Garantietermijn

Je hebt standaard 2 jaar garantie op je aankoop, met uitzondering van losse lichtbronnen, meegeleverde batterijen en glas. Bij Lampentoppers is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Bij vervangingen onder de garantie blijft de oorspronkelijke aankoopdatum bepalend voor de garantietermijn. Vanaf de dag dat uw bestelling is geleverd heb je 2 jaar garantie op je aankoop.

Je kan je garantieaanvraag regelen via je eigen account. Als je nog geen account hebt kun  je met je opgegeven email adres een nieuw wachtwoord aanvragen.

Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen zullen wij je een verzendzegel toesturen. Met deze zegel kan je het artikel gratis via een parcelshop naar ons versturen.

Klik HIER om een garantieaanvraag te doen. 

Garantie uitzonderingen

Glaswerk, losse lichtbronnen en batterijen vallen niet onder de garantie. Op de garantie kan geen wettelijke aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door de volgende zaken:

  • veranderingen in of aan het artikel die door u of derden zijn aangebracht
  • beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid
  • van buiten komend onheil zoals blikseminslag, blikseminductie etc
  • oververhitting door gebruik van een te hoog wattage lichtbron
  • blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte of zonlicht.
  • gebreken die zijn ontstaan door onoordeelkundig gebruik of enig ander gebruik dan waarvoor het artikel is bedoeld

Indirecte kosten, veroorzaakt door het buiten bedrijf zijn van het defecte artikel of het moeten verwijderen en weer moeten aanbrengen door uzelf of door derden, kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen.

Vergoeding verzendkosten 

Binnen de garantietermijn komen de verzendkosten voor rekening van Lampentoppers, indien de klacht ongegrond is, zal Lampentoppers de kosten in rekening brengen bij de koper.

Retouradres

Lampentoppers.nl
t.a.v. Afdeling retouren
Palmpolstraat 66
1327 CH Almere
Nederland

Niet aangemelde retourzendingen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.