Uplighters

Uplighters geven licht naar het plafond en creëren hiermee indirect licht en een gezellige sfeer in de ruimte. U kunt deze vloerlamp geheel naar eigen wens gebruiken om een hele ruimte te verlichten of om individuele zones van een grotere ruimte te accent

Uplighters

Uplighters:

De meest praktische vloerlampen die er zijn. Een uplighter verlicht de ruimte indirect en zorgen voor een rustig en fijne sfeer in de ruimte wanneer je de vloerlamp dimt.

Kan de lichtbron worden vervangen bij een uplighter?

De meeste moderne vloerlampen zijn uitgevoerd met een vaste geïnstalleerde led module. Dat betekent dat de lichtbron niet vervangen hoeft te worden als de lamp 4 uur per dag brandt, dan gaat deze wel 15 jaar of langer mee.

Er zijn echter ook nog uplighters waarbij u de lichtbronnen nog wel moet vervangen. Dit is dan ook gemakkelijk op te lossen. 


Waarom is een uplighter zo handig?

De lamp zorgt eenvoudig voor een aangename basishelderheid in de ruimte en voor gezelligheid als de lamp is gedimd. Dat is vaak niet voldoende om de krant of een goed boek te lezen. Vaak is een uplighter ook uitgevoerd met een leeslamp deze aanzetten en dat boek is perfect verlicht! Zo kan er dan comfortabel worden gelezen. Daarom is de leeslamp aan een uplighter zo handig en mag deze in geen geval ontbreken.

Wilt u nieuwe een uplighter kopen bij Lampentoppers.nl?

Al sinds 2003 is Lampentoppers dé specialist op het gebied van inbouwspots en andere verlichting. Wilt u uw nieuwe inbouwspots GU10 kopen via onze webshop? Dan kunt u vertrouwen op onze 5 zekerheden: 

  • Levering binnen 24 uur | Wij hebben altijd voldoende LED GU10 inbouwspots op voorraad leverbaar. Daardoor kunnen wij uw bestelling binnen 24 uur leveren. Mocht dit niet lukken, dan geven wij dit eerlijk aan en wordt uw bestelling alsnog binnen maximaal 15 dagen geleverd. 
  • Gratis thuisbezorgd | Onze LED inbouwspots worden gratis bij u thuisbezorgd vanaf een besteding van € 50,-. Plaatst u een bestelling van onder de € 50,-? Dan rekenen wij € 5,- verzendkosten. 
  • Scherpste prijs | Bestelt u via onze webshop? Dan weet u zeker dat u de scherpste prijs betaalt. 
  • Kosteloos retourneren | Niet tevreden? Dan kunt u uw artikel(en) binnen 30 dagen retourneren. In de meeste gevallen is dit kosteloos.
  • 2 jaar garantie | U heeft standaard recht op 2 jaar garantie, met uitzondering van losse lichtbronnen, meegeleverde batterijen en glas.

Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij de keuze voor een geschikte uplighter.