E14 Fitting | E14 Lamp

Highlight

E14 4Watt Led Smoke Dimbaar Kaars

6,95
Highlight

E14 4Watt Led Smoke Dimbaar Kogel

8,95
Highlight

E14 4Watt Led Smoke Dimbaar Edison

8,50
Highlight

E14 4Watt Led Gold Dimbaar Kaars

6,95
Freelight

E14 2Watt Led Smoke 35mm incl. Stappen Dimmer

15,95
Highlight

E14 4Watt Led Gold Dimbaar Kogel

8,95
Freelight

E14 2Watt Led Helder 35mm incl. Stappen Dimmer

15,95
Highlight

E14 4Watt Led Gold Dimbaar Edison

8,50
E14 Fitting | E14 Lamp

De kans is zeer groot dat je ooit al eens hebt gehoord over een zogenaamde E14 fitting. Voor een E14 lamp geldt dan ook dat ze één van de vaakst gebruikte lampen is in onze woning. Er wordt in de praktijk vaak naar verwezen als zijnde de lamp met de kleine fitting. Eigenlijk kan ze bestempeld worden als het kleine broertje van de E27 lamp. Voor dit exemplaar geldt uiteraard dat we ze het best kennen als de ouderwetse gloeilamp. De benaming van E14 lampen verwijst naar de doorsnee van de fitting. Deze bedraagt namelijk 14 millimeter. Ondanks het feit dat de basis bij deze lampen altijd dezelfde is, is het wel zo dat de vorm kan verschillen. In ieder geval, ben jij ook van plan om een lamp met E14 fitting te kopen? Ontdek dan snel de mogelijkheden in ons assortiment!

Hoe ziet een lamp met E14 fitting eruit?

Bij binnenverlichting kopen is het altijd van belang om er rekening mee te houden dat er sprake is van verschillende soorten lampen. De E14 lamp is dan ook slechts één enkele lichtbron waar je voor kan kiezen. Indien je kiest voor het kopen van een dergelijke lamp zal je kunnen concluderen dat deze aangeschaft kan worden in verschillende soorten en maten. De bekendste van alle exemplaren die op de markt zijn terug te vinden is ongetwijfeld de zogenaamde kaarslamp.

Voor dit exemplaar geldt dat ze zowel met een krulvorm kan worden aangeschaft als met een standaard kaarsvorm. Voor deze lampen geldt dat ze erg vaak terugkomen in bijvoorbeeld kroonluchters. Dit gezegd hebbende duikt dit type lamp ook op in heel wat andere lampen. Denk hierbij dan onder meer aan:

  • Leeslampen;
  • Bureaulampen;
  • Tafellampen

Wist je echter dat ook lampen die in een oven zijn terug te vinden vaak beschikken over een E14 fitting? Doordat deze lamp in tal van verschillende vormen op de markt is terug te vinden is er voor ieder een exemplaar naar wens aan te schaffen.

Wil je graag overstappen op het gebruik van een E14 lamp?

Ben je van plan om je huidige verlichting te vervangen en wil je daardoor graag gebruik gaan maken van een lamp met een E14 fitting? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan een aantal belangrijke punten. Zo dien je bijvoorbeeld aandacht te besteden aan welk wattage de huidige lamp gebruikt. In het verleden was het zo dat de hoeveelheid wattage gelijk stond aan de hoeveelheid zichtbaar licht. Indien je wenst over te stappen op LED lampen is dat echter enigszins anders. Bij het uitkiezen van de juiste LED lamp is het altijd een goed idee om een keuze te maken voor de lichtopbrengst die de lamp uitstraalt. Hier wordt in de praktijk naar verwezen als zijnde de hoeveelheid lumen. Dit is zeker een belangrijk punt om aandacht aan te besteden wanneer je graag over zou willen stappen op het gebruik van een LED lamp voorzien van een E14 fitting.

Toch eerder op zoek naar andere lampen?

Wanneer je een lamp met E14 fitting wenst te kopen ben je daarvoor dus hier bij Lampentoppers.nl aan het juiste adres. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk ook altijd mogelijk dat je (ook) op zoek bent naar lampen die over een andere fitting beschikken. Ook in dat geval zal je kunnen concluderen dat wij je hier bij Lampentoppers.nl van dienst kunnen zijn. Buiten de E14 lamp tref je in ons assortiment bijvoorbeeld ook de volgende exemplaren aan:

Wil je graag gebruik maken van een smart wandlamp voor binnen in je huis? Dan zal je meteen vast kunnen stellen dat ook dit type lamp hier in ons assortiment is terug te vinden. Ongeacht de verlichting die je wenst te kopen, wij bieden het onze klanten allemaal aan. Dit bovendien ook nog eens altijd gegarandeerd tegen de meest interessante voorwaarden.

Waarom je lamp met E14 fitting bij ons bestellen?

Voor heel wat mensen geldt dat ze graag over willen stappen op het gebruik van een lamp met E14 fitting. Wanneer dat ook geldt voor jou zal je er graag zeker van willen zijn dat je kiest voor de juiste exemplaren en dat bovendien ook nog eens tegen de interessantste prijs. Wat dit betreft zal je kunnen concluderen dat wij onze klanten kunnen voorzien van heel wat interessante voordelen. Het bij ons bestellen van je lamp met E14 fitting zorgt er immers voor dat je:

  • Kan rekenen op een zeer snelle levering van de lamp die je wenst te kopen;
  • Je altijd bent verzekerd van een zeer interessante prijs;
  • Je steeds kan rekenen op een 30 dagen recht op retour;
  • Je altijd bent verzekerd van lage verzendkosten of soms zelfs van gratis verzending.

Koop je bij ons jouw lamp met E14 fitting aan, mogelijk samen met nog enkele andere artikelen waardoor je bestelbedrag boven de 50 euro uitkomt? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Het is onnodig om te zeggen dat je op deze manier jouw lamp met E14 fitting alleen maar tegen nog interessantere voorwaarden in huis kan halen.