Ventilator kopen

-3%
Freelight Plafondventilator Brezza Wit 132cm
Freelight

Plafondventilator Brezza Wit 132cm

299,00 289,00
Freelight

Plafondventilator Aeolus Cetus Eco Antraciet

398,00
-3%
Freelight Plafondventilator Brezza Zwart 132cm
Freelight

Plafondventilator Brezza Zwart 132cm

299,00 289,00
-11%
Lucci Air Wandventilator Breeze Zwart Ø 46cm
Lucci Air

Wandventilator Breeze Zwart Ø 46cm

139,95 124,46
-22%
Lucci Air Wandventilator Breeze Wit Ø 46cm
Lucci Air

Wandventilator Breeze Wit Ø 46cm

159,95 124,46
-15%
ETH Plafondventilator The Fan no.4 Ø 132cm Wit 18Watt
Freelight

Plafondventilator Brezza Wit incl. Led 132cm

345,00
-10%
Lucci Air Plafondventilator Airfusion Aria Zwart LED Coastal
Lucci Air

Plafondventilator Airfusion Aria Zwart LED Coastal

299,00 269,10
-13%
Lucci Air Plafondventilator Airfusion Bali Bruin Ø 132cm
Lucci Air

Plafondventilator Airfusion Bali Bruin Ø 132cm

469,00 406,56
-18%
Lucci Air Plafondventilator Airfusion Aria Wit Coastal
Lucci Air

Plafondventilator Airfusion Aria Wit Coastal

249,00 205,22
-16%
Lucci Air Wandventilator Breeze Brons Ø 46cm
Lucci Air

Wandventilator Breeze Brons Ø 46cm

152,95 128,94
-27%
ETH Plafondventilator The Fan no.6 Ø 137cm RVS
ETH

Plafondventilator The Fan no.6 Ø 137cm RVS

299,00 219,00
-30%
ETH Plafondventilator The Fan no.6 Ø 137cm Wit
ETH

Plafondventilator The Fan no.6 Ø 137cm Wit

299,00 209,00
Freelight

Plafondventilator Aeolus Cetus Eco Wit

398,00
-12%
Lucci Air Plafondventilator Aria Zwart Coastal Ø 122cm
Lucci Air

Plafondventilator Aria Zwart Coastal Ø 122cm

269,00 236,19
-28%
ETH Plafondventilator The Fan no.4 Ø 132cm RVS
ETH

Plafondventilator The Fan no.4 Ø 132cm RVS

249,00 179,00
-23%
Lucci Air Plafondventilator Airfusion Flusso Bruin 18W Led Ø 132cm
Lucci Air

Plafondventilator Airfusion Flusso Bruin 18W Led Ø 132cm

449,00 346,54
-18%
JUST LIGHT Plafondventilator Leonard Wit Zilver Ø 58cm
JUST LIGHT

Plafondventilator Leonard Wit Zilver Ø 58cm

169,00 139,00
Ventilator kopen

Omdat onze zomers steeds warmer worden overwegen steeds meer mensen om in hun woning een ventilator te voorzien. Dat een dergelijke ventilator kopen vandaag de dag kan rekenen op een ontzettend grote populariteit hoeft absoluut niet te verbazen, in tegendeel. Niet alleen werkt zo’n toestel bijzonder efficiënt, daarnaast is het zo dat ze ook helemaal niet als een vervelend obstakel binnen in je interieur bestempeld dienen te worden, in tegendeel. Hoe dan ook, ben jij ook op zoek naar een oplossing om wat koelere lucht te creëren in je woning? Dan is het aanschaffen van één van onze ventilatoren met absolute zekerheid een aanrader te noemen!

Waarom één van onze ventilatoren aanschaffen?

Er bestaan heel wat misverstanden over het aanschaffen van een ventilator. Zo denken heel wat mensen dat deze ervoor zorgt dat de temperatuur in de ruimte daalt. Dat is niet helemaal juist. Wat er wel gebeurt is dat je lichaam door de verplaatsende lucht haar warmte beter kwijt zal kunnen. De luchtverplaatsing zal bij jou aanvoelen als een heerlijk briesje wat ervoor zorgt dat je, je tot wel acht graden frisser zal voelen. Ondanks het feit dat ventilatoren er dus niet voor zorgen dat de temperatuur in de ruimte zelf daalt is het wel degelijk zo dat je, je er frisser door gaat voelen. Andere voordelen waar je op kan rekenen bij een ventilator kopen zijn de volgende:

 • Ze brengt de lucht in de ruimte in beweging waardoor je kan genieten van verse lucht;
 • Ventilatoren zijn tegenwoordig heel wat stiller in vergelijking met vroeger;
 • Tijdens de winter zorgen ze zomaar voor een besparing op de energiefactuur.

Het mag misschien een beetje tegenstrijdig klinken, maar voor een ventilator geldt dat ze zeker niet alleen maar tijdens de zomermaanden interessant is. Ook tijdens de winter kan ze meer dan de moeite waard zijn om te overwegen. Vaak is het zo dat je bijvoorbeeld een plafondventilator in de omgekeerde richting kan laten draaien. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de warme lucht naar beneden wordt geduwd. Hierdoor kan je, je verwarming op een lagere stand zetten waardoor je vaak tot maar liefst 10 procent kan besparen op je energiefactuur tijdens de wintermaanden!

Waar rekening mee houden bij een ventilator in huis halen?

Wil jij ook graag een ventilator kopen? Dan zijn er sowieso een aantal zaken waar je absoluut aandacht aan zal willen besteden. Het gaat hierbij dan om de onderstaande:

 • Voor welk type ventilator zou je graag willen kiezen?
 • Dient ze over een bepaalde uitstraling of een specifiek design te beschikken of niet?
 • Over hoeveel snelheden of standen dient het gewenste exemplaar te beschikken?
 • Hoeveel geluid mag het exemplaar van je keuze produceren?
 • Hoe energiezuinig zijn de ventilatoren die je overweegt om aan te schaffen?

Houdt je rekening met de bovenstaande aandachtspunten? Dan zal je kunnen concluderen dat je altijd zal kiezen voor één van de beste ventilatoren die weten te voldoen aan al jouw verwachtingen.

Sta ook altijd even stil bij de hoogte van je plafond

Bij een ventilator kopen is het in de praktijk ook altijd interessant om even stil te blijven staan bij de hoogte waar je plafond over beschikt. Indien er sprake is van een relatief laag plafond is het bijvoorbeeld een aanrader om ervoor te kiezen om gebruik te maken van een exemplaar welke beschikt over aerodynamische bladen. Bovendien zal je dan in het bijzonder aandacht willen besteden aan het geluidsniveau dat het exemplaar in kwestie produceert. Door te kiezen voor één van de meest stille ventilatoren op de markt zorg je er immers voor dat je op dit vlak weinig nadelen zal ervaren. Dit komt het wooncomfort met zekerheid alleen maar ten goede.

Welke verschillende soorten exemplaren bestaan er?

Wanneer je op het punt staat om een (nieuwe) ventilator te kopen is het zeer belangrijk om er rekening mee te houden dat je een keuze zal moeten maken tussen de verschillende exemplaren die op de markt terug te vinden zijn. Ook hier bij Lampentoppers.nl maken we het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit een vrij ruim aanbod boordevol met uiteenlopende mogelijkheden. In ieder geval kan je bij ons een keuze maken tussen de volgende opties:

Wist je dat je er in de praktijk ook voor kan kiezen om een plafondventilator voor buiten te laten plaatsen? Dit mag in eerste instantie misschien enigszins overbodig lijken, maar dat is het absoluut niet. In het bijzonder de steeds warmer wordende zomermaanden zorgen er immers voor dat de beschikking hebben over een dergelijk exemplaar onder bijvoorbeeld een overkapping buiten de woning zomaar de moeite waard kan zijn om te overwegen.

Een ventilator kopen die past bij de stijl van jouw interieur

Ondanks het feit dat je bij een ventilator kopen in eerste instantie uiteraard vooral stil zal willen blijven staan bij de praktische eigenschappen waarover ze beschikt is het ook een aanrader om even te kijken naar het design die ze aan de dag weet te leggen. Voor een ventilator geldt immers dat ze toch wel een vrij opvallend element kan vormen in jouw interieur. Wanneer ze dan helemaal niet over een mooie uitstraling beschikt kan dit zomaar eens behoorlijk vervelend zijn. Gelukkig hoeft dit niet meteen een groot probleem te zijn, in tegendeel. Wanneer je, je even gaat verdiepen in het aanbod met ventilatoren hier bij Lampentoppers.nl zal het immers meteen duidelijk worden dat deze aangeschaft kunnen worden in best een aantal verschillende uitvoeringen en stijlen. Op deze manier is er altijd een exemplaar beschikbaar welke perfect jouw verwachtingen zal weten in te lossen.

Hoe kan je ventilatoren precies bedienen?

Het bedienen van een ventilator heeft in de praktijk weinig voeten in de aarde. Het is dan ook doorgaans altijd zo dat er standaard een afstandsbediening mee wordt geleverd. Deze maakt het vervolgens mogelijk om de gewenste snelheid in te stellen of jouw exemplaar gewoon in of uit te schakelen. Heb je er bijvoorbeeld voor jouw grote woning of voor jouw handelszaak voor gekozen om meerdere ventilatoren aan te schaffen? Dan loont het altijd de moeite om even te controleren of je deze mogelijk allemaal met één en dezelfde afstandsbediening kan bedienen. Dat blijkt in de praktijk vaak mogelijk te zijn wat uiteraard op praktisch vlak alleen maar interessant te noemen is.

Bestel direct online

Wil je graag een nieuwe ventilator kopen? Dan spreekt het voor zich dat je graag zal willen kiezen voor een kwalitatief exemplaar dat bovendien ook nog eens op vlak van uitstraling aan jouw wensen of verwachtingen tegemoet weet te komen. Dat is geen enkel probleem hier bij Lampentoppers.nl. Wij maken het voor onze klanten namelijk perfect mogelijk om over te gaan tot het bestellen van een exemplaar die precies datgene zal doen wat jij ervan verlangt. Bovendien is het zo dat je bij ons ook nog eens kan rekenen op een aantal zeer interessante extra voordelen. Denk hierbij aan:

 • Wij zorgen altijd voor een snelle levering van je aangeschafte ventilatoren;
 • Je beschikt altijd over een gratis 30 dagen recht op retour;
 • Wij bieden onze klanten een uitstekende garantie aan van 2 jaar;
 • Voor eventuele vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Dat wij onze klanten de meest interessante prijs voor hun aankoop willen aanbieden blijkt niet alleen uit de aankoopprijs voor onze ventilatoren. Plaats je bij ons een bestelling voor een bedrag van meer dan 50 euro. Dan nemen wij de verzendkosten immers voor onze rekening. Zo wordt het bestellen van jouw nieuwe ventilator hier bij Lampentoppers.nl alleen maar nog interessanter!