Plaffonière

Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 36cm Zwart

130,00
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 48cm Naturel

185,00
Anne Light & Home

Plafondlamp Maze Zwart-Bruin Ø 40cm

80,46
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 48cm Zwart

185,00
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 36cm Naturel

130,00
Blij Design

Blij Design Orb Plafondlamp Ø 36cm Naturel

130,00
Artdelight

Plafondlamp Paradise Zwart & Smoke Glas 28cm

82,95
Artdelight

Plafondlamp Orlando Brons Koper Ø 14cm

132,95
-12%
Freelight Vario Plafondlamp Zwart Goud Ø 45cm 3 Lichts
Freelight

Vario Plafondlamp Zwart Goud Ø 45cm 3 Lichts

259,00 229,00
JUST LIGHT

Plafondlamp LUISA RGB-W 60cm

124,90
Highlight

Plafondlamp Art-Deco Cambridge 25cm

93,50
-23%
Anne Light & Home Plafondlamp Maze Bruin Ø 40cm
Anne Light & Home

Plafondlamp Maze Bruin Ø 40cm

99,95 77,14
Artdelight

Plafondlamp Costa Ø 10.5cm GU10

54,95
villaflor

Plafondlamp Wangi White Moon 40cm

159,95
Paul Neuhaus

Plafondlamp Iven Zwart Led 60cm

119,95
Artdelight

Plafondlamp Orlando Aluminium Ø 14cm

109,95
-12%
Freelight Vario Plafondlamp Zwart Smoke Ø 45cm 3 Lichts
Freelight

Vario Plafondlamp Zwart Smoke Ø 45cm 3 Lichts

226,00 199,00
JUST LIGHT

Plafondlamp Valerie Staal Led 45cm 3Lichts

51,95
Plaffonière

In het verleden was het zo dat de plafonnière voornamelijk was terug te vinden in de badkamer. Vandaag de dag is het echter zo dat ze steeds vaker opduikt in andere ruimtes zoals de slaapkamer en de woonkamer. Voor deze lampen geldt uiteraard dat ze bekend staan als een mooie, indirecte lichtbron. Bovendien is het zo dat er vandaag de dag uiteraard vaak gebruik in wordt gemaakt van LED lampen. Dit maakt ze ook nog eens ontzettend energiezuinig. In ieder geval, zou jij ook graag willen overgaan tot het bestellen van een plafonnière? Dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met het omvangrijke aanbod dat wij hier bij Lampentoppers.nl voor jou in petto hebben.

Wat is een plafonnière eigenlijk precies?

Wanneer je op het punt staat om verlichting voor binnen aan te schaffen zal je kunnen concluderen dat je daarvoor een keuze kan maken tussen een aanzienlijk aantal verschillende mogelijkheden. Eén van de mogelijkheden waar je voor kan kiezen is de zogenaamde plafonnière. Het betreft hier een platte lamp welke door middel van een korte voet aan het plafond is bevestigd. De stijl waar deze lamp over kan beschikken is vandaag de dag zeer sterk uiteenlopend. Zo bestaan er bijvoorbeeld zeer eenvoudige exemplaren, maar kan je ook kiezen voor het aanschaffen van één van de verschillende design exemplaren die op de markt zijn terug te vinden. Ongeacht het type interieur waarover je beschikt, het is in ieder geval altijd zonder probleem mogelijk om gebruik te maken van deze verlichting. Dit bovendien ook nog eens in meer ruimtes dan je wellicht eerst zou vermoeden.

Ontzettend veelzijdige verlichting

Door de jaren heen is er best wel wat veranderd voor de plafonnière. In het verleden werd deze verlichting zoals hierboven aangehaald doorgaans alleen in de badkamer geplaatst. Daar is ondertussen verandering in gekomen. Vandaag de dag is het dan ook zo dat er ook gebruik wordt gemaakt van deze verlichting in tal van andere ruimtes zoals bijvoorbeeld in de slaapkamer en woonkamer. Dat is het gevolg van het feit dat deze verlichting er bekend om staat geweldig veelzijdig te zijn. Ongeacht in welke ruimte je ze ook mag plaatsen, ze doet altijd wat je ervan verlangt.

Naast bovenstaande geldt voor dit type verlichting ook dat ze er bekend om staat op verschillende manieren uitgevoerd te kunnen worden. Zo kan je kiezen voor een standaard lamp, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een exemplaar welke is voorzien van een bewegingssensor. Voor deze laatste geldt dat ze uiteraard automatisch aan kan schieten op het ogenblik dat er beweging wordt gedetecteerd. Voordat je over gaat tot het aanschaffen van een bepaalde plafonnière is het in ieder geval de moeite waard om even ons volledige aanbod door te nemen. Alleen op die manier ben je immers altijd verzekerd van het best mogelijke exemplaar.

Extra energiezuinig door de aanwezigheid van LED technologie

We kunnen met absolute zekerheid stellen dat het gebruik van een plafonnière tegenwoordig nog heel wat interessanter is dan dit in het verleden was. Dat is het gevolg van het feit dat deze verlichting vandaag de dag gebruik maakt van LED technologie. Voor deze technologie geldt dat ze er bekend om staat natuurlijk een flink stuk energiezuiniger te zijn ten opzichte van de traditionele lampen. In de praktijk kan je het energieverbruik van je verlichting op deze manier dan ook met niet minder dan zomaar even 80 procent verlagen. Dat is natuurlijk behoorlijk wat.

Naast bovenstaande zorgt de aanwezigheid van LED technologie er in een plafonnière ook voor dat je bent verzekerd van een zeer lange levensduur. Daar waar je vroeger misschien om de haverklap nieuwe lampen diende aan te schaffen is dat door de aanwezigheid van LED lampen tegenwoordig niet langer het geval. Het spreekt voor zich dat ook dit een belangrijk voordeel is.

Waar rekening mee houden bij de montage?

Heb je de gewenste plafonnière gevonden? Dan spreekt het voor zich dat je op vlak van montage nog met een aantal factoren rekening zal willen houden. In eerste instantie is het bijvoorbeeld belangrijk om op voorhand goed te bepalen waar je de lamp precies wenst te hangen. Het verplaatsen van een staande lamp of een vloerlamp mag dan niet veel voeten in de aarde hebben, bij een plafonnière is dat uiteraard wel een ander verhaal. Voordat je aan de slag gaat met de montage is het sowieso van belang om de elektriciteit uit te schakelen. Maak voor de montage gebruik van een goede boormachine en zorg er verder voor dat je pluggen, kroonsteentjes en een striptang bij de hand hebt. Enkel en alleen op die manier verzeker je jezelf van de meest optimale montage.

Waarom jouw plafonnière bestellen hier bij Lampentoppers.nl?

De populariteit van de plafonnière heeft ervoor gezorgd dat ze vandaag de dag in heel wat verschillende webwinkels is terug te vinden. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat je lang niet bij elke webwinkel kan rekenen op de meest interessante voorwaarden, in tegendeel. Indien je ervoor kiest om deze verlichting hier bij ons aan te schaffen is dat wel degelijk het geval. Benieuwd welke interessante voordelen wij allemaal voor onze klanten in petto hebben? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om de voordelen zoals hieronder op een rijtje gezet grondig door te nemen.

Je maakt een keuze uit een groot aanbod met plafonnières

De plafondlamp is uiteraard sinds jaar en dag zowat de populairste lamp die op de markt is terug te vinden. Dit geldt misschien nog wel in het bijzonder voor plafonnières. Dit heeft er hier bij Lampentoppers.nl voor gezorgd dat er een geweldig ruim en divers assortiment is ontstaan. Indien jij ook van plan bent om een lamp voor aan het plafond aan te schaffen is het hier bij Lampentoppers.nl dan ook mogelijk om een keuze te maken tussen de onderstaande mogelijkheden:

Ongeacht de stijl waarvoor je hebt gekozen voor jouw interieur, je zal in de praktijk dus altijd tot de conclusie komen dat er een perfect daarbij passende plafondlamp kan worden aangeschaft.

Een optimale klanttevredenheid is ons doel

Wanneer je ervoor kiest om je plafonnière te bestellen hier bij Lampentoppers.nl zal je in de praktijk altijd kunnen rekenen op een echt optimale klanttevredenheid. Deze klanttevredenheid wordt op verschillende manieren gerealiseerd. Op dit vlak kan je rekenen op de volgende zaken:

  1. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een garantie van 2 jaar op hun aanschaffen;
  2. Je beschikt bij het bestellen altijd over een recht op retour van 30 dagen;
  3. Je kan je plafonnière bij ons aanschaffen tegen een zeer scherpe prijs;
  4. Bij vragen kan je altijd terecht bij onze deskundige klantenservice.

Naast bovenstaande voordelen is het ook goed om te weten dat het merendeel van onze lampen uit voorraad leverbaar zijn. Dit betekent dat je in tegenstelling tot bij menig aantal andere webwinkels bij ons niet hoeft te vrezen voor zeer lange leveringstijden, in tegendeel. Jouw plafonnière heb je in het merendeel van de gevallen binnen één of maximaal enkele werkdagen in huis!

Gratis verzending voor bestellingen van meer dan 50 euro

De hierboven terug te vinden informatie heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat het meer dan de moeite waard kan zijn om je nieuwe plafonnière aan te schaffen hier bij Lampentoppers.nl. Dit gezegd hebbende is het zo dat we nog een extra interessant voordeel voor jou in petto hebben. Plaats je bij ons een bestelling met bijvoorbeeld een plafonnière voor een bestelbedrag van meer dan 50 euro? Dan hoef je immers ook geen verzendkosten te betalen! Het spreekt voor zich dat het totale kostenplaatje voor jouw gloednieuwe plafonnière alleen maar nog interessanter zal maken!