenheid hun GU10 LED lampen bij ons hebben aangeschaft. Wil jij ook graag kunnen profiteren van al deze interessante voordelen? Wacht dan niet langer en bestel ook jouw GU10 LED vandaag nog hier bij Lampentoppers.nl!