Industriële plafondlamp

-10%
Plafondlamp Fuoco Bruin Zwart Ø 35cm

Plafondlamp Fuoco Bruin Zwart Ø 35cm

140,00 125,95
-10%
Freelight Plafondlamp Aglio Mat Zwart 33cm
Freelight

Plafondlamp Aglio Mat Zwart 33cm

86,00 77,40
-10%
Plafondlamp Fuoco Bruin Zwart Ø 30cm

Plafondlamp Fuoco Bruin Zwart Ø 30cm

120,00 107,95
-10%
Freelight Plafondlamp Aglio Mat Zwart 40cm
Freelight

Plafondlamp Aglio Mat Zwart 40cm

100,00 89,95
Highlight

Plafondlamp Bolato Zwart 50cm

129,00
JUST LIGHT

Plafondlamp wit JUPITER 60cm

99,90
Highlight

Plafondlamp Bolato Zwart 40cm

99,00
-12%
Freelight Plafondlamp Aglio Mat Zwart 25cm
Freelight

Plafondlamp Aglio Mat Zwart 25cm

70,00 61,95
-10%
Freelight Dentro Plafondlamp Goud Zwart 1 Lichts 25cm
Freelight

Dentro Plafondlamp Goud Zwart 1 Lichts 25cm

165,00 148,50
-10%
Freelight Dentro Plafondlamp Smoke Zwart 1 Lichts 25cm
Freelight

Dentro Plafondlamp Smoke Zwart 1 Lichts 25cm

160,00 144,00
-10%
Freelight Plafondlamp Novanta Mat Zwart 22cm
Freelight

Plafondlamp Novanta Mat Zwart 22cm

86,00 77,50
Highlight

Plafondlamp Bolato Zwart 30cm

85,00
Highlight

Plafondlamp Master Chroom 26cm IP44

89,00
Highlight

Plafondlamp Cambridge Wit Opaal Glans 15cm

65,95
JUST LIGHT

Plafondlamp wit JUPITER 35cm

34,90

Voor mensen die houden van een industriële stijl spreekt het voor zich dat de industriële plafondlamp als een absolute must kan worden bestempeld. Een dergelijke lamp ziet er niet alleen prachtig uit, daarnaast zorgen de gebruikte materialen er in de praktijk ook altijd voor dat ze over een geweldige levensduur beschikt. Ben jij ook op zoek naar een lamp met een lekker stoere touch en kijk je daarvoor daardoor in de richting van industriële exemplaren? Dan is het zonder meer een interessante keuze om je even te gaan verdiepen in het aanbod hier bij Lampentoppers.nl!

Wat zijn de kenmerken van een industriële plafondlamp?

Op het ogenblik dat je nieuwe verlichting voor binnen gaat aanschaffen zijn er diverse factoren waar je altijd aandacht aan zal willen besteden. Eén van deze zaken is ongetwijfeld de stijl waar de verlichting over dient te beschikken. Het spreekt immers voor zich dat mensen op dit vlak altijd willen dat de verlichting die ze wensen aan te schaffen zo optimaal mogelijk past bij de gekozen stijl van hun interieur. Heb je er dus met andere woorden voor gekozen om een industrieel geïnspireerd interieur te realiseren in je woning en ben je op zoek naar nieuwe plafondverlichting om aan te schaffen? Dan zal je wellicht automatisch willen kiezen voor het aanschaffen van een industriële plafondlamp.

Keuze uit een groot aanbod met industriële plafondlampen

De ene industriële plafondlamp is uiteraard de andere niet. Indien je van plan bent om plafondverlichting met een industriële stijl aan te schaffen zal je dan ook tot de conclusie komen dat je daarvoor een keuze kan maken tussen tal van verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan:

 • Plafonnières voorzien van een industriële stijl;
 • Spots die beschikken over een industriële uitstraling.

Uiteraard zijn bovenstaande slechts enkele van de mogelijkheden waar je bij ons over beschikt. Voor heel wat mensen die van plan zijn om nieuwe plafondverlichting aan te schaffen geldt dat ze daarvoor zeer concrete eisen in gedachten hebben. Ben jij één van deze mensen? Dan zal je tot de conclusie komen dat je de beste industriële plafondlamp die perfect al jouw vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen zonder probleem aan zal kunnen kopen hier bij Lampentoppers.nl!

Toch eerder op zoek naar een andere plafondlamp?

Ondanks het feit dat er ontzettend veel mensen grote fan blijken te zijn van de industriële stijl is het in de praktijk uiteraard zo dat er ook nog heel wat andere stijlen op de markt zijn terug te vinden die kunnen rekenen op een behoorlijke populariteit. Wij vinden het hier bij Lampentoppers.nl van belang om ervoor te zorgen dat we zo optimaal mogelijk aan ieders wensen tegemoet kunnen komen. Vanwege deze reden ben je bij ons ook aan het juiste adres voor met name:

Ben jij dus met andere woorden niet meteen op zoek naar een industriële plafondlamp, maar wil je eerder graag één van de andere design plafondlampen op de markt aanschaffen? Ook in dat geval ben je daarvoor zeker aan het juiste adres hier bij Lampentoppers.nl!

Bestel jouw industriële plafondlamp vandaag nog tegen de beste prijs!

Wanneer je op het punt staat om een nieuwe industriële plafondlamp aan te schaffen zal je uiteraard graag willen kiezen voor een exemplaar dat over een zo optimaal mogelijke kwaliteit beschikt. Dat is echter niet alles. Bij voorkeur zal je er namelijk ook zeker van willen zijn dat je deze lamp kan aanschaffen tegen de meest interessante voorwaarden. Daar kunnen wij hier bij Lampentoppers.nl absoluut voor zorgen. Je industriële plafondlamp bij ons aanschaffen zorgt er immers voor dat je:

 1. Kan rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding;
 2. Altijd aanspraak kan maken op een 30 dagen recht op retour;
 3. Steeds kan rekenen op een garantietermijn van 2 jaar;
 4. Over de mogelijkheid beschikt om een keuze te maken uit een gevarieerd aanbod.

Vaak is het zo dat een industriële plafondlamp er bekend om staat over een vrij stevig prijskaartje te beschikken. Dat dit niet per se het geval hoeft te zijn bewijzen we hier bij Lampentoppers.nl elke dag opnieuw. Wil je dus anders gezegd niet alleen kunnen rekenen op een goede kwaliteit, maar bovendien ook op een scherpe prijs? Koop jouw nieuwe industriële plafondlamp dan beslist aan hier bij Lampentoppers.nl. Wij garanderen onze klanten ook nog eens altijd een zeer snelle levering!

Gratis levering vanaf een bestelbedrag van 50 euro

Omdat het merendeel van onze lampen gewoon uit voorraad leverbaar zijn is het zo dat wij een zeer snelle levering kunnen aanbieden aan onze klanten. Dit is echter niet alles. Daarnaast zal je namelijk ook nog eens kunnen concluderen dat wij altijd zeer scherpe verzendkosten aanbieden. Vanaf een bestelbedrag van meer dan 50 euro nemen wij de verzendkosten bovendien geheel voor onze rekening. Dit zorgt er uiteraard voor dat het aanschaffen van jouw gloednieuwe industriële plafondlamp financieel alleen maar nog interessanter zal worden gemaakt.