Kantelbare inbouwspots

Artdelight

Inbouwspot Rexi Wit GU10 Rond 2 Lichts

36,95
Artdelight

Inbouwspot Rexi Zwart GU10 Rond 2 Lichts

36,95
Artdelight

Inbouwspot Rond Kantelbaar Mat Goud GU-10

22,95
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Mat Zwart Verdiept GU10

39,95
Highlight

Inbouwspot Joy Mat Zwart Rond GU10

15,00
-19%
Artdelight Inbouwspot  Zwart Trimless GU10  2 Lichts
Artdelight

Inbouwspot Zwart Trimless GU10 2 Lichts

59,50 47,95
-19%
Artdelight Inbouwspot  Wit Trimless GU10  2 Lichts
Artdelight

Inbouwspot Wit Trimless GU10 2 Lichts

59,50 47,95
Berla Lighting

Inbouwspot Rond Wit Verdiept GU10

39,95
Berla Lighting

Inbouwspot Rond Mat Zwart Verdiept GU10

39,95
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Wit Verdiept GU10

39,95
Artdelight

Inbouwspot Rexi Wit GU10 Rond 1 Lichts

19,95
Artdelight

Inbouwspot Rexi Zwart GU10 Rond 1 Lichts

19,95
Artdelight

Inbouwspot Vierkant Zwart Trimless GU10

32,95
Berla Lighting

Inbouwspot LED Rond 6.5Watt IP44 Wit DTW

123,00
Artdelight

Inbouwspot Wit 9Watt IP54 Dim to Warm

67,95
Artdelight

Inbouwspot Vierkant Kantelbaar Zwart GU-10

21,95
Berla Lighting

Inbouwspot Banaan Rond Zwart 6.5Watt Led IP40

99,95
Berla Lighting

Inbouwspot Vierkant Wit 7Watt Led

122,00
Artdelight

Inbouwspot LED Rond Verdiept Staal IP44

58,95
Berla Lighting

Inbouwspot Mat Zwart 7Watt Led 2 Lichts

249,00
Kantelbare inbouwspots

Een inbouwspot die kantelbaar is bestellen zorgt er in principe voor dat je kan rekenen op het beste van twee werelden. In eerste instantie kies je bij een kantelbare inbouwspot voorzien van LED verlichting voor een zeer duurzaam alternatief voor de traditionele gloeilamp. Dat is echter niet alles. Specifiek voor kantelbare verlichting geldt in de praktijk immers dat ze er bekend om staat ontzettend veelzijdig te zijn. In principe geldt voor standaard inbouwspots immers dat ze hun licht altijd recht naar omlaag schijnen. Dat hoeft bij kantelbare exemplaren niet per se het geval te zijn. Ben jij ook van plan om een inbouwspot die kantelbaar is aan te schaffen? Dan kunnen wij jou daar alvast uitstekend bij van dienst zijn!

Wat zijn kantelbare inbouwspots precies?

Voor de realisatie van binnenverlichting geldt dat er uiteraard gebruik kan worden gemaakt van verschillende soorten lampen. Eén van de meest populaire mogelijkheden op de markt waar in de praktijk ontzettend vaak voor wordt gekozen zijn zogenaamde inbouwspots. Zoals de naam aangeeft geldt voor deze verlichting dat ze uitstekend ingebouwd kan worden wat ervoor zorgt dat ze niet zal opvallen in het interieur. Door gebruik te maken van zogenaamde trimless inbouwspots is het zelfs mogelijk om de verlichting volledig in het gekozen oppervlak te verwerken zonder dat er daarbij sprake is van zichtbare randen of van bepaalde verdikkingen rondom de lamp. Voor dit type inbouwspots geldt dat we ze bijzonder vaak toegepast zien worden in zeer strakke, moderne interieurs. Uiteraard kunnen ze ook in andere interieurstijlen uitstekend tot hun recht komen.

Door gebruik te maken van een inbouwspot die kantelbaar is zorg je ervoor dat je kan rekenen op alle voordelen die verbonden zijn aan inbouwspots, maar dan wel met daar bovenop nog een extra bijkomend voordeel. Ondanks het feit dat de armatuur immers vastzit in het plafond (of in een ander oppervlak) is het immers zo dat de lamp die er in terug te vinden is gewoon kantelbaar is. Dit bekent dat het licht dus niet noodzakelijkerwijs recht naar beneden hoeft te schijnen.

Waarom kiezen voor een inbouwspot die kantelbaar is?

Een inbouwspot die kantelbaar is maakt het mogelijk om enigszins zelf de richting te bepalen waarin je het licht wil laten stralen. Voor de armatuur geldt (uiteraard) dat deze vastzit in het plafond, maar de lamp kan in de armatuur bewegen. In principe is het zo dat standaard inbouwspots altijd hun licht recht naar beneden laten schijnen. Voor exemplaren die gekanteld kunnen worden geldt dat dit niet per se het geval hoeft te zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bepaalde donkere hoeken en nissen die lastig te verlichten zijn alsnog van het nodige licht te voorzien. Bovendien geldt voor deze verlichting dat ze ook uitstekend als accentverlichting kan worden gebruikt.

Ben je niet alleen op zoek naar een inbouwspot die kantelbaar is, maar wil je ook graag andere spots bestellen? Ook dat is geen probleem! In ons ruime aanbod kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor inbouwspots GU10, een LED spot dimbaar, een dubbele inbouwspot, wand inbouwspots net zoals dim to warm inbouwspots.

Bestel jouw inbouwspot die kantelbaar is hier bij Lampentoppers.nl!

Heel wat mensen vinden het ontzettend interessant om te kunnen rekenen op de voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van een inbouwspot die kantelbaar is. Wanneer de hierboven aangehaalde voordelen jou ook wel aanspreken is de kans groot dat je tot aankoop over zal willen gaan. In dat geval hoef je niet meer verder te zoeken. Hier bij Lampentoppers.nl bieden wij onze klanten immers de mogelijkheid om deze spots aan te schaffen tegen de meest interessante voorwaarden, namelijk:

  • Je kan een keuze maken uit een ruim en divers aanbod;
  • Het aanschaffen van deze inbouwspots kan altijd gebeuren tegen de beste prijs;
  • Wij bieden onze klanten altijd een garantie aan van 2 jaar;
  • Vanaf een bestelbedrag van minstens 50 euro kan je rekenen op gratis verzending;
  • De meest van onze kantelbare inbouwspots zijn uit voorraad en daardoor snel leverbaar.

Spreken de hierboven aangehaalde voordelen jou ook wel aan? Dan hoef je niet langer meer te twijfelen. Bestel ook jouw inbouwspot die kantelbaar is vandaag nog hier bij Lampentoppers.nl!