Staande lamp | Vloerlamp

-22%
Reality Leuchten Waterzuil Bubble LED
Reality Leuchten

Waterzuil Bubble LED

89,95 69,95
Freelight

Vloerlamp Sovrano Crème 1 Lichts

249,00
-19%
Mexlite Vloerlamp Karl Brons incl. Dimmer 5895BR
Mexlite

Vloerlamp Karl Brons incl. Dimmer 5895BR

119,95 96,70
villaflor

Vloerlamp Wangi Gold Apollo 150cm

239,95
Reality Leuchten

Vloerlamp Blake Zwart Oplaadbaar 4.5Watt

89,50
villaflor

Vloerlamp Wangi White Apollo 150cm

239,95
Highlight

Vloerlamp Cambio Black & Smoke Glas 3 Lichts

219,00
-12%
Freelight Vloerlamp Ugello Staal Led 6Watt
Freelight

Vloerlamp Ugello Staal Led 6Watt

100,00 87,95
villaflor

Vloerlamp Wangi White Apollo 100cm

149,95
Freelight

Aureol - Vloerlamp - Goud - Zwart - 165cm

145,00
Freelight

Vloerlamp Sovrano Rood 1 Lichts

249,00
Freelight

Vloerlamp Up Led Zwart incl. Dimmer

169,00
Highlight

Vloerlamp Trend Zwart 2 lichts incl. Kap

239,00
villaflor

Vloerlamp Zigzag Cilinder 150cm

229,00
Steinhauer

Booglamp Sparkled Light Zwart Kap Zwart/Bruin

359,00
villaflor

Vloerlamp Madura Rotan 170cm

269,95
-10%
Mexlite Vloerlamp Biron Brons 7500BR
Mexlite

Vloerlamp Biron Brons 7500BR

149,95 134,31
villaflor

Vloerlamp Wangi Gold Apollo 70cm

115,00
Freelight

Vloerlamp Luogo Led 2-Lichts Creme

249,95
-10%
Reality Leuchten Vloerlamp Tommy Zwart - Goud 1 Lichts
Reality Leuchten

Vloerlamp Tommy Zwart - Goud 1 Lichts

59,95 53,72
Highlight

Vloerlamp Burgos Zwart 2 lichts 142cm GU10

98,95
-28%
Mexlite Vloerlamp Nove Zwart Goud E27 Fitting 40W max.
Mexlite

Vloerlamp Nove Zwart Goud E27 Fitting 40W max.

69,95 50,22
Staande lamp | Vloerlamp

Indien je op zoek bent naar een staande lamp om aan te schaffen spreekt het voor zich dat je graag zal willen dat deze perfect past bij de stijl van jouw interieur. Ben je op zoek naar een exemplaar om in een modern interieur te plaatsen? Dan zal je wellicht willen kiezen voor een strak exemplaar vervaardigd uit materialen zoals metaal en PVC. Indien er sprake is van een landelijke inrichting raden we een exemplaar aan welke is gemaakt van natuurlijke materialen en welke beschikt over rustige kleuren. Voor staande lampen die zijn gemaakt van bijvoorbeeld houdt geldt dat ze een prachtige blikvanger vormen in een landelijk interieur. In ieder geval, wil jij ook graag een dergelijke staande lamp aanschaffen? Dan hebben wij zonder twijfel heel wat moois voor jou in petto!

Waarom gebruikmaken van een staande lamp?

Bij het aanschaffen van nieuwe lampen voor binnen bestaat de kans dat je ook zal willen kiezen voor het aanschaffen van een staande lamp. Voor een dergelijke lamp geldt dan ook dat er best wel wat interessante voordelen aan toe te schrijven zijn. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat je kan rekenen op een geweldige flexibiliteit. Er is dan ook geen lichtpunt vereist. Het enige waar je rekening mee moet houden is de aanwezigheid van een stopcontact. Zou je op een zeker ogenblik de vloerlamp die in je woonkamer staat willen verplaatsen naar bijvoorbeeld je slaapkamer? Dan zal je tot de conclusie komen dat dit zonder ook maar enig probleem tot de mogelijkheden behoort.

Bovenstaande voordelen kunnen voor veel mensen voldoende reden zijn om ervoor te kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van een staande lamp. Er is echter meer. Het spreekt immers voor zich dat voor een dergelijke lamp geldt dat ze in zeer veel verschillende stijlen verkrijgbaar is. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze uitstekend tot haar recht komt in elk type interieur, bovendien is het ook nog eens zo dat ze als absolute eye-catcher kan fungeren. Door te kiezen voor een mooi design exemplaar beschik je niet alleen over precies die verlichting die je wenst, maar kan je bovendien ook nog eens rekenen op een zeer mooi, decoratief stuk voor in je interieur.

Vaak uitgerust met een dimmer

In de praktijk kan vaak worden vastgesteld dat een staande lamp in een donkere hoek of naast bijvoorbeeld een bank wordt geplaatst. Voor een vloerlamp geldt dan ook doorgaans dat ze vooral als functie heeft om ergens veel licht te creëren. Dit zorgt ervoor dat het merendeel van de exemplaren die op de markt (en in ons aanbod) zijn terug te vinden standaard beschikken over een dimmer. Op die manier beschik je zelf over de mogelijkheid om te bepalen hoeveel de gewenste lichthoeveelheid moet bedragen. Ben je vooral op zoek naar een functionele staande lamp of wil je eerder overgaan tot het aanschaffen van een exemplaar welke vooral sfeerlicht weet te creëren? In allebei deze gevallen zal je kunnen concluderen dat er in ons assortiment enkele geweldige exemplaren zijn terug te vinden.

Verkrijgbaar in tal van verschillende stijlen

Het feit dat een staande lamp vandaag de dag in menig aantal verschillende interieurs is terug te vinden is uiteraard het gevolg van haar ongekende flexibiliteit en veelzijdigheid. Bij het vergelijken van de verschillende exemplaren die op de markt zijn terug te vinden kan er worden vastgesteld dat er prachtige staande lampen bestaan voor in alle mogelijke interieurs zoals:

  • Industriële interieurs;
  • Landelijke interieurs;
  • Traditionele, klassieke interieurs,
  • Strakke, moderne interieurs.

Bovendien zal je tot de conclusie komen dat voor een staande lamp ook geldt dat ze in verschillende vormen kan worden besteld. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een prachtige booglamp. Zoals de naam een beetje weggeeft geldt voor een dergelijke staande lamp dat ze over een boogdesign beschikt. Het spreekt voor zich dat er op deze manier een extra bijzonder element aan het interieur van je woning kan worden toegevoegd. Hoe dan ook, aan welke eisen jouw staande lamp op vlak van uitstraling ook allemaal moet zien te voldoen, ons ruime assortiment zorgt ervoor dat er aan al deze verwachtingen perfect tegemoet kan worden gekomen.

Fan van lezen? Overweeg het aanschaffen van een leeslamp!

Wanneer we het hebben over een staande lamp spreekt het voor zich dat we ook bijzondere aandacht dienen te besteden aan een zogenaamde leeslamp. Voor heel wat mensen geldt dat ze er in hun woning voor kiezen om een knus leeshoekje te installeren. Dat klinkt natuurlijk geweldig, maar de pret vergaat je wellicht al snel wanneer blijkt dat de algemene verlichting in de ruimte het niet mogelijk maakt om op een comfortabele en ontspannende manier jouw boek te lezen. Het voorzien van een speciale leeslamp kan daar verandering in brengen. Het spreekt voor zich dat ook dit type vloerlamp in tal van uiteenlopende uitvoeringen is terug te vinden in ons assortiment.

De uplighter vloerlamp, een prachtige lamp om te overwegen

In het merendeel van de gevallen zal je bij het aanschaffen van een staande lamp tot de conclusie komen dat haar licht naar omlaag schijnt. Zoveel spreekt voor zich. Dit gezegd hebbende kan het ook anders. Zo is er in ons aanbod ook een zogenaamde uplighter vloerlamp terug te vinden. Het gaat hierbij om een exemplaar welke niet naar beneden, maar wel naar boven schijnt. Dit zorgt ervoor dat er niet alleen sprake is van een efficiënte lichtbron, bovendien zal je ook nog eens kunnen concluderen dat deze voor een unieke sfeer kan zorgen binnen je interieur. Ben je van plan om een dergelijke staande lamp aan te schaffen? Houdt er dan rekening mee dat er ook kantelbare exemplaren bestaan. Deze zorgen ervoor dat je kan rekenen op nog meer flexibiliteit wat ze meer dan de moeite waard maakt om te overwegen. Hoe dan ook, indien jouw voorkeur uitgaat naar het aanschaffen van een uplighter vloerlamp kan je deze dus ook zonder probleem hier in ons aanbod terugvinden.

Waarom je staande lamp bestellen bij Lampentoppers.nl?

Indien je van plan bent om een staande lamp aan te schaffen zal je natuurlijk nog op zoek moeten gaan naar een interessante webwinkel om dat bij te kunnen doen. Wat dit betreft zal je kunnen concluderen dat we je hier bij Lampentoppers.nl heel wat moois te bieden hebben. Niet alleen is het mogelijk om een keuze te maken uit een riant aanbod aan prachtige, staande lampen (waaronder bijvoorbeeld ook een mooie schemerlamp), bovendien ben je bij ons ook nog eens altijd verzekerd van de scherpst mogelijke aankoopprijs. Als klant van Lampentoppers.nl kan je bovendien ook nog rekenen op de extra voordelen die hieronder beschreven staan:

  • De garantie van 2 jaar zorgt ervoor dat je in alle vertrouwen je aanschaffen kan doen;
  • Onze klanten kunnen altijd rekenen op een 30 dagen recht op retour;
  • Vanaf een bestelbedrag van meer dan 50 euro is de verzending gratis.

De hoge verzendkosten die vaak door andere webwinkels worden aangerekend zijn een stevige doorn in het oog van veel mensen die hun nieuwe staande lamp of vloerlamp via het internet willen aanschaffen. Dat begrijpen wij volledig. Niet alleen hanteren wij standaard zeer voordelige verzendkosten, daarnaast nemen we de verzending vanaf een bestelbedrag van meer dan 50 euro geheel voor onze rekening. Indien je jouw staande lamp tegen de meest interessante voorwaarden wenst aan te schaffen is het dus zeker meer dan een aanrader om dat te doen hier bij Lampentoppers.nl!