Light & Living

Geen producten gevonden...
Light & Living

Wij zijn Light & Living, een groothandel met passie voor verlichting en interieur. Onze collectie stellen we met veel liefde en aandacht samen.

Ruim vijftig jaar geleden werd Light & Living opgericht. In een kleine fabriekshal zijn we gestart met het maken van unieke lampenkappen. Al snel kwamen daar lampen bij zodat we een totaal verlichtingsconcept konden aanbieden. Na velen jaren actief te zijn op de verlichtingsmarkt zijn we ons gaan uitbreiden met woonaccessoires en (klein)meubelen. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen en hebben we voor ieder wat wils.

We weten als geen ander dat thuis de basis is waar mensen zich vaak het fijnste voelen. Een eigen plek ingericht met comfortabele meubelen en sfeervolle verlichting. Daar denken wij graag in mee. Zo reizen we de hele wereld rond op zoek naar de mooiste verlichting en woondecoratie. We zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale artikel. Iets waarvan ons hart sneller gaat kloppen: het voelen van een onregelmatig patroon of structuur, een oogverblindende kleur of dat we geraakt worden door de pure eenvoud van een artikel. Deze momenten leggen we vast en vertalen we door in onze producten.

Twee keer per jaar presenteren we met trots een nieuwe seizoenscollectie. Zo weten wij jou elke keer opnieuw te inspireren.

Wij zij altijd op zoek naar de nieuwste trends in woonartikelen en interieurs. Zo reizen we de wereld rond, bezoeken beurzen, luisteren naar de wensen van onze klanten en volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign op de voet. Door dit alles proberen wij altijd een stap voor te zijn en een uitgebreide, actuele collectie aan te bieden. Landelijk, modern, retro of chic, voor elke stijl is er ruime keuze.