Lampenkappen

Lampenkappen van stof in alle maten en soorten stof bestel je snel, makkelijk en veilig bij Lampentoppers. Of de stoffen lampenkap nu op een tafellamp moet of juist als hanglamp bij ons is alles mogelijk.

Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Elips
23,95
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Cylinder
26,95
Lampenkap op maat Drum
22,95
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Lugano
17,95
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Empire
23,95
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Ovaal Schuin
23,95
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Punt
18,95
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Napoli
35,95
Het Kappenatelier
Losse blender rond
13,00
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Kubus
31,95
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Bologna
21,95
Het Kappenatelier
Lampenkap op maat Milano XXL
379,00
Lampenkappen

Lampenkappen online bestellen

Ons eigen Nederlandse kappenatelier beschikt over de modernste productietechnieken en nog echte vakmensen hierdoor kunnen wij onze lampenkappen prachtig afwerken in vele maten, stoffen en modellen. In onze webshop staan vele modellen van klemkap, tafelampkap tot vloerlampkap. Ons kappenatelier is flexibel zodat zowel kleine als grote aantallen aankunnen, dus op u nu opzoek bent naar 1 lampenkap of een groot project heeft met lampenkappen wij zijn van alle markten thuis!

Lampenkappen met grenzeloze mogelijkheden

Al onze stoffen lampenkappen worden per stuk voor onze klanten gemaakt, hierdoor kan de klant ook een lampenkap naar haar of zijn wens aanpassen. Denk hieraan het model lampenkap, wij bieden meer dat 10 verschillende modellen aan. De maten lopen uiteen van 15 cm tot wel 1.5 meter diameter. Ook hebben wij een groot assortiment stoffen met vele kleuren en stof structuren. Voor brandvertragende stoffen of andere verzoeken kunt u contact met ons opnemen. Onze lampenkappen worden snel bezorgd voor zeer scherpe prijzen.

Een lampenkap brengt warmte en sfeer

Ook op zoek naar dat huiselijke gevoel waar een warme en gezellige sfeer hangt als u het licht aan doet? Zorg er dan voor dat u lampen met een stoffen lampenkap zijn. Met een stoffen lampenkap haalt u dee sfeer zo uw interieur in. Vooral met een mooie aarde tint wordt uw interieur omgetoverd van een koud en kille sfeerloze ruimte naar een gezellige en warme kamer waar u zich helemaal thuis zou voelen.

Bestel hier al uw stoffen lampenkappen

Of het niet gaat om een klassieke lampenkappen of juist lampenkappen op maat bij Lampentoppers bent u aan het juiste adres. Bekijk hier onze collectie lampenkappen en ontdek alle mogelijkheden voor uw perfecte lampenkap voor u thuis of bedrijf.