Railverlichting Trackline Zwart 230V 1-Fase

Railverlichting Trackline Zwart 230V 1-Fase

Railverlichting 1-fase 230V Zwart

Prachtig zwarte 1 fase railsysteem, met vele mogelijkheden. Deze verlichtingsrail is leverbaar in 3 kleuren, verschillende maten en veel keuze in spotjes. Kortom een mooi en uitgebreid railsysteem voor de perfecte lichtverdeling in de ruimte. Deze rail is gemaakt van aluminium en bestaat in 3 lengtes namelijk 1, 2 en 3 meter. Deze verlichtingsrail is geschikt voor al onze 1-fase spots, connectoren en hanglampen. Alle aangesloten lampen op de rail worden op tegelijkertijd in of uitgeschakeld.

Aan te sluiten op 230Volt

Deze verlichtingsrail werkt op 230 Volt er is dus geen transformator meer nodig , je kunt de rail aansluiten met een voeding die je gewoon simpel in de rail schuift. Op de voeding kun je de 2  draden gemakkelijk via een soort kroonsteen aansluiten en er is ook een optie om de rail te aarden. De voeding wordt vervolgens met het lampenkapje weer afgedekt zodat de bedrading mooi onzichtbaar blijft. 

Het koppelen van de verlichtingsrail

De 1-fase rail is makkelijk te koppelen met connectors, ook het maken van een hoek, behoort tot de mogelijkheden van dit uitgebreide railsysteem Al deze items kan je gewoon in de webshop bestellen.

Rails bevestigen & inkorten

De rail heeft aan de bovenkant al bevestigingsgaatjes zodat je makkelijk met de meegeleverde schroefjes de rails aan het plafond kunt bevestigen. Mocht je niet nou niet uitkomen met de bevestigingsgaatjes kan je eventueel zelf nog een gaatje erbij boren. Met behulp van een ijzerzaagje en een verstekbak kan de rail precies op gewenste lengte worden gezaagd voor een custom railsysteem! 

Creëer uw eigen railverlichting

Bepaal altijd vooraf hoe je het railsysteem wilt laten lopen, hoeveel spotjes en koppelingen je nodig hebt.  Hierdoor heb je alles gelijk in 1 overzicht. Alle rails zijn voorzien van stroomgeleiders, waaronder ook een aarde. Let bij de aanschaf van het railsysteem op dat de aarding aan de juiste zijde. Koppelstukken, bochten enz. zijn namelijk leverbaar met een aarding aan de linker of rechter kant. De railverlichting kan bevestigd worden met de meegeleverde schroeven op het plafond of aan de wand.