Wandlamp binnen

-11%
Freelight Freelight Matisse Wandlamp Brons 45cm
Freelight

Freelight Matisse Wandlamp Brons 45cm

149,00 131,95
Highlight

Wandlamp Blitz Brons Flex Led

99,00
Freelight

Wandlamp Sovrano Zwart 1 Lichts

149,00
Freelight

Wandlamp Sovrano Crème 1 Lichts

149,00
Artdelight

Wandlamp Diaz Brons Koper Led 2 x 6Watt

179,95
-12%
Freelight Freelight Matisse Wandlamp Brons 34cm
Freelight

Freelight Matisse Wandlamp Brons 34cm

136,00 119,95
Artdelight

Wandlamp Dante Aluminium GU10

39,95
Artdelight

Wandlamp Brody 2 Brons Koper Led 2 x 4Watt

144,95
Artdelight

Wandlamp LED Cube Zwart IP54

154,95
Artdelight

Wandlamp Dante 2 XL Zwart GU10

57,95
Freelight

Wandlamp Sovrano Rood 1 Lichts

149,00
Artdelight

Wandlamp Megano Goud GU10 incl. Schakelaar

69,95
Artdelight

Wandlamp Roulo 2 Koper GU10

44,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Zwart Led 2 x 3Watt IP65

129,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Champagne Led 2 x 6Watt

179,95
Artdelight

Wandlamp Dante Koper GU10

44,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Gun Metal Led 2 x 6Watt

179,95
Highlight

Wandlamp Blitz RVS Flex Led

99,00
Artdelight

Wandlamp Dante 2 XL Zwart - Goud GU10

69,95
Artdelight

Wandlamp Plaster Vierkant Wit incl. Led

49,95
-26%
JUST LIGHT Wandlamp Board Zwart incl. USB & Schakelaar
JUST LIGHT

Wandlamp Board Zwart incl. USB & Schakelaar

93,95 69,95
Wandlamp binnen

Ondanks het feit dat plafondverlichting uiteraard ontzettend populair blijft moet het gezegd dat heel wat mensen in hun interieur ook graag gebruik willen maken van een wandlamp. Voor een dergelijke lamp geldt dat ze over een zeer veelzijdige werking beschikt. In eerste instantie heeft ze immers de mogelijkheid om bepaalde onderdelen van je interieur te accentueren, maar daarnaast kan ze ook zorgen voor een extra sfeervolle touch. Bij het aanschaffen van een wandlamp voor binnen is het bovendien ook zo dat je de optie hebt om een keuze te maken tussen tal van verschillende stijlen. In ieder geval, sta jij ook op het punt om leuke verlichting aan te schaffen voor aan de wanden of muren in je woning? Dan is verder blijven lezen absoluut de boodschap!

Waarom kiezen voor een wandlamp?

Zoals de naam aangeeft geldt voor een wandlamp dat ze kan worden bevestigd aan de wanden of muren in je woning. Bij binnenlampen kopen spreekt het voor zich dat je jezelf altijd eerst zal willen afvragen waar de lamp van je keuze nu precies dient te worden geplaatst. Het plafond lijkt vaak de meest voor de hand liggende optie, maar toch wordt er ook zeer vaak gekozen voor het aanschaffen van wandlampen. Voor deze laatste geldt dan ook dat je kan rekenen op allerhande uiteenlopende voordelen. De belangrijkste voordelen waarvan sprake is zijn de volgende:

 • Wandlampen zijn verkrijgbaar in zeer veel uiteenlopende stijlen;
 • Door het gebruik van LED technologie zijn ze zeer energiezuinig geworden;
 • Je creëert accentverlichting, maar je kan ook zorgen voor extra sfeer;
 • Een wandlamp helpt om een ruimtelijk effect te creëren;
 • Je kan ze in principe overal in je woning plaatsen.

Een wandlamp voor binnen kan in de meest uiteenlopende kamers van de woning worden geplaatst. Dit gezegd hebbende kan er zeer vaak vastgesteld worden dat ze worden voorzien in bijvoorbeeld de hal van een woning, maar wat daarnaast ook te denken van langs de trap? In het bijzonder wanneer je in jouw woning beschikt over een open trap zou dit zomaar een flinke aanrader kunnen zijn.

Waar rekening mee houden bij een wandlamp voor binnen kopen?

Ben je van plan om een nieuwe wandlamp aan te schaffen? Dan zal je wat dat betreft best met een aantal verschillende zaken rekening willen houden. Denk hierbij meer concreet aan deze zaken:

 1. De kleur waar de wandlamp over dient te beschikken;
 2. Van welke vorm er sprake moet zijn (passend bij je interieur uiteraard);
 3. Over welke fitting ze precies dient te beschikken;
 4. Van hoeveel lichtbronnen er sprake dient te zijn;
 5. Wat de IP waarde moet zijn van de lamp;
 6. Over welke specifieke stijl ze dient te beschikken.

Verder is het ook goed om even op voorhand na te denken over de manier waarop je de wandlampen die je wenst aan te schaffen gaat gebruiken. Wat dit betreft kan je er immers bijvoorbeeld voor kiezen om ze te gaan gebruiken als sfeerverlichting, maar daarnaast is het zo dat ze in de praktijk ook vaak worden gebruikt om bepaalde zaken mee te accentueren. Zo geldt voor een dergelijke lamp dat ze bijvoorbeeld ontzettend vaak wordt gebruikt als schilderij verlichting. Ben jij dus met andere woorden iemand die houdt van kunst en heb je in je interieur één of meerdere schilderijen hangen? Dan kan het gebruik van wandverlichting voor jou zomaar even nog interessanter zijn!

Wat zijn up-down lampen?

Bij het aanschaffen van een wandlamp zal je kunnen concluderen dat er op de markt (net zoals in het aanbod hier bij Lampentoppers.nl) heel wat verschillende exemplaren zijn terug te vinden. Eén van de opties waarover je beschikt is het aanschaffen van een zogenaamde wandlamp up down. Zoals de naam van dit type lamp aangeeft is het zo dat deze lamp zorgt voor verlichting die zowel naar boven als naar onder schijnt. Op deze manier wordt er een zogenaamd strijklicht aan de wand gerealiseerd welke er bekend om staat te zorgen voor een bijzonder sfeervolle en luxueus ogende extra touch. Ook indien je kiest voor het aanschaffen van een dergelijke wandlamp voor binnen spreekt het voor zich dat je daarbij een keuze kan maken tussen heel wat uiteenlopende stijlen en mogelijkheden.

Verzeker jezelf van energiezuinige eigenschappen

Indien je vandaag de dag een nieuwe wandlamp voor binnen aankoopt spreekt het voor zich dat je ook stil zal willen blijven staan bij het type lamp die erin terug te vinden is. In vergelijking met vroeger is het vandaag de dag uiteraard zo dat er veelvuldig gebruik in wordt gemaakt van LED technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in één klap kan rekenen op verschillende, interessante voordelen:

 1. Je kan ontzettend lang genieten van de verlichting zonder de lamp te moeten vervangen;
 2. Je kan een aanzienlijke besparing realiseren op het energieverbruik waarvan sprake is.

In het bijzonder voor een wandlamp geldt dat ze veel vaker aan wordt gezet dan je in eerste instantie mogelijk zou vermoeden. Dit kan er in de praktijk dan ook zomaar voor zorgen dat je op jaarbasis rekening moet houden met een stevig prijskaartje. Dat kan gelukkig anders. Door te kiezen voor wandlampen die gebruikmaken van LED technologie kan je energieverbruik perfect gereduceerd worden. Ook dit is in ieder geval een belangrijk voordeel waar je op kan rekenen.

Ook nog op zoek naar andere lampen? Ook dat is geen probleem!

Hoe interessant de keuze voor een wandlamp voor binnen in je woning integreren ook mag zijn, het is uiteraard best mogelijk dat je (ook) op zoek bent naar andere soorten lampen. Dat is zeker geen probleem, in tegendeel. Het omvangrijke aanbod hier bij Lamentoppers.nl zorgt er namelijk voor dat je altijd de gewenste lamp bij ons aan kan schaffen. Denk hierbij meer concreet aan bijvoorbeeld:

Voor al deze verschillende en nog heel wat andere soorten lampen geldt dat ze vergelijkbaar met onze wandlampen aangeschaft kunnen worden in de meest uiteenlopende stijlen. Of je nu dus met andere woorden beschikt over een modern, een klassiek, een landelijk of een industrieel interieur, in al deze verschillende gevallen kan je altijd een prachtige lamp naar wens in huis halen.

Bestel ook jouw wandlamp tegen de interessantste voorwaarden!

Ben jij ook van plan om een wandlamp voor binnen aan te schaffen? Dan zal de informatie op deze pagina je duidelijk hebben gemaakt dat je deze altijd kan bestellen tegen de interessantste voorwaarden hier bij Lampentoppers.nl. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit de meest uiteenlopende verlichting voor aan de wanden en muren in hun woning. Bovendien garanderen wij onze klanten ook altijd de scherpst mogelijke aankoopprijs. Dit is echter nog zeker niet alles. Andere voordelen waar je in de praktijk bij ons op kan rekenen zijn immers de volgende:

 • Je geniet altijd van een garantie van 2 jaar op je aanschaffen;
 • We bieden onze klanten altijd een 30 dagen recht op retour aan;
 • Je kan altijd rekenen op een snelle levering van de bestelde wandlampen.

Spreken de hierboven aangehaalde voordelen jou ook wel aan? Dan heb je meteen een aantal goede redenen om ervoor te kiezen om ook jouw wandlampen bij ons te bestellen. Plaats je uiteindelijk een bestelling voor een bedrag van meer dan 50 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat er door ons geen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht. Op deze manier wordt bij ons jouw nieuwe wandlamp aanschaffen uiteraard alleen maar nog interessanter gemaakt!