Levering 

Lampentoppers probeert zo veel mogelijk alle op de site aangeboden artikelen op voorraad te houden en streeft daarom naar een levertijd van 24 uur tenzij anders wordt aangeven. Producten die niet bij Lampentoppers voorradig zijn proberen wij uiterlijk binnen 15 werkdagen te leveren. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer deze levertijd boven de 15 werkdagen uitkomt, krijg je tijdig bericht. Indien je niet akkoord gaat met de langere levertijd, kan je de overeenkomst binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen je aankoopbedrag terug. 

Let op! 
Vul je adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Lampentoppers niet aansprakelijk. Lampentoppers kan niet op een postbus bezorgen. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant. 

Gratis thuisbezorgd 

Onze artikelen worden GRATIS* thuis bezorgd in Nederland en België. *Bij een bestelling onder de € 50,00 berekenen wij € 5,00 verzendkosten, voor zendingen buiten Nederland en België geleden afwijkende tarieven.

Retour

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd. Je kunt jouw retour aanmelden via je eigen account. Als je nog geen account hebt kan je met jouw opgegeven emailadres een nieuw wachtwoord aanvragen. Bij het retour sturen van uw bestelling zijn de kosten voor eigen rekening. 

De consument dient, indien redelijkerwijs mogelijk, het product in de originele verpakking te retourneren. De verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven.

Uitzonderingen zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt; deze kunnen niet worden geretourneerd.

Klik HIER om een retouraanvraag te doen.

Retourzendingen zonder aanmelding kunnen door ons niet in behandeling worden genomen en dus ook niet gecrediteerd.  

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt alleen plaats wanneer het artikel door Lampentoppers in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door Lampentoppers.

Retouradres:

Lampentoppers
Palmpolstraat 66
1327 CH Almere
Nederland

 

Vergoeding verzendkosten

Binnen de garantietermijn komen de verzendkosten voor rekening van Lampentoppers, indien de klacht ongegrond is, zal Lampentoppers de kosten in rekening brengen bij de koper.

Schade

Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 48 uur en na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt. De kosten voor het retour zenden zullen in dit geval vergoed worden. Mocht u, om welke reden dan ook af willen zien van een nieuw of vervangend product, dan wordt dit gezien als een retourzending. 

Crediteringstermijn

Lampentoppers vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de Lampentoppers in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Lampentoppers aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Lampentoppers gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.