Lampenkap linnen

Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Vlaslinnen 35cm

44,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Vlaslinnen 45cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Vlaslinnen 40cm

59,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Linnen Wit 35cm

44,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Vlaslinnen Ø 45cm

69,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Linnen Zwart 35cm

44,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Vlaslinnen Ø 30cm

44,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Linnen Wit 40cm

59,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Linnen Wit Ø 45cm

69,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Linnen Wit 45cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Linnen Wit Ø 25cm

37,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Linnen Zwart Ø 30cm

44,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Linnen Zwart 45cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Linnen Zwart 40cm

59,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Vlaslinnen Ø 25cm

37,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Linnen Zwart Ø 45cm

69,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Linnen Wit Ø 30cm

44,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Linnen Zwart Ø 25cm

37,95
Lampenkap linnen

Op zoek naar een lampenkap linnen? Ook dan ben je bij Lampentoppers.nl aan het juiste adres. Deze lampenkappen zorgen direct voor extra sfeer en maken het mogelijk om de uitstraling van de ruimte naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk is het binnen ons aanbod mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren, varianten en afmetingen, waardoor je altijd in staat zal zijn om een lampenkap te vinden die voldoet aan je wensen. Ontdek ons assortiment direct of lees eerst nog even verder voor meer informatie.

Een natuurlijke linnen lampenkap

Linnen is een natuurlijke textielvezel die afkomstig is van de vlasplant. Deze vezels staan bekend om hun duurzaamheid, ademend vermogen en tijdloze uitstraling. Dit is dan ook precies de reden dat deze lampenkappen niet in ons assortiment mogen ontbreken. Wanneer je dan ook kiest voor een lampenkap van linnen ben je verzekerd van een extra stukje elegantie voor in je woning.

De voordelen van een lampenkap van linnen

Wij vertellen je graag meer over de voordelen die je kunt verwachten wanneer je besluit om een lampenkap van linnen in je woning te integreren. Ten eerste is linnen een duurzaam materiaal dat tevens op een milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd. De lange levensduur in combinatie met het behoudt van kwaliteit zorgt ervoor dat je kunt rekenen op jarenlang plezier van je linnen lampenkap. Hierdoor is het aanschaffen van deze lampenkappen ook op financieel gebied een bijzonder interessante keuze.

Een ander belangrijk voordeel is dat het materiaal linnen de eigenschap heeft om licht diffuus te maken. Met andere woorden zullen deze kappen zorgen voor een zachte gloed binnen de ruimte, waardoor ze perfect zijn voor ontspanning en gezelligheid. Linnen lampenkappen zijn dan ook een uitstekende optie voor woonkamers, slaapkamers en eetkamers.

Tot slot zal je ook nog kunnen rekenen op een ademende eigenschap. Dit betekent dat een lampenkap van linnen warmte en vocht in een kamer zal reguleren, waardoor deze geschikt zijn om het gehele jaar door te gebruiken. In de zomer zullen ze ervoor zorgen dat de desbetreffende ruimte koeler wordt gehouden, terwijl ze in de winter de warmte vast zullen houden.

Geschikt voor iedere interieurstijl

Vaak krijgen we vraag of de deze lampenkappen uit ons interieur geschikt zijn voor een bepaalde interieurstijl. Hier kunnen we heel duidelijk in zijn. De lampenkappen die je terugvindt binnen ons aanbod zijn geschikt voor iedere interieurstijl die je maar kunt bedenken. Of je nu bijvoorbeeld een Scandinavisch, traditioneel, modern, boho of industriële interieurstijl hebt met een linnen lampenkap kan je altijd uit de voeten.

Bovendien kunnen linnen lampenkappen worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren linnen stof, variërend van zachte pasteltinten tot diepere aardetinten, afhankelijk van de gewenste sfeer in je ruimte. De afmetingen van de lampenkap van linnen kan ook worden aangepast aan de grootte van je lamp, waardoor je de perfecte pasvorm krijgt.

Het onderhoud van een lampenkap van linnen

Ook is het natuurlijk belangrijk dat je iets afweet van het onderhoud van deze lampenkappen. Gelukkig is het onderhouden en schoonmaken van een lampenkap van linnen stof eenvoudig. Regelmatig stof afnemen is voldoende om stofophoping te voorkomen. Eventuele vlekken kunnen verwijderd worden met een zachte borstel of een vochtige doek. Ook zal linnen stof na verloop van tijd een mooie patina ontwikkelen, wat bijdraagt aan het karakter en de uitstraling.

Ontdek ook onze andere lampenkappen

Naast een lampenkap van linnen kan je binnen ons assortiment natuurlijk ook terecht voor andere soorten kappen en accessoires. Hierbij kan je denken aan:

Laat ons aanbod dan ook zeker even op je inwerken en kies vervolgens de lampenkappen die het beste bij je passen.

Vragen?

Voor meer informatie over het plaatsen van je bestelling of je linnen lampenkap is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig telefonisch door te bellen naar +31 (0)36 2340050 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen je in ieder graag verder met advies op maat over een lampenkap van linnen uit ons assortiment.