Led inbouwspots

Berla Lighting

Inbouwspot LED Rond 6.5Watt IP44 Wit DTW

123,00
Berla Lighting

Inbouwspot Banaan Rond Zwart 6.5Watt Led IP40

99,95
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Wit 7Watt Led

122,00
Artdelight

Inbouwspot LED Rond Verdiept Staal IP44

58,95
Berla Lighting

Inbouwspot Mat Zwart 7Watt Led 2 Lichts

249,00
Artdelight

Inbouwspot LED Wit Vierkant Verdiept IP44

58,95
Berla Lighting

Inbouwspot Banaan Rond Zwart 6.5Watt Led IP40 DTW

123,00
Berla Lighting

Inbouwspot Rond Wit 6.5Watt Led IP44 DTW

123,00
Artdelight

Inbouwspot Vibs Wit 10 Watt led

67,95
Berla Lighting

Inbouwspot Zwart Trimless 7Watt Dim to Warm

147,95
Artdelight

Inbouwspot Vibs Zwart 10 Watt led

67,95
Berla Lighting

Inbouwspot 2 Lichts Wit Trimless 7Watt Led

249,00
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Wit 6.5Watt Led IP44 DTW

123,00
Berla Lighting

Inbouwspot Trimless Rond 6Watt Led Zwart

147,50
Berla Lighting

Inbouwspot Banaan Rond Wit 6.5Watt Led IP40 DTW

123,00
Berla Lighting

Inbouwspot Trimless Rond 6Watt Led Wit

147,50
Artdelight

Inbouwspot Mat Zwart 9Watt IP54 Dim to Warm

67,95
Berla Lighting

Inbouwspot Rond Wit 6.5Watt Led IP44

123,00
Led inbouwspots

Verschillende soorten led inbouwspots

Ondertussen zijn er enorm veel verschillende inbouwspots op de markt. We kunnen daarom niet zomaar antwoord geven op de vraag welke inbouwspots u nodig heeft. Dit is namelijk afhankelijk van de inbouwdiepte in bijvoorbeeld uw plafond. Wanneer de inbouwdiepte minimaal is, wordt de keuze beperkt. Heeft u een inbouwdiepte van minimaal 10 centimeter? Dan kunt u kiezen uit veel verschillende led inbouwspots. Wilt u een strakke vierkante vorm of liever een sierlijke ronde vorm? Bij Lampentoppers hebben we zowel ronde als vierkante inbouwspots. Al onze led inbouwspots worden geleverd met een duidelijke handleiding. Zo kunt u de spots eenvoudig zelf plaatsen.

Led inbouwspots voor elke ruimte

Led inbouwspots zijn tegenwoordig geschikt voor elke ruimte. Zo zien we ze steeds vaker terugkomen in de keuken, slaapkamers, schuren, hallen en badkamers. Wanneer u kiest voor led inbouwspots in uw badkamer, dan is het belangrijk dat u spots koopt die speciaal gemaakt zijn voor vochtige ruimtes. De afstand tussen de lamp en bijvoorbeeld een kraan, bad of douche geven we aan met verschillende zones. Meet de afstand tussen de gewenste plaats van de spots en bijvoorbeeld uw bad. Hieronder lichten we de verschillende zones toe.

  • Zone 0: installatie is mogelijk boven een douche of bad
  • Zone 1: installatie is mogelijk tot 2,25 meter boven een douche of bad
  • Zone 2: installatie is mogelijk binnen 60 cm van een douche of bad
  • Zone 3: installatie is mogelijk op meer dan 60 cm van een douche of bad

Verschillende warmtes voor verschillende ruimtes

Bij Lampentoppers kiest u niet alleen tussen verschillende vormen inbouwspots, u heeft daarnaast de keuze uit verschillende lichtwarmtes. We leggen hieronder de veelgemaakte keuzes uit per ruimte.

Woonkamer en slaapkamer

In de woonkamer en de slaapkamer zien we vaak dat er gekozen wordt voor extra warm wit licht, ongeveer 2.700K. Dit is een vrij zachte kleur, waardoor u ’s ochtends niet verblind wordt door een felle lamp in uw slaapkamer. Ook in de woonkamer zorgt deze lichtwarmte voor een gezellige sfeer.

Badkamer

In de badkamer zien we vaak warm wit licht, 3.000K. Dit heeft te maken met het feit dat een badkamer een praktische ruimte is. Hier doen we ons haar, maken we ons op en scheren we onze baard. Het is dus belangrijk dat er goed licht aanwezig is in deze ruimte.

Keuken

De meest geschikte soort keukenverlichting hangt af van de plaatsing van de keuken. Heeft u een open keuken? Dan is het vaak mooier om de verlichting uit de woonkamer door te trekken naar de keuken. Heeft u een gesloten keuken zonder eettafel? Dan zien we vaak dat er gekozen wordt voor warm wit licht, 3.000K.

Garage

In de garage zien we vaak natuurlijk wit licht, 4.000K. Dit heeft te maken met het feit dat de garage voor velen een plek is om te ‘’rommelen’’ aan apparaten en motoren. Natuurlijk wit licht zien we ook vaak in magazijnen en fabriekshallen terugkomen.

Werkkamer

In de werkkamer zien we vaak warm witte lichtspots, 3.000K. Direct boven het bureau kunt u aparte inbouwspots plaatsen. Deze geven doorgaans wat witter licht, 4.000K.

Dimbare inbouwspots

De meeste inbouwspots zijn dimbaar. Zo zorgt u zelf voor de juiste sfeer op ieder moment. Check altijd de specificaties die vermeld worden op de productpagina. Zo weet u zeker of de gewenste spots ook dimbaar zijn.

Contact opnemen met Lampentoppers

Heeft u vragen over een van onze led inbouwspots of heeft u een vraag over de montage van onze spots? Neem dan contact met ons op via 036 234 0050.