Levering 

Lampentoppers probeert zo veel mogelijk alle op de site aangeboden artikelen op voorraad te houden en streeft daarom naar een levertijd van 24 uur tenzij anders wordt aangeven. Producten die niet bij Lampentoppers voorradig zijn proberen wij uiterlijk binnen 15 werkdagen te leveren. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer deze levertijd boven de 15 werkdagen uitkomt, krijg je tijdig bericht. Indien je niet akkoord gaat met de langere levertijd, kan je de overeenkomst binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen je aankoopbedrag terug. 

Let op! 
Vul je adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Lampentoppers niet aansprakelijk. Lampentoppers kan niet op een postbus bezorgen. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant. 

Gratis thuisbezorgd 

Onze artikelen worden GRATIS* thuis bezorgd in Nederland en België. *Bij een bestelling onder de € 50,00 berekenen wij € 5,00 verzendkosten, voor zendingen buiten Nederland en België geleden afwijkende tarieven.

Retour

Artikelen kunnen binnen 30 dagen na aflevering worden geretourneerd. Je kunt jouw retour aanmelden via ons retourportaalIn de meeste gevallen is het retour sturen van je bestelling kosteloos! 

In 4 simpele stappen kan je zelf je retourlabel genereren.

  1. Klik hieronder om de retour aanvraag te starten. Vul vervolgens je postcode in en het ordernummer, deze staat rechtsboven op de pakbon van Lampentoppers.
  2.  In het volgende scherm zie je jouw gegevens staan en geef je aan welke artikelen retour moeten en wat de reden is van de retour. Je kan, indien gewenst, een notitie toevoegen als extra opmerking.
  3. Vervolgens kies je het afleverpunt waar je het pakket wilt afgeven. Aan de hand van de ingevulde postcode komen de dichtstbijzijnde inleverlocaties tevoorschijn en selecteer je het afleverpunt.
  4. Je bent nu bijna klaar met het indienen van de retour. Er wordt nog een overzicht weergegeven van de retourzending, wanneer er producten geselecteerd zijn worden deze hier ook nogmaals weergegeven. Als alles akkoord is vink je de checkbox aan en kies voor 'Print retourlabel'.

Klik HIER om een retour aanvraag te doen.

Retourzendingen zonder aanmelding kunnen door ons niet in behandeling worden genomen en dus ook niet gecrediteerd.  

De consument dient, indien redelijkerwijs mogelijk, het product in de originele verpakking te retourneren. De originele dozen mogen niet zijn beschreven.

Uitzonderingen zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt; deze kunnen niet worden geretourneerd.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt alleen plaats wanneer het artikel door Lampentoppers in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt binnen 30 dagen na ontvangst van de zending door Lampentoppers.

Zakelijke aankoop

Als u uit naam van uw bedrijf een aankoop doet dan heeft dit tot gevolg dat de wet u niet als consument aanmerkt en u dus niet geniet van de beschermende consumentenregels. Deze beschermende regels gelden dus alleen als een consument een aankoop doet bij Lampentoppers.nl. Als u als ondernemer een aankoop doet dan bent u geen consument in de zin van de wet.

De consument geniet van de volgende beschermende regels die niet gelden voor een zakelijke aankoop.

Abonnementen: op een abonnement met een consument is de zogenoemde ‘Wet van Dam’ van toepassing. Deze wet geldt niet op abonnementen gesloten door een ondernemer. Veel abonnementen en andere contracten worden stilzwijgend verlengd. Door de komst van de Wet van Dam is dit niet meer mogelijk, want na een stilzwijgende verlenging is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Garantie: aan de Nederlandse wettelijke garantie is niet –zoals vele denken – een termijn verbonden. De wettelijke regeling houdt namelijk in dat het aangekochte product ‘deugdelijk moet zijn’. Van een laptop wordt verwacht dat hij ongeveer 4 jaar meegaat en een koelkast 10 jaar. Gaat de laptop van een consument na 3 jaar kapot dan heeft hij recht op kosteloze reparatie of vervanging.

Incassokosten: als een consument een factuur niet betaald dan zijn de incassokosten die over deze factuur berekend mogen worden in de wet vastgelegd. Voor verkopen aan ondernemers kan van deze wettelijke incassokosten afgeweken worden in de Algemene Voorwaarden. Als een ondernemer een factuur niet (op tijd) betaald dan kan hij te maken krijgen met vele hogere incassokosten.

Bedenktijd bij koop op afstand: koopt een ondernemer iets via internet dan heeft hij formeel gezien geen wettelijke bedenktijd van minimaal 14 dagen, want ook deze bedenktijd geldt alleen voor consumenten en niet voor zakelijke aankopen.

Vergoeding verzendkosten binnen de garantietermijn

Binnen de garantietermijn komen de verzendkosten voor rekening van Lampentoppers, indien de klacht ongegrond is, zal Lampentoppers de kosten in rekening brengen bij de koper.

Schade

Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 48 uur en na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt. De kosten voor het retour zenden zullen in dit geval vergoed worden. 

Crediteringstermijn

Lampentoppers vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de Lampentoppers in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij Lampentoppers aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Lampentoppers gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.