Artdelight

Filters
Artdelight

Wandlamp Dante Licht Brons GU10

44,95
Artdelight

Wandlamp Roulo 2 Brons GU10

44,95
Artdelight

Wandlamp Easy LED USB Zwart

76,95
Artdelight

Wandlamp LED Cube Zwart IP54

154,95
Artdelight

G9 3.5Watt Led Lamp 2700K Dimbaar

11,95
-23%
Artdelight Inbouwspot  Zwart Trimless GU10  2 Lichts
Artdelight

Inbouwspot Zwart Trimless GU10 2 Lichts

59,50 45,95
Artdelight

Hanglamp Marino Smoke Glas 40cm

209,95
Artdelight

Buitenlamp Carre Wit Led IP54

104,95
Artdelight

Inbouwspot Rexi Wit GU10 Rond 2 Lichts

36,95
Artdelight

Plafondlamp Paradise Zwart & Smoke Glas 28cm

82,95
Artdelight

Wandlamp Dante Zwart GU10

39,95
Artdelight

Wandlamp Mainz Zwart - Goud 2 x 3Watt Led

129,95
Artdelight

Spot Laguna Led Zwart 2Lichts

209,95
Artdelight

Wandlamp Gymm Mat Zwart 10x10cm Excl. G9

39,95
Artdelight

Inbouwspot Vierkant Kantelbaar Grijs GU-10

21,95
Artdelight

Wandlamp Brody 1 Zwart Led IP54

111,95
Artdelight

Wandlamp Brody 2 Wit Led IP54

124,95
Artdelight

Buitenlamp Carre Zwart Led IP54

104,95
Artdelight

Inbouwspot Wit 9Watt IP54 Dim to Warm

67,95
Artdelight

Wandlamp Brody 2 Mat Goud Led

144,95
Artdelight

Spot Megano Goud GU10 2Lichts

104,95
Artdelight

Wandlamp Gymm Zwart Goud 10x10cm Excl. G9

44,95
Artdelight

Wandlamp LED Hudson Mat Brons IP54

184,95
Artdelight

ArtdeLight is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve en unieke verlichtingsoplossingen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Het bedrijf maakt gebruik van blij design om hun producten zowel esthetisch als functioneel aantrekkelijk te maken.

Blij design is een ontwerpstijl die zich richt op het creëren van positieve emoties en gevoelens bij de gebruiker. ArtdeLight past deze stijl toe door middel van verschillende visuele elementen, zoals vorm, kleur, textuur en materialen. Door deze elementen te combineren, creëert het bedrijf verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van de ruimte.

Artdelight ontwerpt

Een belangrijk aspect van blij design dat ArtdeLight toepast, is het gebruik van vormen. Het bedrijf biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen met verschillende vormen, zoals cirkels, vierkanten, driehoeken en organische vormen. Deze variatie aan vormen biedt gebruikers de mogelijkheid om de verlichting aan te passen aan elk type interieur en geeft hen de vrijheid om een ​​unieke en persoonlijke stijl te creëren.

Naast vorm maakt ArtdeLight ook gebruik van kleur om hun blij design te versterken. Het bedrijf biedt verlichtingsopties in verschillende kleuren, van heldere en levendige kleuren tot meer subtiele tinten die bijdragen aan een rustgevende sfeer in een ruimte. Door het gebruik van kleur kan de verlichting worden afgestemd op de rest van het interieur en kan een harmonieus geheel worden gecreëerd.

Textuur speelt ook een belangrijke rol in het blij design van ArtdeLight. Het bedrijf maakt gebruik van materialen met verschillende texturen, zoals glas, staal en aluminium om hun verlichtingsoplossingen te creëren. Door verschillende texturen te combineren, kunnen de lampen een meer tactiele dimensie krijgen en bijdragen aan een gevoel van warmte en comfort in de ruimte.

Led verlichting van Artdelight

Het gebruik van technologieën is ook een belangrijk onderdeel van de ontwerpen van ArtdeLight. Het bedrijf maakt gebruik van LED-verlichting, wat niet alleen energiezuiniger is dan traditionele verlichting, maar ook een langere levensduur heeft. Daarnaast biedt ArtdeLight slimme verlichtingsoplossingen die kunnen worden bediend via een mobiele app, waardoor gebruikers de controle hebben over de verlichting in hun ruimte, zelfs wanneer ze niet thuis zijn. Dit draagt ​​bij aan de functionaliteit van de lampen en maakt het gebruik van verlichting gemakkelijker en efficiënter.

Naast deze elementen richt ArtdeLight zich ook op duurzaamheid en milieubewustzijn. Het bedrijf maakt gebruik van recyclebare materialen en werkt samen met partners die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Hiermee biedt ArtdeLight niet alleen esthetisch aantrekkelijke maar ook functionele verlichting.

Artdelight International zit al ruim 20 jaar in de verlichting. Vanaf dat moment volgde het altijd de nieuwste trends op het gebied van verlichting. Wij hebben een ruim assortiment aan verlichting.

Voor onze klanten staat Artdelight International bekend om een zeer goede en eerlijke verhouding tussen prijs en kwaliteit en we geven een fantastische service. We hebben een goede vertrouwensrelatie opgebouwd met al onze klanten.