Led inbouwspots

Met led inbouwspots geniet u van prachtige verlichting en een lange levensduur. In veel huishoudens worden inbouwspots gekozen omdat de spots makkelijk zijn weg te werken en toch voldoende licht geven. Led inbouwspots dragen bij aan een beter milieu doordat het verbruik tot 80% minder is dan een traditionele gloeilamp en de welbekende hallogeenlampen. Wanneer u led inbouwspots bestelt bij Lampentoppers.nl, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Lampentoppers.nl is 24/7 geopend
 • We bezorgen uw lamp vanaf € 50,- gratis thuis
 • Gratis retourneren
 • Betaal via creditcard of iDEAL
 • Zeer snelle levering
 • Niet-goed-geld-terug-garantie
 • Standaard 2 jaar garantie op alle producten
Led inbouwspots

Verschillende soorten led inbouwspots

Ondertussen zijn er enorm veel verschillende inbouwspots op de markt. We kunnen daarom niet zomaar antwoord geven op de vraag welke inbouwspots u nodig heeft. Dit is namelijk afhankelijk van de inbouwdiepte in bijvoorbeeld uw plafond. Wanneer de inbouwdiepte minimaal is, wordt de keuze beperkt. Heeft u een inbouwdiepte van minimaal 10 centimeter? Dan kunt u kiezen uit veel verschillende led inbouwspots. Wilt u een strakke vierkante vorm of liever een sierlijke ronde vorm? Bij Lampentoppers hebben we zowel ronde als vierkante inbouwspots. Al onze led inbouwspots worden geleverd met een duidelijke handleiding. Zo kunt u de spots eenvoudig zelf plaatsen.

Led inbouwspots voor elke ruimte

Led inbouwspots zijn tegenwoordig geschikt voor elke ruimte. Zo zien we ze steeds vaker terugkomen in de keuken, slaapkamers, schuren, hallen en badkamers. Wanneer u kiest voor led inbouwspots in uw badkamer, dan is het belangrijk dat u spots koopt die speciaal gemaakt zijn voor vochtige ruimtes. De afstand tussen de lamp en bijvoorbeeld een kraan, bad of douche geven we aan met verschillende zones. Meet de afstand tussen de gewenste plaats van de spots en bijvoorbeeld uw bad. Hieronder lichten we de verschillende zones toe.

 • Zone 0: installatie is mogelijk boven een douche of bad
 • Zone 1: installatie is mogelijk tot 2,25 meter boven een douche of bad
 • Zone 2: installatie is mogelijk binnen 60 cm van een douche of bad
 • Zone 3: installatie is mogelijk op meer dan 60 cm van een douche of bad

Verschillende warmtes voor verschillende ruimtes

Bij Lampentoppers kiest u niet alleen tussen verschillende vormen inbouwspots, u heeft daarnaast de keuze uit verschillende lichtwarmtes. We leggen hieronder de veelgemaakte keuzes uit per ruimte.

Woonkamer en slaapkamer

In de woonkamer en de slaapkamer zien we vaak dat er gekozen wordt voor extra warm wit licht, ongeveer 2.700K. Dit is een vrij zachte kleur, waardoor u ’s ochtends niet verblind wordt door een felle lamp in uw slaapkamer. Ook in de woonkamer zorgt deze lichtwarmte voor een gezellige sfeer.

Badkamer

In de badkamer zien we vaak warm wit licht, 3.000K. Dit heeft te maken met het feit dat een badkamer een praktische ruimte is. Hier doen we ons haar, maken we ons op en scheren we onze baard. Het is dus belangrijk dat er goed licht aanwezig is in deze ruimte.

Keuken

De meest geschikte soort keukenverlichting hangt af van de plaatsing van de keuken. Heeft u een open keuken? Dan is het vaak mooier om de verlichting uit de woonkamer door te trekken naar de keuken. Heeft u een gesloten keuken zonder eettafel? Dan zien we vaak dat er gekozen wordt voor warm wit licht, 3.000K.

Garage

In de garage zien we vaak natuurlijk wit licht, 4.000K. Dit heeft te maken met het feit dat de garage voor velen een plek is om te ‘’rommelen’’ aan apparaten en motoren. Natuurlijk wit licht zien we ook vaak in magazijnen en fabriekshallen terugkomen.

Werkkamer

In de werkkamer zien we vaak warm witte lichtspots, 3.000K. Direct boven het bureau kunt u aparte inbouwspots plaatsen. Deze geven doorgaans wat witter licht, 4.000K.

Dimbare inbouwspots

De meeste inbouwspots zijn dimbaar. Zo zorgt u zelf voor de juiste sfeer op ieder moment. Check altijd de specificaties die vermeld worden op de productpagina. Zo weet u zeker of de gewenste spots ook dimbaar zijn.

Contact opnemen met Lampentoppers

Heeft u vragen over een van onze led inbouwspots of heeft u een vraag over de montage van onze spots? Neem dan contact met ons op via 036 234 0050.