LED spots dimbaar

Met dimbare led spots haalt u echte sfeerverlichting in huis. Tegelijkertijd geniet u van verlichting met een lange levensduur. De inbouwspots zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goed voor het milieu. Wist u dat led spots tot 80% minder energie verbruiken dan een traditionele gloeilamp of de welbekende halogeenlampen? Koop uw dimbare led spots bij Lampentoppers.nl en profiteer van de volgende voordelen:

  • Lampentoppers.nl is 24/7 open
  • We bezorgen uw lamp vanaf € 50,- gratis
  • Gratis retourneren
  • Betaal veilig via creditcard of iDEAL
  • Zeer snelle levering
  • Niet-goed-geld-terug-garantie
  • Standaard 2 jaar garantie op alle producten
Artdelight
Inbouwspot Vierkant Kantelbaar Wit GU-10
18,95
Artdelight
Inbouwspot Rond Gipsy Verdiept GU10
18,95
Artdelight
Inbouwspot Vierkant Gipsy Verdiept GU10
18,95
Artdelight
Inbouwspot LED Wit Rond Verdiept IP44
50,95
Artdelight
Inbouwspot Rond Kantelbaar Grijs GU-10
16,95
LED spots dimbaar

Verschillende types dimbare led inbouwspots

Het aanbod aan dimbare led inbouwspots is de laatste jaren steeds groter geworden. Het is belangrijk om vooraf te weten wat bijvoorbeeld de inbouwdiepte van uw plafond is. Op basis daarvan zal de keuze al wat kleiner worden. Naast de verschillende inbouwdieptes, heeft u bij Lampentoppers keuze uit verschillende vormen. Gaat u voor een sierlijke ronde vorm of juist voor een strakke vierkante vorm? Bekijk ons aanbod dimbare led inbouwspots online en bestel de spots snel en voordelig.

Met een dimbare spot creëert u zelf een passende sfeer

Het grote voordeel aan dimbare led spots is dat u zelf een passende sfeer kunt creëren. Dim de lichten voor een romantische en warme sfeer of verbeter het zicht door de spots op de volledige lichtsterkte aan te zetten. Met de dimbare led spots van Lampentoppers.nl weet u zeker dat u goede spots koopt waar u jaren plezier van heeft.

Dimbare spots voor elke ruimte

Net als de niet-dimbare led spots, kunnen ook de dimbare varianten in verschillende ruimtes geplaatst worden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de woonkamer, badkamer, werkkamer of keuken. We vertellen u graag welke lichtsterkte we minimaal aanraden in de verschillende ruimtes.

Dimbare led inbouwspots in de woonkamer en slaapkamer

De woon- en slaapkamer zijn de ruimtes waar de meeste mensen graag sfeer creëren. Daarom raden we onze klanten altijd aan om te kiezen voor dimbare led inbouwspots met een lichtsterkte van ongeveer 2.700K. Deze lichtsterkte staat ook wel bekend als extra warm wit licht. Hiermee voorkomt u dat u ’s ochtends verblind wordt door de lamp wanneer u opstaat.

Dimbare led inbouwspots in de badkamer

In de badkamer adviseren we vaak warm wit licht van ongeveer 3.000K. De badkamer is namelijk vooral een praktische ruimte. In deze ruimte maken we ons namelijk vaak klaar voor een nieuwe dag: we doen ons haar, maken ons op en scheren onze baard. Goed licht is dus van essentieel belang in deze ruimte.

Dimbare led inbouwspots in de keuken

Inbouwspots voor in de keuken zijn afhankelijk van de plaatsing van uw keuken. Wanneer u een open keuken heeft, is het vaak mooier de lichtkleur uit de woonkamer door te trekken naar de keuken. Wanneer de keuken een aparte ruimte is, zien we vaak inbouwspots met een lichtsterkte van 3.000K. Met dit licht kunt u goed zien wat u doet.

Dimbare led inbouwspots in de garage

De garage is vaak de plek waar we ‘rommelen’ aan onze apparaten en motoren en waar we spullen opslaan die we niet dagelijks nodig hebben. Omdat we tijdens het rommelen goed willen zien waar we mee bezig zijn, raden we wat witter licht aan. Kies in uw garage bijvoorbeeld voor inbouwspots met een lichtsterkte van 4.000K.

Dimbare led inbouwspots in de werkkamer

De werkkamer is een plek waar we ons moeten kunnen concentreren. Daarom raden we vaak warm wit licht aan van 3.000K. Heeft u meer licht nodig boven bijvoorbeeld uw bureau? Kies dan voor led inbouwspots met een lichtsterkte van 4.000K.

Contact opnemen met Lampentoppers

Heeft u vragen over een van onze dimbare led inbouwspots of heeft u een vraag over de montage van onze spots? Neem dan contact met ons op via 036 234 0050.