Artdelight

Artdelight

Wandlamp Gymm Mat Zwart 10x10cm Excl. G9

39,95
Artdelight

Plafondlamp Marino Smoke Glas 30cm

109,95
Artdelight

Wandlamp Sharp Led Zwart Goud IP54

139,95
Artdelight

Wandlamp Vegas 150 Wit IP65 Led

111,95
Artdelight

Hanglamp Rosario Glas Goud & Helder 30cm

146,95
Artdelight

Inzetring voor Laguna Zwart

6,00
Artdelight

Buitenlamp Rowin Zwart 25cm

144,95
Artdelight

Plafondlamp Orlando Zwart Ø 14cm

109,95
Artdelight

Vloerlamp Bolero Zwart 2 Lichts GU-10

129,95
Artdelight

Spot Bolero Zwart 1 Lichts GU-10

29,95
Artdelight

Artdelight Wandlamp Quad Zwart USB Kap Wit

114,95
Artdelight

Inbouwspot Vibs Wit 10 Watt led

67,95
Artdelight

Spot Megano Wit GU10 4Lichts

124,95
Artdelight

Spot Megano Wit GU10 1Lichts

41,95
Artdelight

Inzetring voor Megano Goud

4,00
Artdelight

Spot Megano Zwart GU10 1Lichts

41,95
Artdelight

Wandlamp Fulda Mat Goud 6Watt Led

124,95
Artdelight

Inbouwspot Moggio Wit - Zwart GU10 2 Lichts

49,95
Artdelight

Inbouwspot Moggio Zwart GU10 2 Lichts

49,95
Artdelight

Hanglamp Marino Smoke Glas 30cm

114,95
Artdelight

Wandlamp Brody 1 Koper Led 4Watt

121,95
Artdelight

Plafondlamp Botany Zwart & Smoke Glas 18cm

79,95
Artdelight

Hanglamp Paradise Zwart & Smoke Glas 28cm

84,95
Artdelight

Wandlamp Sharp Led Zwart IP54

139,95
Artdelight

ArtdeLight is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve en unieke verlichtingsoplossingen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Het bedrijf maakt gebruik van blij design om hun producten zowel esthetisch als functioneel aantrekkelijk te maken.

Blij design is een ontwerpstijl die zich richt op het creëren van positieve emoties en gevoelens bij de gebruiker. ArtdeLight past deze stijl toe door middel van verschillende visuele elementen, zoals vorm, kleur, textuur en materialen. Door deze elementen te combineren, creëert het bedrijf verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van de ruimte.

Artdelight ontwerpt

Een belangrijk aspect van blij design dat ArtdeLight toepast, is het gebruik van vormen. Het bedrijf biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen met verschillende vormen, zoals cirkels, vierkanten, driehoeken en organische vormen. Deze variatie aan vormen biedt gebruikers de mogelijkheid om de verlichting aan te passen aan elk type interieur en geeft hen de vrijheid om een ​​unieke en persoonlijke stijl te creëren.

Naast vorm maakt ArtdeLight ook gebruik van kleur om hun blij design te versterken. Het bedrijf biedt verlichtingsopties in verschillende kleuren, van heldere en levendige kleuren tot meer subtiele tinten die bijdragen aan een rustgevende sfeer in een ruimte. Door het gebruik van kleur kan de verlichting worden afgestemd op de rest van het interieur en kan een harmonieus geheel worden gecreëerd.

Textuur speelt ook een belangrijke rol in het blij design van ArtdeLight. Het bedrijf maakt gebruik van materialen met verschillende texturen, zoals glas, staal en aluminium om hun verlichtingsoplossingen te creëren. Door verschillende texturen te combineren, kunnen de lampen een meer tactiele dimensie krijgen en bijdragen aan een gevoel van warmte en comfort in de ruimte.

Led verlichting van Artdelight

Het gebruik van technologieën is ook een belangrijk onderdeel van de ontwerpen van ArtdeLight. Het bedrijf maakt gebruik van LED-verlichting, wat niet alleen energiezuiniger is dan traditionele verlichting, maar ook een langere levensduur heeft. Daarnaast biedt ArtdeLight slimme verlichtingsoplossingen die kunnen worden bediend via een mobiele app, waardoor gebruikers de controle hebben over de verlichting in hun ruimte, zelfs wanneer ze niet thuis zijn. Dit draagt ​​bij aan de functionaliteit van de lampen en maakt het gebruik van verlichting gemakkelijker en efficiënter.

Naast deze elementen richt ArtdeLight zich ook op duurzaamheid en milieubewustzijn. Het bedrijf maakt gebruik van recyclebare materialen en werkt samen met partners die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Hiermee biedt ArtdeLight niet alleen esthetisch aantrekkelijke maar ook functionele verlichting.

Artdelight International zit al ruim 20 jaar in de verlichting. Vanaf dat moment volgde het altijd de nieuwste trends op het gebied van verlichting. Wij hebben een ruim assortiment aan verlichting.

Voor onze klanten staat Artdelight International bekend om een zeer goede en eerlijke verhouding tussen prijs en kwaliteit en we geven een fantastische service. We hebben een goede vertrouwensrelatie opgebouwd met al onze klanten.