Levering 

Lampentoppers.nl probeert zo veel mogelijk alle op de site aangeboden artikelen op voorraad te houden en streeft daarom naar een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Producten die niet bij Lampentoppers.nl voorradig zijn proberen wij binnen 15 werkdagen te leveren. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer deze levertijd boven de 15 werkdagen uitkomt, krijgt u tijdig bericht. Indien u niet akkoord gaat met de langere levertijd, kunt u de overeenkomst binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen uw geld retour. 

Let op! 
Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Lampentoppers.nl niet aansprakelijk. Lampentoppers.nl kan niet op een postbus bezorgen. Wanneer u de bestelling niet meer wilt ontvangen wordt uw bestelling gecrediteerd met inhouding van de verzendkosten heen en terug! Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt deze na betaling van de gemaakte verzendkosten opnieuw aan een door u opgegeven adres in NL of BE toegezonden. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant. 

Gratis thuisbezorgd 

Bij vooruitbetaling worden onze artikelen GRATIS* thuis bezorgd in Nederland en België. *Bij een bestelling onder de € 50,00 berekenen wij € 5,00 verzendkosten, voor zendingen buiten Nederland en België geleden afwijkende tarieven.

Retourneren 

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd. U kunt uw retour aanmelden via ons digitale RETOURFORMULIERDe consument dient de retourzending zelf betalen. Uitzonderingen zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt; deze kunnen niet worden geretourneerd.

De consument dient, indien redelijkerwijs mogelijk, het product in de originele verpakking te retourneren. De verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven.  

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt alleen plaats wanneer het artikel door Lampentoppers.nl in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door Lampentoppers.nl.

Garantietermijn

U heeft standaard 2 jaar garantie op uw aankoop, met uitzondering van losse lichtbronnen, meegeleverde batterijen en glas.  U kunt uw garantie aanvraag aanmelden via ons digitale GARANTIEFORMULIER. Bij Lampentoppers.nl is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bij vervangingen onder de garantie blijft de oorspronkelijke aankoopdatum bepalend voor de garantietermijn. Vanaf de dag dat uw bestelling is geleverd heeft u 2 jaar garantie op uw aankoop.

Garantie uitzonderingen

Glaswerk, losse lichtbronnen en batterijen vallen niet onder de garantie. Op de garantie kan geen wettelijke aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door de volgende zaken:

  • veranderingen in of aan het artikel die door u of derden zijn aangebracht
  • beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid
  • van buiten komend onheil zoals blikseminslag, blikseminductie etc
  • oververhitting door gebruik van een te hoog wattage lichtbron
  • blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte of zonlicht.
  • gebreken die zijn ontstaan door onoordeelkundig gebruik of enig ander gebruik dan waarvoor het artikel is bedoeld

Indirecte kosten, veroorzaakt door het buiten bedrijf zijn van het defecte artikel of het moeten verwijderen en weer moeten aanbrengen door uzelf of door derden, kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen.

Vergoeding verzendkosten 

Binnen de garantietermijn komen de verzendkosten voor rekening van Lampentoppers, indien de klacht ongegrond is, zal Lampentoppers de kosten in rekening brengen bij de koper.

Retouradres

Lampentoppers.nl
t.a.v. Afdeling retouren
Sniep 24 Diemen
Nederland

Retourzendingen zonder ingevuld garantieformulier kunnen door ons niet in behandeling worden genomen en dus ook niet gecrediteerd.
 

Schade

Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 48 uur en na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt. De kosten voor het retour zenden zullen in dit geval vergoed worden. Mocht u, om welke reden dan ook af willen zien van een nieuw of vervangend product, dan wordt dit gezien als een retourzending. 

Crediteringstermijn

Lampentoppers vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Lampentoppers.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.