Uplighter vloerlamp

Freelight

Vloerlamp Up Led Zwart incl. Dimmer

169,00
-10%
Mexlite Vloerlamp Biron Brons 7500BR
Mexlite

Vloerlamp Biron Brons 7500BR

149,95 134,31
Steinhauer

Vloerlamp Daphne Staal 3392ST

279,95

Vloerlamp Square Led + RBG

189,95
-10%
Mexlite Vloerlamp Biron Staal 7500ST
Mexlite

Vloerlamp Biron Staal 7500ST

149,95 134,31
Steinhauer

Vloerlamp Daphne Zwart 3392ZW

279,95
-35%
Reality Leuchten Vloerlamp Orson Zwart Led incl. Dimmers
Reality Leuchten

Vloerlamp Orson Zwart Led incl. Dimmers

200,60 129,98
-10%
Trio Leuchten Vloerlamp Barrie RVS Led
Trio Leuchten

Vloerlamp Barrie RVS Led

259,00 232,80
-10%
Trio Leuchten Vloerlamp Barrie Zwart Led
Trio Leuchten

Vloerlamp Barrie Zwart Led

259,00 232,80
-10%
Mexlite Vloerlamp Biron Zwart 7500ZW
Mexlite

Vloerlamp Biron Zwart 7500ZW

149,95 134,31
-10%
Trio Leuchten Vloerlamp Barrie Brons Led
Trio Leuchten

Vloerlamp Barrie Brons Led

259,00 232,80
Uplighter vloerlamp

In zeer veel interieurs is vandaag de dag een zogenaamde uplighter vloerlamp terug te vinden. Het gaat hierbij om een type lamp waarbij zoals de naam laat vermoeden het licht niet naar beneden, maar wel naar boven schijnt. Op deze manier ontstaat er een indirecte vorm van verlichting die zomaar kan zorgen voor heel wat extra sfeer in je interieur. Bovendien is het mogelijk om deze op een veelzijdige manier in te zetten in je huis. Zo kan je ze gebruiken om een volledige ruimte te verlichten, maar is het ook mogelijk om bepaalde individuele zones in een grotere ruimte te accentueren. In ieder geval, overweeg jij het aanschaffen van een dergelijke lamp? Dan nodigen we je zeer graag uit om even een kijkje te nemen in ons aanbod hier bij Lampentoppers.nl!

Hoe werkt een uplighter vloerlamp?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lamp voor binnen kan je er onder meer voor kiezen om een zogenaamde uplighter vloerlamp aan te schaffen. Het gaat hierbij concreet om een type lamp waarbij het licht niet naar omlaag, maar wel naar omhoog richting het plafond schijnt. Voor een dergelijke staande lamp geldt dan ook dat ze zorgt voor een indirecte vorm van verlichting. Omdat er sprake is van indirect licht slaagt ze er in de praktijk altijd in om een rustige, fijne sfeer te creëren.

Dat de uplighter vloerlamp door de jaren heen zo populair is geworden hoeft zeker niet te verbazen. Ze zorgt in de praktijk dan ook voor een aangename basishelderheid en gezelligheid op het ogenblik dat de lamp is gedimd. Je dient er wel rekening mee te houden dat de hoeveelheid licht die dan wordt geproduceerd niet voldoende is om een boek of de krant te kunnen lezen. Vanwege deze reden geldt voor deze lampen dat ze in de praktijk vaak zijn uitgerust met een speciale leeslamp. Deze zorgt ervoor dat je eigenlijk bent verzekerd van het beste van twee werelden!

Een vast geïnstalleerde LED module

Een vraag die in de praktijk vaak wordt gesteld heeft te maken met het feit of de lichtbron bij een uplighter vloerlamp vervangen kan worden of niet. Voor de meeste vloerlampen geldt dat ze vandaag de dag beschikken over een vast geïnstalleerde LED module. Dat hoeft echter zeker geen nadeel te zijn, in tegendeel. Dit zorgt er immers voor dat de lichtbron niet vervangen dient te worden. Laat je de lamp gemiddeld zo'n vier uur per dag branden? Dan kan je doorgaans rekenen op een levensduur van zomaar even vijftien jaar of langer! Houdt er echter rekening mee dat er zeker ook nog altijd uplighters bestaan waarbij de lichtbronnen wel nog vervangen dienen te worden. Controleer bij aankoop dus altijd even grondig voor welk exemplaar jij precies gaat kiezen.

Koop ook jouw uplighter vloerlamp hier bij Lampentoppers.nl!

Ontzettend veel mensen hebben er inmiddels voor gekozen om een uplighter lamp aan te schaffen voor in hun interieur. Dit bovendien ook naar volle tevredenheid. Wanneer jij ook graag een dergelijke lamp wenst aan te schaffen kunnen wij jou daar hier zeker mee van dienst zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een reeks van interessante voordelen. De belangrijkste voordelen waar je bij een uplighter vloerlamp bestellen bij ons op kan rekenen zijn:

  • Het merendeel van deze lampen zijn uit voorraad en daardoor zeer snel leverbaar;
  • Wij bieden onze klanten in onze webwinkel steeds de scherpst mogelijke prijzen aan;
  • Je geniet altijd van 2 jaar garantie en 30 dagen gratis recht van retour;
  • Bij bestelbedragen boven de 50 euro is de verzending gratis (daaronder bedraagt ze 5 euro).

Het spreekt voor zich dat je mogelijk niet alleen maar van plan bent om een uplighter vloerlamp aan te schaffen. Dat is geen probleem. In ons aanbod zijn immers ook nog tal van andere lampen terug te vinden. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om een schemerlamp, maar wat bovendien ook te denken van een booglamp? In ieder geval, wanneer je een uplighter vloerlamp net zoals mogelijk nog wat andere lampen wenst aan te schaffen kan dit altijd gebeuren tegen de interessantste voorwaarden hier bij Lampentoppers.nl!